VIIKKOTIEDOTE 46/21

0
Vaaleja vaaleja! Jännittävät vaalit lähestyvät ja lisää tietoa killan vaaleista löydätkin nettisivuilta osoitteesta arkkitehtikilta.fi/vaalit-2021! Vaalisivuilta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon esimerkiksi pesteistä ja niihin hakemisesta. Jos jokin pesti mietityttää voi nykyisiä pestissä toimineita varmasti aina nykäistä hihasta esim. koululla tai pistää viestiä jos pestistä on jotakin kysyttävää! Tällä viikolla järjestetään myös vaalisauna JMT3 kattosaunalla juurikin kysymyksien esittämistä ja vaalien harjoittalua varten! Hakemuksia onkin jo tullut ja niitä pääset lukemaan esimerkiksi tästä: https://arkkitehtikilta.fi/hakemukset-vuodelle-2022/

Rohkeasti vain hakemuksia täyttelemään! 

Vaalikokousta ennen muista tsekata myös esimerkiksi omasta Sisusta olethan jo killan jäsen!

I Yleistä

Vastaa opiskelijakulttuurin yhdenvertaisuuskyselyyn!
Kiltatuotteiden nouto
Ehdota killassa ansioituneita henkilöitä!

II Vaalit

Hae arkkitehtikillan raatiin kaudelle 2022!
Vaalisauna 17.11.
Vaalikokous 23.11.

III Tapahtuu

Dipolin pikkujoulut 8.12.
Polyteknikkojen Kuoron Joulu 11.12.
TOKYO Maskerad 19.11

IV Kiinnostavaa

TOKYO Christmas Sales 26-28.11.
Nyyti ry MielenTEKoja työpajat
Aalto yliopisto: Yhteisötilaisuus 23.11. – tule tapaamaan hallitustamme
The ArchiFrame design competition is now open!

IIV Työtarjouksia

Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Vastaa opiskelijalaulukulttuurin yhdenvertaisuuskyselyyn!

Avasimme kyselyn uudestaan, ja nyt siihen voi vastata joko suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Kysely on auki 15.11. – 25.11., ja se on avoin kaikille aaltolaisille.

Lomakkeen löydät täältä: https://lomake.ayy.fi/laulukirja/authenticated/opiskelijalaulukulttuurin-yhdenvertaisuuskysely/

Kiltatuotteiden nouto

Kide.appin kautta ennakkoon tilattuja kiltatuotteita voi noutaa seuraavasti:

Vaalisaunassa 17.11

Kiltahuoneelta 2.12 klo 15-18

Killan pikkujouluissa 15.12

Ehdota killassa ansioituneita henkilöitä! 

Vuoden loppu lähenee, kuten myös killan iki-ihana vuosijuhla Wähäjoulu! Wähäjoulu tietää myös sitä, että on jälleen aika ehdottaa killassa ansioituneita henkilöitä!

Onko mielessäsi pitkään killan parissa toiminut henkilö, joka ansaitsisi työstään kiitosta tai vaikkapa kiltakaveri, joka pitää aina yllä hyvää henkeä vuosikurssilla? Ehdota siis ihania kiltalaisia, jotka mielestäsi ansaitsevat huomionosoituksia! Ehdotuksia voi lähettää 19.11. klo 23.59 saakka! 

Tästä lomakkeeseen➡ https://forms.gle/y1MpemJBrVgrWkg16 

Lisää infoa killan huomionosoituksista löytyy nettisivuilta: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=11644

II Vaalit

Hae Arkkitehtikillan raatiin kaudelle 2022!

Seuraavalla lomakkeella voit hakea Arkkitehtikillan raatiin ja esitellä itsesi hakijana! Muista, että voit hakea ehdolle useampaan virkaan! Täytä lomake jokaista virkaa varten erikseen. Hakemuksia aletaan julkaista nettisivuilla ti 9.11. klo 12 ja viimeiset hakemukset julkaistaan ti 22.11. klo 18. Ehdolle voi myös asettua vasta vaalikokouksessa. https://docs.google.com/forms/d/1xNTSsjQ5XZQfagonNWO-BFvmDcn0CeRNiIKrcOnDHY4/edit

 –
  VAALISAUNA
17.11. klo 18–22 // Jämeräntaipaleen kattosauna, Jämeräntaival 3

Keskiviikkona 17.11 on mahdollisuus jutella pesteistä ja kiltahommista istuvan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa saunan ja viinin lämmittämissä tunnelmissa. Ehdolle asettuneet voivat lisäksi kertoa kiinnostuksestaan pestiä kohtaan ja vastata muiden kysymyksiin – eli harjoitella esiintymistä vaalikokousta varten.

https://www.facebook.com/events/423931742430865

  –

VAALIKOKOUS
23.11. klo 16–21 //  A1-sali, Otakaari 1 X

Tiistaina 23.11 kokoonnutaan perinteisesti A1-saliin valitsemaan Arkkitehtikillan hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2022! Saavu kiltakavereiden ja hyvien tarjoilujen äärelle seuraamaan jännittävää iltaa. Asetu itse ehdolle tai vaikuta killan tulevaisuuteen äänestämällä. 

https://www.facebook.com/events/283812263748248/?ref=newsfeed

  –

III Tapahtuu

DIPOLIN PIKKUJOULUT 8.12.

Oletko jo kuullut Dipolibileistä? Tai et kai vain ole unohtanut Dipolibileitä?

Nyt on korkea aika päästä kokemaan hurmaava Dipoli, sillä tämän vuoden suurimmat ja näyttävimmät pikkujoulubileet ovat täällä! 

Perinteisesti lukuvuoden starttaava Aalto Afterparty on siirtynyt pikkujoulutunnelmiin ja viihdyttää juhlijoita Dipolin upeissa puitteissa 8.12. huikeiden esiintyjien tahdittamana. Lippunmyynti alkaa 17.11. kello 12. Näitä bileitä et taatusti halua missata! 

Lisätietoa FB-tapahtumassa: https://fb.me/e/4dHjqo43k

 –
Polyteknikkojen Kuoron Joulu 11.12.

Polyteknikkojen Kuoron joulukonsertissa uusi ja vanha mieskuoromusiikki kohtaavat jälleen hartaassa kokonaisuudessa. Tunne tutun lämmön läikähdys ja joulumieli – ja tule herätellyksi uusiin jouluisiin musiikkikokemuksiin. Tuo itsesi ja läheisesi kuulemaan perinteinen PK:n joulu Kallion kirkossa 11.12. Konsertteja on kaksi, ensimmäinen klo 18 ja toinen klo 20.

Kuoroa johtaa Saara Aittakumpu.

Hanki liput osoitteesta: joulukonsertti.fi

 –
TOKYO MASKERAD 19.11

MASKERAD is the name of TOKYO’s annual anniversary party held in late autumn. This year we are celebrating our 60th anniversary! As the name suggest, it is a costume party, the biggest one in Aalto. This years theme is DIY Space Dream.

When? 19.11.2021
Where? PURISTAMO (Tallberginkatu 1 00180 Helsinki)

Tickets: https://holvi.com/shop/TOKYOry
More info: maskerad.fi

 –

IV Kiinnostavaa

TOKYO Christmas Sales 26-28.11.

TOKYO’s legendary Christmas Sales is coming! It is a place for Aalto ARTS students and alumni to sell their art and design objects for the wider audience. This year we are celebrating TOKYOs 60th and ARTS 150th anniversaries and with that the Christmas sales are coming home to Väre.

ARTS students can buy a table for 50€ and we also have limited spots for alumni for 80€.

Buy a spot here: https://holvi.com/shop/TOKYOry/

 –
Nyyti ry MielenTEKoja työpajat

On aika keksiä uusia ideoita opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseksi. Haemme nyt viestinnästä ja vaikuttamisesta innostuvia korkeakouluopiskelijoita mukaan ideoimaan ja toteuttamaan vaikuttavia mielenterveystekoja yhdessä.

Keräämme marraskuun aikana ryhmän opiskelijoita, joille järjestetään viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaisten fasilitoimia työpajoja. Työpajoissa syntyvät vaikuttavimmat ideat ja kampanjat toteutetaan yhdessä.

Työpajat järjestetään aiemmasta tiedosta poiketen maanantaisin 29.11. ja 13.12.2021 klo 17-20. Työskentelemme mahdollisuuksien mukaan livenä Helsingissä.

Haku on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille kautta Suomen. Matkakulut korvataan ja majoitus järjestetään tarvittaessa. Ennakkotietoja tai -taitoja ei edellytetä. Erityisesti toivomme mukaan tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoita eri paikkakunnilta. Työpajat järjestetään suomeksi. Projekti päättyy vuoden 2022 alussa.

Vaikuttamistyöpajat ovat osa Nyytin ja TEKin mielenTEKoja-toimintaa. Työpajat fasilitoi luova suunnittelutoimisto Måndag. Osallistumisesta saa todistuksen toiminnan päätyttyä. Mahdollisuutta sisällyttää työpajat osaksi omaa tutkintoa kannattaa selvittää suoraan omalta oppilaitokselta.

Haku tapahtuu tämän linkin kautta 21.11.2021 mennessä: https://q.surveypal.com/mielenTEKoja—-haku-vaikuttajaverkostoon/0

Aalto yliopisto: Yhteisötilaisuus 23.11. – tule tapaamaan hallitustamme

Vuosittain järjestettävässä keskustelutilaisuudessa hallituksen jäsenet vastaavat yhteisöltä kerättäviin kysymyksiin.

Lämpimästi tervetuloa vuosittaiseen hallituksen ja Aalto-yhteisön tilaisuuteen, jossa on tarkoitus pohtia Aalto-yliopiston pidemmän aikavälin kehityssuuntaa. Hallitus haluaa tehdä työtään dialogissa yhteisömme kanssa, ja vuosittain järjestettävä yhteinen keskustelutilaisuus on tärkeä osa elävää strategiaamme ja vuosisuunnitteluamme. Tilaisuuden tarkoituksena on arvioida yhdessä strategisia valintojamme, jotta voimme tarvittaessa tehdä korjauksia pitkän aikavälin suuntaamme. 

Tilaisuuden aluksi orientoidumme tulevaisuuteen: kuulemme alustukset niin kampusten kuin työelämän tulevaisuudesta. Tämän jälkeen hallituksen jäsenet vastaavat yhteisöltä etukäteen kerättyihin kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös tilaisuudessa paikan päällä. Ehdota aiheita tai kysymyksiä, joihin toivoisit näkemystä hallituksen jäseniltä (linkki löytyy myös sivun alalaidasta). Lisääthän ehdotuksesi viimeistään 16.11. 

Tilaisuuden isäntä on Aalto-yliopiston hallituksen puheenjohtaja Mikko Kosonen. Tilaisuuden moderaattorina toimii professori Miina Rautiainen.

Katso tarkempi ohjelma alta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.11.! 

https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/yhteisotilaisuus-2311-tule-tapaamaan-hallitustamme

ArchiFramen suunnittelukilpailu on nyt avoinna!

Kilpailussa etsitään suunnitelmia kauniista elementtitaloista, jotka innostavat urakoitsijoita rakentamaan ja ihmisiä asumaan! 

Suunnittele kestävä ja skaalautuva puuelementtitalo, ja osallistu maailmanlaajuiseen ArchiFrame-kilpailuun. Voit voittaa vuodeksi ArchiFrame- ja Archicad-lisenssit (palkinnon arvo yli 8000 USD)! Kilpailu on avoin kaikille, myös opiskelijoille. Osallistu kilpailuun Prefab 2030 -sivuston kautta.

Kilpailuaikaa on 12.1.2022 asti, ja palkitut julkistetaan 23.2.2022.
Lisää tietoa: https://archiframe.fi/prefab2030

IIV Työtarjouksia

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard