Työpaikkailmoitukset

 

Haluaisitko ilmoituksesi Arkkitehtikillan sivuille sekä kaikki opiskelijat tavoittavaan viikkotiedotteeseen?

Ota yhteyttä tiedottaja@arkkitehtikilta.fi

 

Työpaikkailmoitukset säilytetään julkaisun jälkeen 30 pv näkyvillä.
Ilmoitukset ovat myös lähetetty kahdessa perättäisessä viikkotiedotteessa killan jäsenille.

 

 

AVOIMET TYÖPAIKAT JA TYÖTARJOUKSET

 

KVA Arkkitehdit

ARKKITEHTI YO

Kiinnostaisiko sinua työskentely avustavana suunnittelijana monipuolisten työtehtävien parissa ja
kehittyä ammatillisesti erilaisten projektien äärellä, halutessasi osittain myös etänä työskennellen?
KVA Arkkitehdeillä työskentelee 27 suunnittelun ammattilaista. Työskentelemme Revit ja ArchiCad
-ohjelmistoilla ja toivomme, että hallitset ainakin toisen näistä hyvin.

KVA Arkkitehdit on osa Vaero Groupia, jonka neljän itsenäisen suunnittelutoimiston yhteiset ja
huippumodernit tilat sijaitsevat metroaseman vieressä Espoon Keilaniemessä, Account Towerin
huipulla hienojen näkymien äärellä.

Käy tutustumassa täältä meihin ja projekteihimme tarkemmin: https://kva.fi/
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekrytointi@kva.fi. Ole nopea, sillä
täytämme avoimen tehtävän mahdollisimman pian.

Leppänen Arkkitehdit Oy

Leppänen Arkkitehdit Oy hakee Helsingin Kannelmäessä sijaitsevaan nuorekkaaseen toimistoonsa innokasta ja oppimishaluista
arkkitehtiopiskelijaa työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten uudis- ja korjausrakentamiseen liittyvien projektien parissa.

Jos sinulla on jo kertynyt aikaisempaa työkokemusta ja hallitset ArchiCadin käytön / 3 D -mallintamisen sekä opintosi sallivat täysi- tai osa-aikaisen työskentelyn, niin otathan meihin yhteyttä.

Yhteydenotot:
Kari Leppänen, Arkkitehti SAFA
gsm 050-304 1515
kari.leppanen@leppanenarkkitehdit.com

LEPPÄNEN ARKKITEHDIT OY
Klaneettitie 6-8 B, 00420 Helsinki
www.leppanenarkkitehdit.com

Helsingin kaupunki

Haemme Helsingin kaupunginkanslian viestintäosastolle määräaikaiseen tehtävään projektisuunnittelijaa. Tehtävä sijoittuu osallisuus ja neuvonta -yksikköön, jonka toimialaan kuuluvat vuorovaikutuksen ja sähköisten osallistumispalvelujen sekä alueellisen osallistumisen mallien kehittäminen ja kaupunkitasoinen koordinointi, kaupungin yleisneuvonta ja maahanmuuttoasioiden erityisneuvonta sekä sovittelutoiminta.

Projektisuunnittelijan tehtävään kuuluvat oikeusministeriön koordinoiman EU-hankkeen Yhdenvertaisuuden tekijät (Drivers of Equality) Helsingin osaprojektiin sisältyvät tehtävät. Projektissa selvitetään miten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus näkyvät Helsingin kaupunkisuunnittelussa ja miten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus voidaan huomioida julkisten tilojen suunnittelussa paremmin erityisesti syrjinnälle alttiiden väestöryhmien näkökulmasta. Haastattelujen ja asiantuntijatyöpajojen avulla tuodaan esille kaupunkisuunnittelun ammattilaisten näkemyksiä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä kaupunkisuunnittelussa. Hankkeessa tuotetaan nykytilaselvitys sekä konkreettisia ratkaisumalleja esittävä työkalu yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi kaupunkisuunnittelussa.

Projektisuunnittelijana vastaat nykytilaselvityksen laatimisesta sekä yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kaupunkisuunnittelussa edistävän työkalun tuottamisesta. Vastaat myös hankkeeseen kuuluvan kahden työpajan sekä opintomatkan järjestelyistä yhdessä vuorovaikutustiimin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden suunnittelijoiden ja kaupunkiympäristön toimialan yhteyshenkilön kanssa. Hankkeelle asetetaan ohjausryhmä, joka seuraa hankkeen etenemistä. Tehtävä sijoittuu osallisuus ja neuvonta -yksikön vuorovaikutustiimiin, mutta teet tiivistä yhteistyötä kaupunkiympäristön toimialan asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Ylempi korkeakoulututkinto. Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Vahvaa ymmärrystä kaupunkiympäristön toimialan toimintakentästä (ks. https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi ), sillä hankkeen keskiössä ovat julkiset tilat, valaistus- ja katusuunnittelu sekä maankäytön suunnittelu ja kaavoitus yleisesti. Tehtävässä edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt tuottamaan hyvää suomenkielistä tekstiä kirjallisiin lopputuotoksiin (selvitys ja työkalu).

Ihmisoikeusasioiden tuntemus, tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusosaaminen sekä kokemus EU-hankkeista katsotaan eduksi.

Lisää tietoa työpaikasta: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KANSLIA-05-2-21

JLL

Avaa kuva pdf-mudodssa: http://arkkitehtikilta.fi/wp-content/uploads/2019/03/JLLRekry-arkkitehtiopiskelija_web-1.pdf

 

Avario

Trium Arkkitehdit
Trium Arkkitehdit etsii taitavaa arkkitehtia, arkkitehtiopiskelijaa tai rakennusarkkitehtia tiimiinsä!
Työskentelemme Helsingin keskustassa monipuolisten ja vaativien korjausrakentamishankkeiden sekä kiinteistökehityksen parissa.
Edellytämme suunnittelukokemusta ja Archicad-osaamista.
Yhteydenotot mahdollisimman pian:
rekry@trium.fi / Ilkka-Antti Hyvärinen +358 50 368 4846
home

Vahasen kesätyöt 

Haemme arkkitehtiopiskelijaa kesäksi 2021 joukkoamme täydentämään. Meillä saat hyvän perehdytyksen, pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja opit käytännön suunnittelua ja nykyaikaisten suunnittelumenetelmien käyttöä.

Tulet toimimaan osana osaavaa suunnittelutiimiämme työskennellen erilaisten uudis- ja korjaushankkeiden parissa. Työpäivät koostuvat vaihtelevista avustavan arkkitehdin tehtävistä ja pääset suunnittelutyön ohella myös osallistumaan erilaisiin kokouksiin ja kohdekäynteihin. Työskentelemme tietomallipohjaisesti ArchiCAD-ympäristössä.

Toivomme, että olet vähintään 3. tai 4. vuoden arkkitehtiopiskelija. Kokemus rakennusalan työtehtävistä on eduksi, sillä meillä pääset mukaan suunnittelutehtäviin, joissa käytännön kokemuksesta on paljon hyötyä. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille myös omia ideoitasi – arvostamme niitä suuresti.

Tervetuloa työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen. Työpaikkasi sijaitsee joko Helsingin Eteläesplanadin tai Espoon Säterin tiloissa.

Haemme kesäksi 2021 maisema-arkkitehtiopiskelijaa joukkoamme täydentämään. Voit työskennellä joko Espoon tai Lahden toimipisteessämme.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja opit käytännön suunnittelua ja nykyaikaisten suunnittelumenetelmien käyttöä.

Tulet toimimaan osana osaavaa suunnittelutiimiämme työskennellen erilaisten piha- ja miljööhankkeiden parissa. Työpäivät koostuvat vaihtelevista avustavan maisema-arkkitehdin tehtävistä ja pääset suunnittelutyön ohella myös osallistumaan erilaisiin kokouksiin ja kohdekäynteihin. Työskentelemme (tietomallipohjaisesti) ArchiCAD-ympäristössä. AutoCADin osaamisesta on myös hyötyä tehtävässä.

Toivomme, että olet vähintään 3. tai 4. vuoden maisema-arkkitehtiopiskelija. Kokemus rakennusalan työtehtävistä on eduksi, sillä meillä pääset mukaan suunnittelutehtäviin, joissa käytännön kokemuksesta on paljon hyötyä. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille myös omia ideoitasi – arvostamme niitä suuresti.

Tarjoamme laaja-alaisen ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia. Tervetuloa työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Lisää tietoa Vahasen kesätöistä löydät osoitteesta: https://vahanen.com/fi/toihin-vahaselle/kesatyo/