Yrityssuhteet

Arkkitehtikilta ajaa opiskelijoidensa etua myös yritysmaailmassa. Siksi teemmekin yhteistyötä useiden yritysten kanssa mitä mielikuvituksellisimmin tavoin. Tältä sivulta selvität, kuinka pääset mukaan Arkkitehtikillan toimintaan.
AK Foundation

AK Foundation on Arkkitehtikillan yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa yhteistyön opiskelijoiden ja toimialansa johtavien yritysten välillä. Yritykset saavat etuoikeutettua näkyvyyttä killan toiminnassa opiskelijoiden tutustuessa samalla tuleviin työnantajiin ja materiaalintoimittajiin. Yhteistyöverkostosta saatavat tulot käytetään killan yleisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä Arkkitehtikillan Majan tukemiseen. AK Foundationin tavoitteena on pitkäaikainen yhteistyö, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Sopimukset räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan.

Vuonna 2023 AK Foundationiin kuuluvat Oras, Vitrea ja PihlaPRO.

Muut yhteistyömuodot
Kiltalehti Paperi

Neljästi vuodessa ilmestyvä kiltalehti Paperi, on opiskelijoiden tekemä viihdyttävä ja ajankohtaisia aiheita käsittelevä lehti, johon yritykset voivat ostaa mainospaketteja ja sitä kautta saada näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa.

Haalarit

Arkkitehtikilta vastaanottaa vuosittain uusia innokkaita opiskelijoita, ja maalarinvalkoinen haalarimme on näkyvä osa teekkariyhteisöä. Haalari puetaan ylpeydellä niin arkeen kuin juhlaan. Killan jäsenet osallistuvat lukuisiin tapahtumiin ympäri Suomen, joissa haalarit, ja yritykset, saavat runsaasti näkyvyyttä, monien vuosien ajan.

Vuosijuhla Wähäjoulu

Wähäjoulu on Arkkitehtikillan vuoden isoin ja mahtavin juhla. Paikalle kutsutaan lähemmäs 250 vierasta, joista yli puolet ovat arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin opiskelijoita. Loput vieraista ovat jo työelämään siirtyneitä Arkkitehtikillan alumneja, kutsuvieraita sekä Arkkitehtuurin laitoksen professoreita.

Vuosijuhlat tarjoavat yritykselle erinomaisen mahdollisuuden saada kohdennettua näkyvyyttä arkkitehtuurin ja muiden Aalto-yliopiston opiskelijoiden joukossa sekä samalla tukea vuosijuhlien onnistumista. Tarjoamme yrityksille lukuisia erilaisia vaihtoehtoja juhliemme sponsorointiin.

Ekskursiot

Ekskursiot antavat yrityksille oivallisen tilaisuuden kertoa opiskelijoille itsestään ja toimialastaan. Opiskelijoille ekskursiot tarjoavat mahdollisuuden keskustella kiinnostavien eri alojen ammattilaisten kanssa ja näin tutustua yritykseen pintaa syvemmältä. Mikäli yritys on kiinnostunut järjestämään ekskursion, auttaa Arkkitehtikillan yrityssuhdevastaava mielellään ikimuistoisen yritysvierailun suunnittelussa.

Työpaikkailmoitukset

Arkkitehtikillan postituslistan kautta on myös mahdollista ilmoittaa avoimista työpaikoista, harjoitteluista tai diplomityöpaikoista. Lisätietoja rekrytointiviesteistä antaa killan tiedottaja tiedottaja(at)arkkitehtikilta.fi.