Hei arkkitehti, maisema-arkkitehti tai sisustusarkkitehti! Opiskeluvuodet takanapäin, mutta vanhoihin opiskelukavereihin ja nykyopiskelijoihin olisi mukava pitää yhteyttä? Apu on lähellä!

Vuonna 2019 perustettu Arkkitehtikillan alumnit—tuttavallisemmin A-lumni—kokoaa yhteen Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen koulutusohjelmissa ja niiden edeltäjissä opiskelleita ihmisiä. Yhdistys toimii yhteyslinkkinä valmistuneiden ja nykyisten opiskelijoiden välillä ja järjestää mielenkiintoista toimintaa molemmille. Teemme kaikessa toiminnassamme läheistä yhteistyötä Arkkitehtikillan kanssa.

Yhdistyksen toiminta on vasta käynnistymässä ja etsii muotoaan. Kuulemme mielellämme ideoita siitä, mitä alumniyhdistys voisi tehdä ja millaista toimintaa juuri sinä kaipaisit! Vuonna 2021 toimintamme on käsittänyt mm. Arkkitehtuurin laitoksen kanssa opiskelijoille järjestetyt uraillat sekä syksyllä käynnistyvän dippakummitoiminnan. Tiedotamme jäsenistöllemme myös kiinnostavista killan järjestämistä tapahtumista, esimerkiksi vuotuisista Wappubooleista.

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä (TKK ja TAIK) arkkitehdiksi, maisema-arkkitehdiksi tai sisustusarkkitehdiksi valmistunut henkilö. Liittyä voi myös kandivaiheen opinnot suorittaneena opiskelijana. Olit sitten vastavalmistunut tai opiskeluvuosistasi kulunut kymmeniä vuosia – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä liittymislomakkeen oheisesta linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdReBB34p8KpJEAK68xPemEnho_GG8WDdWwHx_1vZQGHLNZTw/viewform 

Muista myös liittyä Aalto-yliopiston alumniverkostoon Aalto Alumni Circleen: https://alumnicircle.aalto.fi/ 

Lisätietoa saat nettisivultamme https://a-lumni.yhdistysavain.fi/ ja Facebook-sivultamme

https://www.facebook.com/arkkitehtikillanalumnit 

Hallituksen yhteystiedot 2021

Pipsa Penttinen, puheenjohtaja / pipsa.penttinen@gmail.com
Annaleena Puska, varapuheenjohtaja
Tuomas Perttula, sihteeri ja rahastonhoitaja
Robert Hanson
Olli Hanhirova
Erno Laakso
Emmi Lamppu
Rikhard Grahn

Meihin saa yhteyden myös Arkkitehtikillan alumnivastaavien kautta.

Anna Uusihärkälä (insert yhteystiedot)

Aino Hautala (insert yhteystiedot)