Työpaikkailmoitukset

 

Haluaisitko ilmoituksesi Arkkitehtikillan sivuille sekä kaikki opiskelijat tavoittavaan viikkotiedotteeseen?

Ota yhteyttä tiedottaja@arkkitehtikilta.fi

 

Työpaikkailmoitukset säilytetään julkaisun jälkeen 30 pv näkyvillä.
Ilmoitukset ovat myös lähetetty kahdessa perättäisessä viikkotiedotteessa killan jäsenille.

 

 

AVOIMET TYÖPAIKAT JA TYÖTARJOUKSET

 

 –

Omakotitalon suunnittelutyö

Julkaistu 9.12.2020

Etsin opinnoissaan pidemmälle ehtinyttä arkkitehtiopiskelijaa tai jo koulusta valmistunutta arkkitehtiä auttamaan asunnon suunnitteluprojektissa.

Toiveenani on saada kompakti koti, joka on tavalla tai toisella helposti siirreltävä ja ideoitu niin, että asuntoa voi tulevaisuudessa tarpeen vaatiessa laajentaa. Arvostan persoonallista ja kaunista suunnittelua, ja haluaisin antaa arkkitehdin taiteelliselle visiolle vapauden. Minua kiehtoo ajatus uuden ja vanhan yhdistämisestä – esimerkiksi kauniita vanhoja ikkunoita voisi käyttää osana suunnittelua.

Tavoitteenani olisi päästä muuttamaan ensi vuoden aikana uuteen kotiin. Kulttuurialan freelancerina ja lapsen yksinhuoltajana en kylve kultakolikoissa, mutta luonnollisesti hyvästä työstä tulee maksaa käypä hinta. Millaisissa summissa liikutaan? Ja millä tavoin asunnon voisi suunnitella niin, että muista kustannuksista voisi nipistää?

Mikäli kiinnostuit, kerron mielelläni lisää. Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 045 141 8539.

Yst. terv. Iris Bernoulli

 –

Työtarjous INARIO

 

Julkaistu 9.12.2020

Haemme Arkkitehtiylioppilasta töihin mielenkiintoisiin asunto- ja kaupunkisuunnitteluprojekteihin. Projekteistamme ja lähestymistavasta voi lukea lisää www.inaro.fi

Arvostamme innostunutta asennetta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä REVIT-osaamista. Työmäärä 3-5 päivää viikossa kevään ja kesän aikana. Opiskelu- ja toimistoprojektit pyritään sovittamaan yhteen riippuen projektien aikatauluista. Etätöiden tekeminen on mahdollista perehdytyksen jälkeen.

Hakemukset portfolioineen (max 10MB) work@inaro.fi

 lisätiedot: antti.lehto@inaro.fi

 INARO Integrated Architecture office Oy