VIIKKOTIEDOTE 38/21

0
Uusi viikko uusi viikkis. Koitetaan josko nyt syksyllä olisi täyettä viikkikseen jopa näin viikottain! Toivottavasti kaikki ovat pääseet kursseilleen ja ne ovat alkaneen hyvin. Orientaation ja sitä seuraavan viikon hulinoista on selvitty ja onkin siis aika suunnata katse kohti syksyä ja sen tapahtumia. Mikäli dipolin approjen liput menivät viimeviikolla ohi suun on niitä tulossa vielä lisää nopeimmille! Mikäli f5 kisa jää lippujen kohdalla kuitenkin voittamatta on syksyllä onneksi tulossa vielä vaikka ja mitä muutakin mihin osallistua!

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat
Arkkitehtikillan kiltatuotteet ovat taas myynnissä!

II Tapahtuu

Polin Appro 2021 10.11.
Retuperän WBK:n suurkonsertti 5.11.
Alvarin Appro 20.10.
Otacruise 28.-30.11.

III Kiinnostavaa

You Tell Me iltakoulu
Pohjalaisten tanssikerhon tiiviskurssit lokakuussa
Teekkariratsastajien tutustumisilta 11.10.
Teekkarispeksin syksyn kurssit ja produktiohaku

IV Työtarjouksia

Arkkitehtitoimisto Elina Ipatti Oy
Schauman Arkkitehdit
TTE – The Travel Experience Oy
Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

 Viimeisimpänä päivitetyt tiedotteet koskien esimerkiksi tapahtumien järjestämistä yms.:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

 Täältä tietoa esimerkiksi kampuksen tilojen aukiolosta, opetuksesta ja palveluista:

Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Into sivu, jossa koottuna koronaviruksen vaikutus opiskeluun: Kysymyksiä ja vastauksia:

https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 –

Arkkitehtikillan kiltatuotteet ovat taas myynnissä!

Näytät vähän että sulla olis kylmä tossa t-paidassa. Kannattaa ostaa pitkähihainen Arkkitehtikilta-paita, niin ei tarvii palella!

Nyt niitä taas saa – Arkkitehtikillan kiltatuotteet ovat taas myynnissä! Viime vuodesta tuttujen musta-mustien collegepaidan ja kangaskassin lisäksi valikoimaan on saatu kaksi uutta (varpaita ja sielua lämmittävää) tuotetta!?

Kiltatuotteita myydään kide.appin kautta 15.-29.9. Linkin löydät killan tiedotuskanavista! Luethan toimitusehdot huolellisesti verkkokaupasta – tuotteet voi noutaa rajoitettuina aikoina Otaniemestä.

 –

II Tapahtuu

 Polin Appro 2021

Teekkariperinneviikolla keskiviikkona 10.11. Helsingin kadut täyttyvät opiskelijoista metsästämässä seuraavaa juomapaikkaa kun Polin Appro palaa jälleen. Tapahtuma on avoin kaikille opiskelijoille ja opiskelijamielisille. Vuoden 2021 teema on metsästyksen, öisen taivaan ja kuun jumalatar Artemis. Koristele itsesi sekä haalarisi teeman mukaisesti ja lähde yöhön metsästämään (baareja) kuten Artemis.

Ennakkolippuna voi ostaa vain yhteislippuja Dipolin ja Polin approille yhteishintaan 20€. Ensimmäinen erä myytiin loppuun sekunneissa, mutta toinen erä yhteislippuja on tulossa myyntiin Kide.appiin maanantaina 20.9. klo 12:00. Toimi silloin nopeasti!

Molempien tapahtumien ikäraja on K18.

Lisätietoja lipunmyynneistä, artistipaljastukset ja muuta tapahtuman facebook-sivulla:

https://www.facebook.com/events/600601577616072

Retuperän WBK:n suurkonsertti

Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri Retuperän WBK vastaa kulttuurialan ahdinkoon sammuttamalla Töölönlahden palokunnantalon nokisten kurkihirsien alla kytevän kulttuurinjanon suurkonsertissa 5.11.2021.

Konsertissa kuullaan lohkomattoman häikäiseviä valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalon retusoimia, ennen soittamattomia klassisen musiikin kirkkaimpia lasihelmiä. Retuperän kemiallisesti vahvistettua torwiseitsikkoa johtaa Töölönlahden palokunnantalon debyyttinsä tekevä taiteellinen harhaanjohtaja Audio Dubbado, eräs aikamme johtavista kapellimestareista.

Ohjelmassa myös Retuperän koejäsenten esittämä woimailuesitys sekä maamme solistitaivaan korkeimmat tähdenlennot: nelinkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä sekä sellistilupaus Artturi Aalto.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 13.9. klo 01.32 osoitteessa liput.rwbk.fi. Tarjoamme konserttilippuja neljässä eri hinta- ja muussa kategoriassa, joita erottavat hinnan lisäksi istumapaikan sijainti konserttipaikan strategisiin kohteisiin nähden. Lisäksi tänä vuonna on lanseerattu kannatuslippu, jonka avulla teillä on mahdollisuus viedä oma henkilökohtainen taloutenne Retuperälle ja nostaa koronan laskemaa orkesterin viritystilaa.

Kannatuslippu – 100€
DeLuxe – 65€
I-luokka – 45€
II-luokka – 30€
II-luokka, opiskelijahinta – 15€

Lisätietoa konsertista internetinyhteisöpalvelusivustoilla:
https://www.facebook.com/events/4755436791156679?ref=newsfeedä

 –

Alvarin Appro

Alvarin Appro – siis Otaniemen suurin, mahtavin ja ensimmäinen baarikiertely – on täällä! Kiskaise haalarit päälle, kerää kaverit kasaan ja tutustu uusiin ja vanhoihin otaniemeläisiin ravitsemusliikkeisiin hulvattoman baarikiertelyn merkeissä.

Lipunmyynti alkaa myöhemmin julkaistavana ajankohtana Kide.app:issa! Lipun voi ostaa joko BYräyttävän märillä jatkoilla, tahi ilman.

Alvarin Appron järjestää Suomen vanhin soluyhteisö Bratislawa Youghurt – päätöntä menoa jo yli 40 vuotta.

 MITÄ: Alvarin Appro

MILLOIN: 20.10. lähdöt klo 15:00 alkaen

HINTA: 8€ jatkoilla, 6€ ilman. Molemmat liput sisältävät baarikierroksen sekä suoritusmerkin.

MIKSI: Koska Otaniemikin tarvitsee oman baarikiertelynsä

 –

Otacruise 

Onko maa jalkojesi alla käynyt jo turhan tutuksi? Haluatko aallon harjalle muuallakin kuin kampuksella? Koko Otaniemi suuntaa nyt merelle ja Suomen suurin opiskelijaristeily on viimein täällä!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Otacruise kokoaa yhteen koko niemen merimieliset ja käväisee katsastamassa länsinaapuria 28.-30.11.2021

Nappaa mukaan hytillinen parhaita opiskelijakavereitasi ja osta paikkasi Otacruiselle Kide.appissa 22.9. klo 18 alkaen! 

Otacruise vie risteilyelämyksen seuraavalle kannelle. Tätä et halua missata!

Ps. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Liity tiedotuskanavalle @otacruise sekä seuraa Otacruisea Instagramissa, saadaksesi ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta.

TLDR;
Mitä: Otacruise
Missä: Helsinki-Tukholma-Helsinki
Milloin: 28.-30.11.2021
Kenelle: kaikille Otaniemen merimielisille
Liput: Kide.appista 22.9. klo 18 alkaen
Lisätietoa: @otacruise

 –

III Kiinnostavaa

You Tell Me iltakoulu

You Tell Me:n iltakoulut palaavat live – zoom – hybrideinä. Seuraava iltakoulu järjestetään keskiviikkona 22.9. 18:00 Arkkitehtuurimuseolla. Ensi viikon aiheena on arkkitehtuuri ja itsehallinto:

Vuonna 1968 opiskelijat valtasivat Mexicon kansallisen yliopiston (UNAM) ja julistivat itsehallinnon. Tavoitteena oli opetuksen demokratisointi. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tästä liikkeestä ja keskustelemaan itsehallinnon merkityksestä arkkitehtuurissa.

 –

Pohjalaisen tanssikerhon tiiviskurssit lokakuussa

Pohjalaisten tanssikerhon syyskausi avataan kahdella pienimuotoisella tiiviskurssilla. Tervetuloa tutustumaan!

Alkeis-tiiviskurssi
5.10. ja 12.10 klo 18-20
Kurssi on suunnattu vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen paritanssin pariin palaaville. Kurssilla harjoitellaan perusteita tavallisimmista lavatansseista.

Alkeisjatko-tiiviskurssi
19.10. ja 26.10. klo 18-20
Kurssi on suunnattu aiemmin lavatansseja harrastaneille ja alkeiskurssin käyneille tanssijoille. Aktiivisemmin tanssineilla on tällä kurssilla mahdollisuus kerrata pitkän koronatauon jälkeen lajitelmaa eri lavatansseja.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzk-xtgL3YcQRjJyvUVh1kdIy5aECt9h1B4fBb0-ZBczAuMw/viewform?usp=sf_link 

Kursseilla on mahdollisuus tanssia vaihtuvan parin kanssa, mikä on oppimisen kannalta erityisen hyödyllistä. Vaihtoehtoisesti voi tanssia oman parin kanssa. Koronavarotoimena kursseille otetaan tänä syksynä vain rajattu määrä osallistujia.

Lisätietoa kerhosta nettisivuilla: pohjalaiset.fi/tanssikerho

 –

Teekkariratsastajien tutustumisilta 11.10.

Teekkariratsastajat järjestää 11.10. Otaniemessä rennon illanvieton Jämeräntaipaleen kattosaunalla ruuan, juoman ja saunan äärellä. Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy Teran nettisivuila: https://teekkariratsastajat.fi/

 –
Teekkarispeksin syksyn kurssit ja produktiohaku

Teekkarispeksi järjestää tänäkin syksynä impro-ja tanssikursseja. Tarjolla on lyhyen ja pitkän impron kurssit sekä useita tanssikursseja, mm. lyrical jazzia, akrobatiaa ja boogie woogie paritanssia. Katso lisätiedot kursseista täällä: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/kursseille/
I
lmoittautuminen alkaa jo tiistaina 21.9. klo 12.00.

Nyt voit myös hakea produktioon, sillä produktiohaku on avattu! Lue lisää nettisivuillamme: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-produktioon/ ja tule mukaan tekemään speksiä!

 –

IV Työtarjouksia

Arkkitehtitoimisto Elina Ipatti Oy

 –
Schauman Arkkitehdit

Avaa pdf alla löytyvään kuvaan klikkaamalla tästä →  Tietomalliasiantuntija Schauman

TTE – The Travel Experience Oy

Onko sinulla kokemusta arkkitehtuurikierrosten vetämisestä kansainvälisille ryhmille? The Travel Experience on yli 20 vuotta matkailualalla toimiva incoming-matkatoimisto ja etsimme kielitaitoisia arkkitehtejä tai arkkitehtiopiskelijoita esittelemään suomalaista arkkitehtuuria yritysryhmille. Työ on keikkaluonteista.

Hakemukset sähköpostilla: info@travel-experience.net

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard