VIIKKOTIEDOTE 8/23

0
Aurinkoista uutta viikkoa kaikille!

Toivottavasti saitte kaikki levättyä kevätloman aikana. Nyt on mitä mainioin aika palata Otaniemeen, koska luvassa on ihanaa wapputunnelmaa. Tulevalla viikolla käynnistyvät wapputapahtumat toden teolla, joten Teekkarikylässä riittää varmasti kuhinaa. Viikonloppuna on myös saanut nauttia auringosta toden teolla. 
Valoisia päiviä kaikille!
Moby

sihteeri-tiedottaja

 

I Yleistä

MUISTUTUS: A-siiven kotiluokkien tyhjennys 29.5. alkaen!

Kaivuutöitä Jämeräntaipaleella huhti-toukokuussa

Kohtuutta etsimässä -webinaarissa 19.4.2023 klo 12-15

II Tapahtumia

Wappuinen laulusauna 17.4. klo 18

Otaniemen merkkimarkkinat 18.4.

TIK x AK -peli-ilta 18.4. klo 16

Minuuttikalja 18.4.

24h + 15min Reverse -tapahtuma 19.4.

Käpy x Alumni Wappuhattu-sitsit 20.4.

Jäynäfinaali 22.4. klo 16 U2-sali

Äpymyyjien cocktailtilaisuus 22.4. klo 18

Äpygaala 22.4.klo 19

Aalto Open Air 22.4. klo 21

Sitsikilpailut 24.4. klo 14 Alvarin aukio

Dipolin Wapun tekijähaku

Kaljakrokettiturnaus 27.4.

Walpurin kierroksen rastinpitäjäilmoittautuminen on auennut! (Päättyy 22.4.)

Wiinaton Wappu 30.4.

 

III Muuta kiinnostavaa

 

OtaKopin naisten tutustumistreenit 23.4.

 

 
I Yleistä

MUISTUTUS:

MUISTUTUS: A-siiven kotiluokkien tyhjennys 29.5. alkaen

29.5.2023 tyhjennys tapahtuu kotipesissä:

A202a (ARK 2vsk.), A229 (ARK maisut), A235 (ARK 1 vsk.)

5.6.2023 tyhjennys tapahtuu kotipesissä:

A122a (ARK 3vsk.), A202b (ARK 2vsk.)

Kysymyksiä voi laittaa työpajamestari Pauliina Parjaselle.

Mobile +358 50 4709277

Kaivuutöitä Jämeräntaipaleella huhti-toukokuussa

Fortum on aloittamassa kaukolämpöputken saneeraustyöt Jämeräntaipaleella 17.4. Työt kestävät arviolta noin 2 kuukautta. Saneerauksen vuoksi erityisesti Jämeräntaival 3:n, 6:n ja 5:n pihojen lähiympäristöön tulee kaivantoja. Alueella liikkuu myös raskasta työmaaliikennettä. Liikuthan siis varovasti alueella, erityisesti Wappuna!

Otaniemen hyvinvointireitin avajaiset 19.4.

 Kampuksen hyvinvointireitti avataan 19.4.2023 opiskelijoiden mielenterveyspäivänä, jonka valtakunnallinen teema tänä vuonna on kohtuus. Opiskelijoiden mielenterveyspäivä on Opiskelijoiden hyvinvointiverkoston järjestämä kampanjapäivä, jolloin nostetaan esiin opiskelijoiden mielenterveystilan edistämiseksi.

 Hyvinvointireitin viisi kohdetta sijaitsevat eri puolilla kampuksen ulkoalueita. Reitti on kaikille avoin. Avajaispäivänä tarjolla mm. kahvia ja ohjattuja kierroksia. Tervetuloa!

 Lue lisää  täältä.

Kohtuutta etsimässä -webinaarissa 19.4.2023 klo 12-15 etsitään keinoja pitää asiat kohtuudessa

Tuntuuko vaatimuksia olevan liikaa ja nouseeko stressi opinnoissa välillä liian korkealle? Pitääkö samalla käydä töissä, olla itseohjautuva, näyttää hyvältä ja suorittaa kaikki tavoiteajassa – ja pelastaa maailma? Opiskelijoiden mielenterveyspäivän Kohtuutta etsimässä -webinaarissa 19.4.2023 klo 12-15 etsitään keinoja pitää asiat kohtuudessa ja puhutaan siitä, mitä opiskelijat, yhteisöt ja yhteiskunta voivat tehdä, jotta yksilölle ei tule sietämättömiä paineita. Pääset mukaan webinaariin YTHS:n YouTube-kanavan (@YTHSvideo) etusivulta tai tästä linkistä. Tilaisuuden aikana voit osallistua keskusteluun chatin kautta.

Rimaa kannattaa laskea

Pääpuhujana kuulemme kasvatustieteilijä, filosofi ja tietokirjailija Juha T. Hakalaa. Hakala pohtii puheenvuorossaan, miksi kohtuus kannattaa ja miksi rimaa olisi hyvä laskea – edes joskus.

”Meissä on paljon tunnollisia suorittajia. Kilttejä puurtajia, jotka taputtavat itseään olalle vain nappisuorituksesta. Eli, kovin harvoin”, Hakala miettii ja lisää: ”Riittäisikö ihan vain kyllin hyvä?”

Katso ohjelma kokonaisuudessaan verkkosivuiltamme  ja laita tapahtuma kalenteriisi.

Mikä on Opiskelijoiden mielenterveyspäivä?

Järjestämme Kohtuutta etsimässä -webinaarin osana Nyyti ry:n koordinoimaa Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaa, jota vietetään 19.4.2023 ja koko viikon 16 ajan. Tämänvuotisena kampanjateemana on kohtuus. Vuosittain järjestettävän kampanjan tarkoituksena on herättää keskustelua opiskelijoiden mielenterveydestä sekä kutsua kaikki mukaan toimimaan mielen hyvinvoinnin puolesta. Kampanjan taustavoimana toimii Opiskelijahyvinvointiverkosto. Nyyti ry päivittää kampanjan sisältöjä verkkosivuilleen.

II Tapahtumia

Wapputapahtumia tulevalla viikolla

17.4. 

klo 18:00 Rantasauna – Wappuinen laulusauna

Lisätietoa alhaalta

 

18.4. 

klo 10 – 16 Otaniemen merkkimarkkinat – Kandidaattikeskuksen aula

klo 16:00 Takkakabinetti TIK x AK -peli-ilta – Rentoa pelailua uusien kavereiden kanssa

klo 18:00 Smökki Minuuttikalja – Minuutin välein shotti kaljaa, oheisviihteenä jääkiekkospektaakkeli – lisätietoa ja ilmoittautuminen: minuuttikalja.fi 

 

19.4.

klo 9:00 Smökki24h + 15min Reverse tapahtuma – Kokonaisen viikonlopun tapahtumat yhdessä vuorokaudessa ja vieläpä tyystin väärinpäin! 

 

20.4. 

klo. 18:00 OK20 YläkertaKäpy x Alumni Wappuhattu-sitsit – Näillä sitseillä pääset Wapputunnelmiin killan akateemisesti kokeneempien (4+ vsk.) kesken.

 

22.4. 

klo. 16:00 U2-saliJäynäfinaali – Tässä jäynävuoden huipentumassa luvassa huikeita sketsejä, ohjelmanumeroita sekä tietenkin mahtavat finalistijäynät!

klo. 18:00 Aalto-sali  – Äpymyyjien cocktailtilaisuus – Äpymyyjien EXCLUSIVE cocktailtilaisuus ennen Äpyn julkistusta!

klo. 19:00  Aalto-saliÄpygaala – Millainen on Äpy 2023? Se selviää ensimmäisenä Äpygaalassa!

klo. 21:00 Alvarin aukio Aalto Open Air – Festarit Alvarin aukiolla – tule kuuntelemaan musiikkia… ja ehkä myymään ensimmäiset Äpysi?

 

24.4.

klo 14:00 Alvarin aukioSitsikilpailut – Kisassa irtaudutaan tavallisten sitsien kaavoista ja keksitään jotain aivan uutta! Sitsikisoja suunnitellaan kiltapäiväkerhossa 12.4. klo 17:00 kiltiksellä.

 

Kaikki wapun ajan tapahtumat löydät Arkkitehtikillan tiedotuskanavalta

 

Dipolin Wapun tekijähaku

Tule vapaaehtoiseksi Dipolin Wappuun!

 

Kaikkien rakastama Dipolin Wappu tarvitsee paljon vapaaehtoisia. Nyt on todella hyvä mahdollisuus saada nyörikiinnitys vaaleanpunaista nyöriä kohti! Kiinnityksen lisäksi tekijöille on luvassa muita huikeita etuja, kuten bussikyyti Otaniemestä Kaivopuistoon Wappupäivänä sekä huikea haalarimerkki!

 

Hae tekijäksi tästä: https://forms.office.com/e/PXpC6gqQAz

 

 
Sitsikilpailut saapuvat tänäkin vuonna ilahduttamaan Otaniemen kansaa!

 

Sitsikilpailut on koko Otaniemelle järjestettävä tapahtuma, jossa erikokoiset joukkueet kasaavat Alvarin aukiolle omanlaisensa sitsit. Joukkueilla on mahdollisuus saada tapahtumanjärjestäjiltä pöydät sekä tuolit, mutta kaikki muu on ryhmästä itsestään kiinni. Nyt on siis täydellinen mahdollisuus tuoda juuri sinun sitsiseurasi makuun sopivat tarjoilut, koristeet ja meininki!

 

Sitsikisoissa on vuosien mittaan nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa, tarjoilussa, kuin koristelussakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaankin Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa! Kasaa siis itsesi sekä kaverisi ja saavu 24.4. Alvarin aukiolle esittelemään juuri teidän näköiset sitsit!

 

Itse kilpailu alkaa klo 14 ja jatkuu niin kauan, kuin joukkueilla kestävyyttä riittää päättyen kuitenkin ennen jatkoja. Jatkoja vietetään klo 18 eteenpäin OK20 tiloissa, missä on mm saunomismahdollisuus. Ilmoittautuminen aukeaa 10.4. klo 12 ja sulkeutuu 21.4. klo 23:59 osoitteessa:

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/?page_id=3211

 

Lisätietoa päivitetään tapahtuman Telegram-kanavalle, joten otahan se haltuun n-y-t!

 

Nautitaan yhdessä keväästä hyvällä mielellä ja muistetaan, että näissä kilpailuissa tärkeintä on hauskanpito rennolla otteella sekä Alvarin jättäminen siistiin kuntoon!

 

Mitä: Sitsikilpailut 2023!

Missä: Alvarin aukio

Milloin: 24.4. klo 14.00 ->, Jatkot OK20 klo 18->

Maksaa: Ei mitään!

Lisää kysyttävää: Laita viestiä @heidihazel tai @lukkaritirehtoori


Kaljakrokettiturnaus 27.4.

 Perinteinen kaljakrokettiturnaus järjestetään Wappuviikon torstaina 27.4. Alvarin aukiolla. Suurta urheilujuhlaa ovat tavan mukaan tervetulleita viettämään kaikki kroketista sekä hyvästä seurasta nauttivat hiilihapotettujen juomien ystävät! Kaljaakaan ei tarvitse juoda, vaan sen voi korvata muilla hiilihapotetuilla juomilla.

 

 Kerää 4-6 hengen tiimi ja tule mukaan nauttimaan Athenen kansallislajista! Ilmoittautuminen aukeaa 12.4.2023 klo 12.00 täällä.

 

Walpurin kierroksen rastinpitäjäilmoittautuminen on auennut!

Ilmianna itsesi ja kaveriporukkasi rastinpitäjiksi linkistä 

Walpurin kierros on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pitämään huikeaa rastia niin tuleville teekkareille kuin kokeneemmillekin konkareille. Jos sinä tai kaverisi ovat osa yhdistystyä tai starttaamassa sellaista käyntiin, niin kyseessä on mitä parhain tapa luoda sille näkyvyyttä. Lisäksi parhaat rastinpitäjät palkitaan!

Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi päättyy 22.4.

Lisätietoa: Sakari Ropponen, sakari.ropponen@ayy.fi, TG: @bittisakke

Wappuinen laulusauna

Kaipaako Wappusi lisää laulua? Kaipaatko kirpeiden kevätaamujen sekaan lämpimiä löylyjä ja paljun laineilla kelluvia tuttuja sävelmiä? Saavu Lukkaritoimikunnan ja Laulukulttuuritoimikunnan järjestämään wappumieltä kohottavaan laulusaunaan Rantasaunalle 17.4.!

Tarjolla on laulua, saunomista, palju, rentoa oleskelua ja ohjelmaa sekä illan edetessä karaokea. Rantsun grillipaikka on avoimessa käytössä, joten halutessasi tuo omat eväät ja avaa grillikausi! Tapahtuma on koko Aalto-yhteisölle avoin ja ilmainen. Pakkaa siis kaverisi ja saunavarusteesi ja suuntaa viettämään Wapun laulattavinta iltaa Rantsulle!

Mitä: Wappuinen laulusauna

Missä: Rantasauna

Milloin: 17.4. klo 18 eteenpäin

Hinta: Ilmainen!

Miksi: Koska laulaminen ja Wappu!

Kysyttävää: Laita viestiä Telegramissa @lukkaritirehtoori tai @PokemOnni

 

Wiinaton Wappu 30.4.

Otaniemen sydämessä, Smökissä, on luvassa jälleen wapun unohtumattomin tapahtuma, Wiinaton Wappu! Luvassa on wapun tunnelmaa, erilaisia ohjelmaspektaakkeleita, hauskaa seuraa sekä elävää musiikkia, kun lavalle saapuu Kauniaisista SRO Musalinja useilla yhtyeillään. Tapahtumassa on tietysti myös tarjolla wappuherkkuja, kuten munkkia ja simaa.

 

Tapahtuma alkaa 30.4. klo 20.00 ja jatkuu yli puolenyön Servin mökissä (Jämeräntaival 4). Keskiyöllä asiaankuuluvasti teekkarilakit painetaan päähän teekkarihymnin saattelemana. Ilmaisen ja alkoholittoman tapahtuman järjestää Ristin kilta. Tervetuloa!

 

Ennen tapahtumaa on myös mahdollista osallistua Wappuvesperiin (eli rukoushetkeen) klo 19 Otaniemen kappelissa (Jämeräntaival 8).

 

Lisää tietoa tapahtumasta täällä

 

III Muuta kiinnostavaa

OtaKopin naisten tutustumistreenit 23.4.

Nyt olisi tarjolla rentoa meininkiä, hyvää seuraa ja tietysti pesäpalloa, kaikkea samassa paketissa! OtaKopin naisten joukkue järjestää su 23.4. tutustumistreenit Otahallilla klo 14.30–16.00. Et tarvitse omia pelivarusteita. Kokoontuminen tapahtuu 14.30 Otahallin pääovien edessä,lämmittely säästä riippuen joko ulkona tai sisällä. Kerromme mielellämme treeneissä lisää pelaamisesta tulevana kesänä, mutta voit myös laittaa kysymyksesi meille jo nyt! otakoppi-naiset@list.ayy.fi

 Ig: otakoppi_official

Lue lisää nettisivuiltamme

 

 IV Työtarjouksia

Katso Aalto Jobteaserin työtarjoukset

Katso uusimmat työpaikkailmoitukset täältä!

Aalto JOBTEASERIN työtarjoukset (vaatii Aalto-tunnuksilla kirjautumisen):
https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard

 

 

 

Arkkitehtikillan tapahtumakalenteri

syyskuu 2023

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
  • Suomi-Excu
30
  • Suomi-Excu