VIIKKOTIEDOTE 45/21

0
Hei vaan! Näyttääkö vielä ensi viikonlopun ohjelma olevan auki ja tuntuuko, että olisi hauskaa tehdä jotain uusien tai vanhojen kiltakavereiden kanssa? Ei hätää nimittäin Suomi-exculle on vielä muutama lippu jäljellä! Itseäni ainakin harmittaa edelleen etten fuksivuonnani päässyt tälle reissulle mukaan, kun liput vietiin käsistä, joten nyt ehdottomasti kannattaa tarttua tilaisuuteen ja lähteä reissulle jota varmasti voi muistella kavereiden kanssa vielä monen vuoden päästä! Sitsejä häämöttää tulevaisuudessa myös useammat ja toki Äljöttely kisa kiltiksellä on edelleen käynnissä!

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat
Kiltatuotteiden nouto
Aalto.fi korvaa jatkossa Inton
Ehdota killassa ansioituneita henkilöitä!

II Vaalit

Vaalisauna 17.11.
Vaalikokous 23.11.

III Tapahtuu

Suomi-excu 12.-13.11.
MAIK sitsit 20.-21.11.
IK x AK sitsit 27.11.

IV Kiinnostavaa

Arkkkitehtikillan ensimmäinen Äljöttelykilpailu!

IIV Työtarjouksia

Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

 Viimeisimpänä päivitetyt tiedotteet koskien esimerkiksi tapahtumien järjestämistä yms.:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

 Täältä tietoa esimerkiksi kampuksen tilojen aukiolosta, opetuksesta ja palveluista:

Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Into sivu, jossa koottuna koronaviruksen vaikutus opiskeluun: Kysymyksiä ja vastauksia:

https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Kiltatuotteiden nouto

Kide.appin kautta ennakkoon tilattuja kiltatuotteita voi noutaa seuraavasti:

Vaalisaunassa 17.11

Kiltahuoneelta 2.12 klo 15-18

Killan pikkujouluissa 15.12

Aalto.fi korvaa jatkossa Inton

Kaikki into.aalto.fi:n tiedot siirtyvät pian Aalto.fi:lle.

Miten Aalto-yliopisto voi viestiä paremmin opinnoista ja opiskelusta Aaltossa? Vastaa kyselyyn 15.11. mennessä, niin voit voittaa lahjakortin! Kysely on tarkoitettu kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/IntoSurvey

    –
Ehdota killassa ansioituneita henkilöitä! 

Vuoden loppu lähenee, kuten myös killan iki-ihana vuosijuhla Wähäjoulu! Wähäjoulu tietää myös sitä, että on jälleen aika ehdottaa killassa ansioituneita henkilöitä!

Onko mielessäsi pitkään killan parissa toiminut henkilö, joka ansaitsisi työstään kiitosta tai vaikkapa kiltakaveri, joka pitää aina yllä hyvää henkeä vuosikurssilla? Ehdota siis ihania kiltalaisia, jotka mielestäsi ansaitsevat huomionosoituksia! Ehdotuksia voi lähettää 19.11. klo 23.59 saakka! 

Tästä lomakkeeseen➡ https://forms.gle/y1MpemJBrVgrWkg16 

Lisää infoa killan huomionosoituksista löytyy nettisivuilta: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=11644

II Vaalit

  VAALISAUNA
17.11. klo 18–22 // Jämeräntaipaleen kattosauna, Jämeräntaival 3

Keskiviikkona 17.11 on mahdollisuus jutella pesteistä ja kiltahommista istuvan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa saunan ja viinin lämmittämissä tunnelmissa. Ehdolle asettuneet voivat lisäksi kertoa kiinnostuksestaan pestiä kohtaan ja vastata muiden kysymyksiin – eli harjoitella esiintymistä vaalikokousta varten.

  –

VAALIKOKOUS
23.11. klo 16–21 //  A1-sali, Otakaari 1 X

Tiistaina 23.11 kokoonnutaan perinteisesti A1-saliin valitsemaan Arkkitehtikillan hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2022! Saavu kiltakavereiden ja hyvien tarjoilujen äärelle seuraamaan jännittävää iltaa. Asetu itse ehdolle tai vaikuta killan tulevaisuuteen äänestämällä. 

  –

III Tapahtuu

Suomi-excu 2021 12.-13.11.

Vielä ehdit Suomi-exculle! Älä missaa tätä tilaisuutta! 

Hyppää excubussin kyytiin ja lähde mukaan mysteeriselle matkalle kohti tuntematonta. Vaihtelevat ja taatusti mielenkiintoiset kohteet selviävät vasta matkan kuluessa, joten tätä ilmoittautumista et halua missata!  

MITÄ? Arkkitehtikillan Suomi-excu 2021
MISSÄ? Suomessa
MILLOIN? 12.-13.11.
MIKSI? Koska excuilu on elämän suola
MITÄ MAKSAA? 40€ 

MAIK sitsit 20.11.

Hellurei ja hellät tunteet!
Näin kaamoksen ja muun synkeyden keskellä haluaisimme lämpimästi toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi sädehtivien ja riemastuttavien MAIKkosten sukujuhliin (MAIK sitseille) 20.- 21.11.!

Arvon kutsuvieraina teillä on lipun saatuanne etuoikeus saapua paikalle klo 18:00 kohottamaan malja yhdessä kanssasukulaistenne kanssa loisteliaiden ja menestyksekkäiden sukujuhlien merkiksi Otakaari 20 alakertaan. Tästä, teidät ohjataan siirtymään itse sukujuhliin, jotka myös sitseinä tunnetaan, jossa lasi kilahtaa juhlien alun merkiksi klo 18:30. Illan aikana teille tarjoillaan ruokaa, virvokkeita ja hyvin hienostuneita esityksiä. Juhlien jälkeen siirrymme jälleen kerrosta alemmaksi nauttimaan juhlien suolasta eli karaokesta sekä muista aktiviteeteista.

Seuraavan aamun sarastaessa sunnuntaina 21.11. on aika saapua jälleen takaisin tuijottelemaan hyvin raikkaanoloisia sukulaisiaan, nauttimaan spasta sekä vaihtamaan viimeiset kuulumisensa maittavien tarjoiluiden kera.

Paikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten ole siis nopea. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin julkaistavan linkin kautta tiistaina 9.11. klo 12.00. ja sulkeutuu maanantaina 15.11., minkä jälkeen siitä tulee sitova. Killoille AK ja MK on varattu 25 hengen kiintiöt sitseille ja IK:lle 30. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on oikeus ostaa lippu myös sillikseen. Sillislippuja EI myydä erikseen.

MITÄ: MAIKkosten sukujuhlat
MISSÄ: Cocktail Ok20 alakerta, sitsit Ok20 yläkerta, sillis Ok20 alakerta
MILLOIN: 20.11. cocktailtilaisuus 18.00, sitsit 18.30 ja 21.11. sillis 12.00
PALJONKO: Sitsit 15€ (+ halutessaan haalarimerkki 2e), Sillis 8€
DC: Stereotyyppinen sukulainen sukujuhlissa (äiti, isä, vaari, mummi, vauva, koira jne.)
MIKSI: MAIKkosten family comes first!

 –
IK x AK sitsit 27.11. 

Se on mustaa valkoisella: AK <3 IK

Rakkaat kiltamme kohtaavat jälleen yhteisen sitsipöydän ääressä IK x AK-sitsien merkeissä! Teemana toimii “Mustavalkoinen”, eli astelethan 27.11. lauantaina Otakaari 20 yläkertaan komeimmissa dalmatialais-, mustavalkofilmi- tai shakkilautavermeissäsi nauttimaan illasta kera hyvien ystävien. Cocktail-tilaisuus alkaa klo. 17:00 ja kongi kolahtaa klo. 17:30.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 8.11. klo 12 ja muuttuu sitovaksi 15.11 ilmoittautumisen päättyessä. Sitseillä on 40 paikkaa IK:laisille ja 40 paikkaa AK:laisille. Kannattaa siis olla nopea!

MITÄ: Arkkitehtikilta ja Rakennusinsinöörikilta sitsaavat yhdessä
MISSÄ: Otakaari 20 yläkerta
MILLOIN: La 27.11. klo 17:00, kongi 17:30
MAKSAA: 15€
DC: Mustavalkoinen
MIKSI: IKuinen rAKkaus

 –

IV Kiinnostavaa

Arkkkitehtikillan ensimmäinen Äljöttelykilpailu! 

Maanantaina on marraskuu! Marraskuu on Äljöttelyn kulta-aikaa, joten on aika julistaa Arkkitehtikillan ensimmäinen Äljöttelykilpailu

Äljöttelyn määritelmä lienee monelle tuntematon, joten lienee toivottavaa hieman avata asiaa.

Äljöttely on turhanpäiväistä lorvimista Kiltahuoneella. Ei siis opiskelua, etätöiden tekemistä tai muuta produktiivista toimintaa. Äljötellä voit joko yksin tai kavereiden kanssa. Urheilujuomaksi suositellaan kahvia.

Äljöttelykilpailu kestää koko marraskuun, ja voittaja on tietysti se, joka äljöttelee eniten. Käytännössä vain aika ratkaisee ja jokainen minuutti lasketaan. Tulokset kirjataan päiväkohtaisesti lomakkeeseen ja eniten äljöttelyminuutteja kerännyt voittaa.

Kilpailu alkaa maanantaina 1.11. ja päättyy tiistaina 30.11.

Kilpailijat kirjaavat minuuttinsa itse ja huijaaminen on kielletty. Jos vilppiä ja ansiottomia lisäminuutteja kirjataan, on järjestäjällä oikeus hylätä suoritus tai sen osia.

Kilpailun voittaja julkaistaan Wähäjoulun silliaamiaisella 6.12. Voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi nimensä näkyviin Kiltahuoneen seinälle, onnea kisaan!

Ohjeet lyhyesti:

Mene Kiltahuoneelle
Älä tee mitään järkevää
Vietä hauskaa aikaa
Kirjaa minuutit lomakkeeseen

IIV Työtarjouksia

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard