VIIKKOTIEDOTE 44/21

Hei vaan jäleen kerran! Vaalikausi on täällä niin killan kuin AYY:nkin puolesta! Nyt kannattaakin siis muistaa vielä käydä äänestämässä edustajistovaaleissa! Myös killassa ansioituneita henkilöitä voi nyt käydä ehdottomassa! Myös rentoa ajanviettoa kiltakavereiden kanssa kaipaaville järjestää hyvinvointitiimi syksyisen excursion Karhusaaren kartanolle!

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat
Ehdota killassa ansioituneita henkilöitä!
Äänestä edustajistovaaleissa!

II Vaalit

Vaalisauna 17.11.
Vaalikokous 23.11.

III Tapahtuu

Kynttilöitä ja karpalopullia 9.11.
Vistan vaalikokous 4.11.
Pikkujallut 5.11.
MAIK sitsit 20.-21.11.

IV Kiinnostavaa

Arkkkitehtikillan ensimmäinen Äljöttelykilpailu!
Äänestä SAFAn liittovaltuustovaaleissa!

IIV Työtarjouksia

Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

 Viimeisimpänä päivitetyt tiedotteet koskien esimerkiksi tapahtumien järjestämistä yms.:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

 Täältä tietoa esimerkiksi kampuksen tilojen aukiolosta, opetuksesta ja palveluista:

Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Into sivu, jossa koottuna koronaviruksen vaikutus opiskeluun: Kysymyksiä ja vastauksia:

https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

    –
Ehdota killassa ansioituneita henkilöitä! 

Vuoden loppu lähenee, kuten myös killan iki-ihana vuosijuhla Wähäjoulu! Wähäjoulu tietää myös sitä, että on jälleen aika ehdottaa killassa ansioituneita henkilöitä!

Onko mielessäsi pitkään killan parissa toiminut henkilö, joka ansaitsisi työstään kiitosta tai vaikkapa kiltakaveri, joka pitää aina yllä hyvää henkeä vuosikurssilla? Ehdota siis ihania kiltalaisia, jotka mielestäsi ansaitsevat huomionosoituksia! Ehdotuksia voi lähettää 19.11. klo 23.59 saakka! 

Tästä lomakkeeseen➡ https://forms.gle/y1MpemJBrVgrWkg16 

Lisää infoa killan huomionosoituksista löytyy nettisivuilta: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=11644

    –
Äänestä edustajistovaaleissa!

Älä tyydy huuteluun, vaan äänestä edustajistovaaleissa! Edustajisto edustaa kaikkia ylioppilaskunnan jäseniä ja käyttää AYY:n ylintä päätösvaltaa. Käytä ääntäsi vaaleissa ja vaikuta ylioppilaskuntasi tulevaisuuteen. Äänestys on nyt auki, ja äänestää voi 3.11. klo 16 asti → vaalit.ayy.fi

    –

II Vaalit

  VAALISAUNA
17.11. klo 18–22 // Jämeräntaipaleen kattosauna, Jämeräntaival 3

Keskiviikkona 17.11 on mahdollisuus jutella pesteistä ja kiltahommista istuvan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa saunan ja viinin lämmittämissä tunnelmissa. Ehdolle asettuneet voivat lisäksi kertoa kiinnostuksestaan pestiä kohtaan ja vastata muiden kysymyksiin – eli harjoitella esiintymistä vaalikokousta varten.

  –

VAALIKOKOUS
23.11. klo 16–21 //  A1-sali, Otakaari 1 X

Tiistaina 23.11 kokoonnutaan perinteisesti A1-saliin valitsemaan Arkkitehtikillan hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2022! Saavu kiltakavereiden ja hyvien tarjoilujen äärelle seuraamaan jännittävää iltaa. Asetu itse ehdolle tai vaikuta killan tulevaisuuteen äänestämällä. 

  –

III Tapahtuu

Kynttilöitä ja karpalopullia 9.11.

Marraskuun pimeys laskeutuu Laajalahden rantaan, mutta sehän ei kiltalaisia lannista. Hyvinvointitiimi kutsuu kanssakiltalaiset retkelle Karhusaaren kartanolle tiistaina 9.11. nauttimaan lämpimästä ruuasta ja lämpimästä tekemisestä. Lämmintä ja valoisaa tekemistä todella on luvassa, nimittäin kynttilöiden askartelua!

Tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 2.11. klo 12. Huomioithan myös säänmukaisen pukeutumisen.

TLDR:

Mitä: Retki, ruokaa ja kynttilätyöpaja

Missä: Karhusaaren kartanolla, yhteislähtö kävellen Otaniemestä

Milloin: 9.11. klo 17

Miksi: lämpöö ja valoo <3

Mitä maksaa: ei yhtikäs mitään!

https://fb.me/e/ZkofRDle

Vistan vaalikokous 4.11. klo 19.15

Lähde mukaan Vistan toimijaksi! 

Haluaisitko vaikuttaa siihen, millainen Vista on vuonna 2022? Toimijana pääset edustamaan ja edistämään maisema-arkkitehtuurin tärkeää asiaa ja puuhaamaan kaikenlaista vanhojen kavereiden sekä uusien tuttavuuksien kanssa. Esimerkiksi tänä vuonna Vista on järjestänyt lähi-idän excun Kotkaan, tavannut työelämän edustajia Vista x MARK -yhteispiknikillä ja ottanut kantaa opintouudistukseen. Asetu kokouksessa ehdolle tai tule käyttämään äänioikeuttasi ja nauttimaan hulppeista tarjoiluista!

Seuraa pestiesittelyjä instassa @vista.ry
Kysyttävää? Laita TG:ssä viestiä @akkyllonen

MITÄ? Vistan vaalikokous, jossa valitaan vuoden 2022 hallitus ja toimihenkilöt
MISSÄ? Livenä kiltiksen viereisessä kokoushuoneessa H1 & etänä zoomissa
MILLOIN? To 4.11. klo 19.15
MIKSI? Rakkaudesta maisuiluun ja yhdessä tekemiseen

Pikkujallut 5.11. 

Oli melkein Jallu. Jallun aika oli Majavan lempiaikaa; jallutontut liikkuvat ja kertovat Jallupukille kuka on ollut kiltti ja kuka tuhma arkkari.

Tule mukaan juhlistamaan tätä eeppistä ja mystistä yötä, josta kerrotaan mitä ihmeellisempiä tarinoita parhaassa seurassa. Ja jos olette olleet oikein kiltisti niin saattaa Jallupukkikin vierailla keskiyöllä… Tule ja koe Jalluntaika!
Perinteiset PikkuJallut Majalla 5.11.

Jos haluat osallistua lahjarinkiin niin hanki jokin hassu, hullu, hyödyllinen, härski, tuhma ja/tai halpa lahja. Jallupukki jakaa ne sitten keskiyöllä. Lahjaa ei kannata osoittaa erityisesti kenellekään tietylle kivalle henkilölle. Paitsi Jallupukille!

MAIK sitsit

Hellurei ja hellät tunteet!
Näin kaamoksen ja muun synkeyden keskellä haluaisimme lämpimästi toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi sädehtivien ja riemastuttavien MAIKkosten sukujuhliin (MAIK sitseille) 20.- 21.11.!

Arvon kutsuvieraina teillä on lipun saatuanne etuoikeus saapua paikalle klo 18:00 kohottamaan malja yhdessä kanssasukulaistenne kanssa loisteliaiden ja menestyksekkäiden sukujuhlien merkiksi Otakaari 20 alakertaan. Tästä, teidät ohjataan siirtymään itse sukujuhliin, jotka myös sitseinä tunnetaan, jossa lasi kilahtaa juhlien alun merkiksi klo 18:30. Illan aikana teille tarjoillaan ruokaa, virvokkeita ja hyvin hienostuneita esityksiä. Juhlien jälkeen siirrymme jälleen kerrosta alemmaksi nauttimaan juhlien suolasta eli karaokesta sekä muista aktiviteeteista.

Seuraavan aamun sarastaessa sunnuntaina 21.11. on aika saapua jälleen takaisin tuijottelemaan hyvin raikkaanoloisia sukulaisiaan, nauttimaan spasta sekä vaihtamaan viimeiset kuulumisensa maittavien tarjoiluiden kera.

Paikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten ole siis nopea. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin julkaistavan linkin kautta tiistaina 9.11. klo 12.00. ja sulkeutuu maanantaina 15.11., minkä jälkeen siitä tulee sitova. Killoille AK ja MK on varattu 25 hengen kiintiöt sitseille ja IK:lle 30. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on oikeus ostaa lippu myös sillikseen. Sillislippuja EI myydä erikseen.

MITÄ: MAIKkosten sukujuhlat
MISSÄ: Cocktail Ok20 alakerta, sitsit Ok20 yläkerta, sillis Ok20 alakerta
MILLOIN: 20.11. cocktailtilaisuus 18.00, sitsit 18.30 ja 21.11. sillis 12.00
PALJONKO: Sitsit 15€ (+ halutessaan haalarimerkki 2e), Sillis 8€
DC: Stereotyyppinen sukulainen sukujuhlissa (äiti, isä, vaari, mummi, vauva, koira jne.)
MIKSI: MAIKkosten family comes first!

 –

IV Kiinnostavaa

Arkkkitehtikillan ensimmäinen Äljöttelykilpailu! 

Maanantaina on marraskuu! Marraskuu on Äljöttelyn kulta-aikaa, joten on aika julistaa Arkkitehtikillan ensimmäinen Äljöttelykilpailu

Äljöttelyn määritelmä lienee monelle tuntematon, joten lienee toivottavaa hieman avata asiaa.

Äljöttely on turhanpäiväistä lorvimista Kiltahuoneella. Ei siis opiskelua, etätöiden tekemistä tai muuta produktiivista toimintaa. Äljötellä voit joko yksin tai kavereiden kanssa. Urheilujuomaksi suositellaan kahvia.

Äljöttelykilpailu kestää koko marraskuun, ja voittaja on tietysti se, joka äljöttelee eniten. Käytännössä vain aika ratkaisee ja jokainen minuutti lasketaan. Tulokset kirjataan päiväkohtaisesti lomakkeeseen ja eniten äljöttelyminuutteja kerännyt voittaa.

Kilpailu alkaa maanantaina 1.11. ja päättyy tiistaina 30.11.

Kilpailijat kirjaavat minuuttinsa itse ja huijaaminen on kielletty. Jos vilppiä ja ansiottomia lisäminuutteja kirjataan, on järjestäjällä oikeus hylätä suoritus tai sen osia.

Kilpailun voittaja julkaistaan Wähäjoulun silliaamiaisella 6.12. Voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi nimensä näkyviin Kiltahuoneen seinälle, onnea kisaan!

Ohjeet lyhyesti:

Mene Kiltahuoneelle
Älä tee mitään järkevää
Vietä hauskaa aikaa
Kirjaa minuutit lomakkeeseen

Äänestä SAFAn liittovaltuustovaaleissa!

Nyt on aika valita Suomen Arkkitehtiliiton päätöksentekijät kaudelle 2022–2024! Äänestä osoitteessa vaalit.safa.fi 

SAFAn liittovaltuustovaaleja vietetään kolmen vuoden välein. Vaaleissa liiton jäsenet valitsevat SAFAn liittovaltuustoon 28 jäsentä ja opiskelijajäsenet 3 opiskelijajäsentä. Liittovaltuustolla on SAFAn ylin päätösvalta, ja päättääkin muun muassa liiton budjetista, toiminnan painopisteistä ja säännöistä. Äänestämällä vaikutat muun muassa siihen, mitä asioita SAFAn toiminnassa painotetaan, kuinka SAFAn varoja käytetään ja millaisia palveluja SAFA tarjoaa jäsenilleen. 

Liittovaltuustovaali järjestetään sähköisesti SAFAn nettisivuilla 25.10.-8.11.2021. Liiton jäsenellä on vaalissa äänioikeus, mikäli hänet on hyväksytty liiton jäseneksi viimeistään hallituksen kokouksessa 10.6.2021 eikä hän ole menettänyt jäsenoikeuksiaan sen jälkeen. Tarkemmat ohjeet äänestämiseen löydät täältä: https://www.safa.fi/aanestysohjeet 

Opiskelijat voivat äänestää vain opiskelijajäseniä. Voit tutustua ehdokkaisiin täältä: https://www.safa.fi/liittovaltuustovaali/opiskelijavaalit sekä O-SAFAn instagramista www.instagram.com/opiskelijasafa 

Vaalin tulokset julkaistaan verkkosivuilla 10.11.2021.

 –

IIV Työtarjouksia

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard