VIIKKOTIEDOTE 43/21

0
Moikka taas! Teekkariperinneviikko tapahtumineen lähenee ja viikkiksestä löydätkin muutamasta tapahtumasta myös tarkempaa tietoa! Mikäli kiinnostaa mitä kaikkea muutakin tapahtuu voi tsekata teekkariperinneviikon nettisivut https://teekkarius149.ayy.fi/! Majalle haikaileville ovat pikkujallut myös täällä jälleen! Huomenna raatimarkkinoilla pääsee tutustumaan läheisemmin killan toimintaan ja mahtaviin toimikuntalaisiin!

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat

II Vaalit

Raatimarkkinat 26.10.
Vaalisauna 17.11.
Vaalikokous 23.11.

III Tapahtuu

Teekkariperinneviikon alkupamaus 2.11.
Vistan vaalikokous 4.11.
Pikkujallut 5.11.
Elonkorjuu 6.11.

IV Kiinnostavaa

Laulukilpailu
Aloita Aikido Otaniemessä!
Series Aaltoes
Revive x Driim
Hae Teekkarispeksiin 2022!

IIV Työtarjouksia

Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

 Viimeisimpänä päivitetyt tiedotteet koskien esimerkiksi tapahtumien järjestämistä yms.:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

 Täältä tietoa esimerkiksi kampuksen tilojen aukiolosta, opetuksesta ja palveluista:

Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Into sivu, jossa koottuna koronaviruksen vaikutus opiskeluun: Kysymyksiä ja vastauksia:

https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

    –

II Vaalit

RAATIMARKKINAT
26.11. klo 16–20 //  A-siiven 2. kerros, Otakaari 1 X

Tiistaina 26.10 Arkkitehtikillan raati valloittaa A-siiven toisen kerroksen monipuolisella ohjelmalla ja messutunnelmalla! Kello 16 alkaen pääsemme perehtymään killan toimihenkilöpesteihin ja toimikuntiin rasteilla ja standeilla. Lisäksi kuulemme killan kokeneiden toimijoiden kertovan urapolustaan killassa. Tervetuloa tutustumaan erilaisiin tapoihin toimia killassa! 

  –

VAALISAUNA
17.11. klo 18–22 // Jämeräntaipaleen kattosauna, Jämeräntaival 3

Keskiviikkona 17.11 on mahdollisuus jutella pesteistä ja kiltahommista istuvan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa saunan ja viinin lämmittämissä tunnelmissa. Ehdolle asettuneet voivat lisäksi kertoa kiinnostuksestaan pestiä kohtaan ja vastata muiden kysymyksiin – eli harjoitella esiintymistä vaalikokousta varten.

  –

VAALIKOKOUS
23.11. klo 16–21 //  A1-sali, Otakaari 1 X

Tiistaina 23.11 kokoonnutaan perinteisesti A1-saliin valitsemaan Arkkitehtikillan hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2022! Saavu kiltakavereiden ja hyvien tarjoilujen äärelle seuraamaan jännittävää iltaa. Asetu itse ehdolle tai vaikuta killan tulevaisuuteen äänestämällä. 

  –

III Tapahtuu

Teekkariperinneviikon alkupamaus 2.11. 

Teekkariperinneviikko ottaa varaslähdön tiistaina 2.11., kun Smökki räjähtää viikon alkupamauksessa!

Yö alkaa klo 23.00 yökrokettiturnauksen lähtölaukaisulla. Hetkeä myöhemmin Smökin ovet aukeavat juhlakansalle, jota vauhdittaa 23.30 eteenpäin AaltoDJ:n oma DJ Tako. Smökistä löytyy menomusiikin lisäksi myös pientä yöpalaa ja viihdyttäviä bilekojuja!

Yökrokettiturnaukseen ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 26.10. klo 12.00. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla. Turnaukseen mahtuu 16 ensimmäistä joukkuetta, joten ilmoittautumisen kanssa suositellaan olemaan super skarppina! Näin voit varmistaa joukkueellenne mahdollisuuden voittaa huikeita palkintoja!

Yökrokettiturnaukseen joukkueen ilmoittaa yksi henkilö, joka toimii siten joukkueen yhteyshenkilönä. Joukkueen koko voi vaihdella 2–4 henkilöä. Turnaus kustantaa 6€ yhdeltä tiimiltä! Lisää tietoa löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta: https://fb.me/e/VBAaOXjz

Mitä: Yökroketti + avoimet alkupamausbileet
Milloin: Tiistaina 2.11. klo 23.00 ->
Missä: Smökin ympäristössä ja smökissä!
Ilmoittautuminen turnaukseen: Tiistaina 26.10. klo 12.00, ilmolinkki julkaistaan Facebook-tapahtumassa!
Maksaa: Yökroke -> 6€, smökkibileet -> 0€, yöpala -> pientä rahaa

Vistan vaalikokous 4.11. klo 19.15

Lähde mukaan Vistan toimijaksi! 

Haluaisitko vaikuttaa siihen, millainen Vista on vuonna 2022? Toimijana pääset edustamaan ja edistämään maisema-arkkitehtuurin tärkeää asiaa ja puuhaamaan kaikenlaista vanhojen kavereiden sekä uusien tuttavuuksien kanssa. Esimerkiksi tänä vuonna Vista on järjestänyt lähi-idän excun Kotkaan, tavannut työelämän edustajia Vista x MARK -yhteispiknikillä ja ottanut kantaa opintouudistukseen. Asetu kokouksessa ehdolle tai tule käyttämään äänioikeuttasi ja nauttimaan hulppeista tarjoiluista!

Seuraa pestiesittelyjä instassa @vista.ry
Kysyttävää? Laita TG:ssä viestiä @akkyllonen

MITÄ? Vistan vaalikokous, jossa valitaan vuoden 2022 hallitus ja toimihenkilöt
MISSÄ? Livenä kiltiksen viereisessä kokoushuoneessa H1 & etänä zoomissa
MILLOIN? To 4.11. klo 19.15
MIKSI? Rakkaudesta maisuiluun ja yhdessä tekemiseen

Pikkujallut 5.11. 

Oli melkein Jallu. Jallun aika oli Majavan lempiaikaa; jallutontut liikkuvat ja kertovat Jallupukille kuka on ollut kiltti ja kuka tuhma arkkari.

Tule mukaan juhlistamaan tätä eeppistä ja mystistä yötä, josta kerrotaan mitä ihmeellisempiä tarinoita parhaassa seurassa. Ja jos olette olleet oikein kiltisti niin saattaa Jallupukkikin vierailla keskiyöllä… Tule ja koe Jalluntaika!
Perinteiset PikkuJallut Majalla 5.11.

Jos haluat osallistua lahjarinkiin niin hanki jokin hassu, hullu, hyödyllinen, härski, tuhma ja/tai halpa lahja. Jallupukki jakaa ne sitten keskiyöllä. Lahjaa ei kannata osoittaa erityisesti kenellekään tietylle kivalle henkilölle. Paitsi Jallupukille!

Elonkorjuu 6.11.

Pimein aika vuodesta alkaa lähestyä, kun Demeter, sadonkorjuun ja kaikkien elävien kasvien jumalatar, aloittaa surutyönsä kuolleiden valtakuntaan palanneen tyttärensä vuoksi. Ennen sitä on on kuitenkin Elonkorjuun aika – siis tanssikaa, naurakaa ja nauttikaa syksyn viimeisistä yltäkylläisyyden päivistä!

Servin Mökissä järjestetään lauantaina 6.11. historian ensimmäinen Elonkorjuu! Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Teekkarijaoston, GAYY:n ja Jalostajien kanssa. Illan aikana pääset nauttimaan live-musiikista, hyvästä ruuasta ja sitäkin paremmasta virvoiketarjonnasta. Illan ohjelmaan lukeutuu muun muassa erilaisia maistelutilaisuuksia, vesivärimaalausta ja glitter-taidetta. Illan dresscode on “tyylikäs” – järjestävä taho rohkaisee sinua käyttämään mielikuvitustasi, ja överiys on aina plussaa!

Tapahtuma maksaa 5€ ja hinta sisältää tapahtuman haalarimerkin. Liput tulevat myyntiin kide.appiin maanantaina 25.10. klo 16. Lippuja on vain rajattu määrä, joten mikäli haluat varmistaa paikkasi, ole nopea!

Facebook-sivu: https://fb.me/e/VGa1U8pm

MITÄ: Elonkorjuu, järjestäjina Teekkarijaosto, GAYY ja Jalostajat
MISSÄ: Servin Mökki
MILLOIN: 6.11. klo 18-01
LIPUT: https://kide.app/events/feadbcfd-5e10-4df5-badc-8fc5a9483ee4
MITÄ MAKSAA: 5€
DC: Tyylikäs överillä twistillä!

Elonkorjuu on osa Teekkariperinneviikon tapahtumatarjontaa. Koko Teekkariperinneviikon ohjelman löydät osoitteesta https://teekkarius149.ayy.fi/

IV Kiinnostavaa

Laulukilpailu

Laulukilpailu on täällä taas!!

Laulukilpailu on Lukkaritoimikunnan järjestämä jokavuotinen leikkimielinen kilpailu, johon kaikki Aaltolaiset voivat osallistua. Lähde mukaan sanoittamalla jokin melodia tai säveltämällä kokonaan oma kappaleesi! Laulukilpailu on auki 3.11. asti!

Lisätietoa kilpailusta tapahtumasivulla.

https://fb.me/e/1TR1VUJK8

Forms: https://forms.gle/R6HtqpvpJ77YUPZh9

Aloita Aikido Otaniemessä!

Aalto Aikikai toivottaa uudet aloittelijat mukaan toimintaan ensi viikosta alkaen. Järjestämme aikido-näytöksen ja lajikokeilun maanantaina 1.11. klo 17:30-19:00 Jämeräntaival 5:n Tatamisalissa. Ota mukaan t-paita ja verryttelyhousut.

Vedetyt treenit syksyllä 2021:

maanantaisin klo 17:30-19:00 Jämeräntaival 5

torstaisin klo 17:30-19:00 Jämeräntaival 5

Lajikokeilun jälkeen treeneihin voi liittyä kahden ensimmäisen viikon aikana. Lisätietoja: aaltoaikikai.ayy.fi

Tervetuloa!

 –
Series Aaltoes

Me kaikki haluamme muuttaa maailmaa, mutta mistä aloitamme? 

Series on Aaltoesin uusi projekti, jonka tavoitteena on luoda yhteisö, joka tukee opiskelijoita eri koulutustaustoista ympäri maailman heidän ratkaisujen etsinnässä yhteiskunnallisiin haasteisiin. Series uskoo, että kun ideoimme yhdessä, saamme kaikkien arvokkaan osaamisen käyttöön. Siksi haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden kuulua poikkitieteelliseen ja taidokkaaseen yhteisöön, jossa samanhenkiset ihmiset tukevat toisiaan ja rohkaisevat ajattelemaan omaperäisesti.

Julkaisemme Series:ssä uudenlaisen innovaatio-ohjelman nimeltä S1, jossa opiskelijat voivat innovoida, ideoida ja tehdä yhteistyötä avoimesti keskenään. S1- ohjelma koostuu näistä teemoista, jotka on valittu ajankohtaisten yhteiskunnallisten haasteiden mukaan: Datan käyttö, Demokratian toteutuminen, Vaateteollisuus, Tulevaisuuden liikenne sekä Ilmastonmuutos. Osallistujat jaetaan monitieteisiin tiimeihin, joissa he pääsevät luomaan työpajojen avulla ratkaisun valitsemaansa haasteeseen. Ratkaisu voi olla esimerkiksi konsepti, prototyyppi, palvelu tai tuote.

Ohjelman kautta osallistujat saavat käyttöönsä työkaluja ideointiin, yhteistyöskentelyyn ja projektinhallintaan, jotka ovat kaikki tärkeitä työelämätaitoja tulevaisuudessa. Tiimeille tarjotaan monipuolisia työkaluja muuttamaan ideat konkreettisiksi ratkaisuiksi. Yhteistyökumppaneidemme (TEK, Espoon kaupunki, Aalto-yliopisto) ansiosta Series tarjoaa työpajoja, jotka ohjaavat innovointiprosessia. Fasilitoijat, työpajojen vetäjät ja oman alansa asiantuntijat auttavat eri innovointivaiheissa koko ohjelman ajan. Nuori sukupolvi määrittää tulevaisuuden suunnan. Hae mukaan muuttamaan maailmaa: 27.9. – 31.10.

Lisää tietoa nettivisuilta: https://www.series1.io/

 –
Revive x Driim

Haluatko luoda vankan pohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? Revive ja Driim tuovat ulottuvillesi ainutlaatuisen mahdollisuuden: hyvinvointiin ja yrittäjyyteen keskittyvä puhe sekä reflektointimahdollisuus Driimin perustaja Mika Poutalan kanssa. Illan aikana Poutala esittelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustan ja antaa vinkkejä yrittäjyyteen liittyen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja reflektoida omaa elämääsi.

Tapahtuma järjestetään Design Factoryllä (Betonimiehenkuja 5 C, 02150 Espoo) 2.11. Klo 17:00-18:00. Sisältö rakentuu Poutalan kehittämän identiteettiä, arvoja, ajatusmalleja, unta, liikuntaa ja ravintoa käsittelevän Voittava perustus -valmennuksen ympärille.

Oletko valmis perehtymään voittavaan perustukseen?

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCPGvrgROeBm5v3NTklpoEpLpcVcxFxC20W2C7UWZIwpmx6g/viewform

 1.11. klo 23:59 mennessä.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Facebook-postauksestamme: https://www.facebook.com/events/363045142182995

 –
Hae Teekkarispeksiin 2022!

Tiedätkö jo, mitä haluat tehdä ensi kevään Teekkarispeksissä? NYT kannattaa hakea mukaan!

Etsimme innokkaita puvustajia, koreografeja, art directoreita, maskeeraajia, lavastajia, rekvisiittatiimiläisiä… Tule mukaan tekemään speksiä! Joihinkin osa-alueisiin on erillinen haku, ja haku-DL:t ovat jo aivan nurkan takana:

Näyttelyhaku DL 17.10.

Bändihaku DL 24.10.

Tanssihaku DL 24.10.

Sanoitushaku DL 31.10.

Sovitushaku DL 31.10.

Lue lisää produktiosta ja hae mukaan täältä:

https://teekkarispeksi.fi/mukaan-produktioon/

 –

IIV Työtarjouksia

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard