VIIKKOTIEDOTE 39/21

0
Tervehdys vaan taas kiltalaiset! Tapahtumalippujen ostaminen on lähtenyt aivan käsistä ja kideappissa kilpaillaan kauan kaivattujen tapahtumien lipuista hurjaan tahtiin. Nyt kideappista saa kuitenkin aivan rauhassa (ainakin toistaiseksi) käydä shoppailemassa esimerkiksi ikiomia MAJA tuotteita! Kiiman teema on myös vihdoin paljastunut ja mikäli se ei vielä ole jostain muualta käynyt ilmi voi sen alemmaksi skrollailemalla löytää!

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat

II Tapahtuu

Otatarhan ajot 30.9.
RoaringKiima 3.11.

III Kiinnostavaa

Teekkaripurjehtijoiden esittelypurjehdukset
MAJA tuotteet
Arkkitehtuurin Finlandia 2021 -palkinnonjakotilaisuus

IV Työtarjouksia

Arkkitehtitoimisto Elina Ipatti Oy
Suunnittelutehtävät ja lastenhoito
Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

 Viimeisimpänä päivitetyt tiedotteet koskien esimerkiksi tapahtumien järjestämistä yms.:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

 Täältä tietoa esimerkiksi kampuksen tilojen aukiolosta, opetuksesta ja palveluista:

Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Into sivu, jossa koottuna koronaviruksen vaikutus opiskeluun: Kysymyksiä ja vastauksia:

https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

  –

II Tapahtuu

Otatarhan ajot 30.9.

Lakinlaskijaispäivänä 30.9. Otaniemestä ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä niistä vastaa Otatarhan ajot: Grand Theft Alvari. Jätä siis sikseen vaatimaton rötöstely ja tule kisaamaan Otaniemen alamaailman herruudesta!

Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mitä mahtavin ei-moottoroitu kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Alvarinaukiolle! Pisteitä on jaossa ajokin esteettisyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Vaikkei itse ajoihin osallistuisikaan, kannattaa paikalle saapua nauttimaan huumaavasta kisatunnelmasta ja kauniista syyspäivästä, sillä Alvarin aukio täyttyy kilparadan lisäksi myös oheistoiminnoista ja -kisailuista!

Tule siis kannustamaan kavereitasi voittoon ja nauttimaan hyvästä meiningistä!

Tapahtuman facebook: https://www.facebook.com/events/829813341012574

RoaringKiima 3.11.

Kyllä vain, 1920-luku on täällä taas 3.11! Tule tanssien, laulaen tai muilla mielikuvitusta rajoittamattomin keinoin Smökkiin, päättymättömien juhlien kehtoon. Kullan ja glamourin keskellä pääset reivaamaan livemusiikin tahdissa, nostamaan maljaa, pyörittämään rulettia ja kaikkea muuta mahdollista maan ja taivaan väliltä! Älä siis aikaile, vaan saavu bileisiin, jotka ovat vertaansa vailla. Unohtumattoman illan järjestämisestä vastaa Ark’20!

MITÄ? RoaringKiima
MISSÄ? Smökki, Jämeräntaival 4, 02150 Espoo
MILLOIN? 3.11
DC: Kaikkien aikojen paras Roaring 20s-asusi
Huom! Tapahtuma on suunnattu yli 18-vuotiaille

Lipunmyynti aukeaa 1.10 Kide.appissa. Lisätietoja luvassa myöhemmin. Seuraa Kiiman tg-kanavaa saadaksesi ajankohtaisen informaation: https://t.me/KIIMA2021

 

Tapahtuman facebook: https://www.facebook.com/events/4491808044208806/?ref=newsfeed

 –

III Kiinnostavaa

 Teekkaripurjehtijoiden esittelypurjehdukset

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule TRIPin ilmaiselle esittelypurjehdukselle 21.9. ja 29.9.! Ilmoittautuminen esittelypurjehduksille on jo auki Teekkaripurjehtijoiden sivuilla. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=200

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan. Esittelypurjehdukset järjestetään iltaisin, tapaaminen veneellä on yleensä n. klo 17. Kipparit lähettävät osallistujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet.

 –

MAJA tuotteet

Nyt niitä saa nimittäin majan ikiomia haalarimerkkejä! Suuntaa siis kideappiin ja hanki itsellesi ikioma jallupukki haalarimerkki taikka Majaplanssi tyhjiä seiniäsi koristamaan!

Tuotteet löydät osoitteesta: https://kide.app/products/fabec3e6-9e07-48a8-ba59-6af864f8f944

 –

Arkkitehtuurin Finlandia 2021 -palkinnonjakotilaisuus

Kuka saa Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon 2021?

Tervetuloa seuraamaan Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon julkistamista maanantaina 4.10. klo 15.00 alkaen! 

Vuoden 2021 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon ehdokkaat ovat Helsingin Kaupunkiympäristötalo, Kirkkonummen pääkirjasto Fyyri ja Ylivieskan Pyhän kolminaisuuden kirkko. Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajan valitsee filosofi Esa Saarinen.

Suoraa lähetystä voi seurata etänä verkossa. Linkki tilaisuuteen julkaistaan tapahtuman Facebook-sivulla ja SAFAn verkkosivuilla lähempänä tapahtumaa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kutsu myös kaverisi mukaan jännittämään!

Tapahtuman facebook: https://www.facebook.com/events/2933714910212262

 –

IV Työtarjouksia

Arkkitehtitoimisto Elina Ipatti Oy

 –
Suunnittelutehtävät ja lastenhoito

Töitä tarjolla alkuvaiheen arkkitehtiopiskelijalle, jolta luonnistuu myös pienen vauvan hoito

Yksinyrittäjän vanhempainvapaan ajaksi haetaan apukäsiä vauvanhoitoon ja pientalojen avustavaan suunnitteluun n. 2-3 päivänä viikossa noin 5h kerrallaan Espoon Leppäsiltaan 2km Sellosta.
Työ soveltuu alkuvaiheen opiskelijalle, joka on halukas oppimaan cadin käyttöä ja pientalosuunnittelua vauvan (nyt 2kk) hoidon yhteydessä. Työ painottuisi todennäköisesti alkuun enemmän vauvan hoitoon mahdollistaen yrittäjän akuuteimman työskentelyn, tekijän taitojen karttuessa ja työtilanteen mukaan työtä on mahdollista muokata enemmän suunnittelun ja lupakuvien teon suuntaan. Työ on tiimipelaamista yhdessä yrittäjän kanssa, jotta sekä vauva että työt saadaan hoidettua, joten joustavuutta vaihdella näiden välillä vaaditaan.
Hyvälle tekijälle töitä on tarjolla ainakin kevääseen 2022 ja työtilanteen pysyessä nykyisellä tasolla myös todennäköisesti tämän jälkeen ihan pelkästään toimisto-/suunnittelutöissä lapsen mennessä päivähoitoon.
Työvälineinä ensisijaisesti Revit + Indesign (käyttöön opastetaan).
Yhteydenotot spostitse laura@saani.fi. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi per tunti sekä tiedot lastenhoitokokemuksestasi. Suunnitteluun ja cad-työskentelyyn opastetaan kyllä. :)
 –
Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard