Viikkotiedote – vko 39

F

Kouluprojektit käynnissä, mutta mitä sen ohessa tehdä? Tapahtumakiltakahveille voi saapua ihmettelemään mitä killan lokakuussa on suunnitteilla ja Kampuskarkeloilta löytää yhdistyksiä, joiden seurassa harrastaa. Viikon lopun valloittaa myös yksi vuoden suurimmista tapahtumista – Lakinlaskijaiset!

Seuraavan viikon aikana tapahtuu
ke 28.9. Tapahtumakiltakahvit
ke 28.9. Kampuskarkelot
pe 30.9. Otatarhan ajot ja Lakinlaskijaiset
ti 20.-30.9. Ilmoittautuminen Tempaukseen2016
ma 3.10. Ilmoittautuminen Hyvät VS Pahat -sitseille
pe 14.-16.10. Arkkitehtiopiskelijapäivät 2016 Oulussa
ke 5.10. Kiima


ke 28.9. Tapahtumakiltakahvit
Syyskuu on kulunut tapahtumarikkaissa merkeissä, mutta lokakuussakin löytyy tekemistä moneen lähtöön! Saavu Miestentien kahvioon ke 28.9. klo 12.30 kuulemaan, mitä kaikkea kilta ja muut tahot järjestävät lokakuussa. Tarjolla kahvia, purtavaa ja tapahtumakoonteja.
Tapahtuma Facebookissa

ke 28.9. Kampuskarkelot
Rullaile 28.9. klo 10-14 Otakaari 1:n ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen katsomaan, mitä kaikkea Aallosta löytyy! Paikan päällä toimintaansa esittelemässä ovat kaikenkarvaiset AYY:n piirissä toimivat yhdistykset, joten viihtymisesi on taattu, ja saattaapa sieltä jokin uusi harrastuskin matkaan tarttua.
Tapahtuma Facebookissa

pe 30.9. Otatarhan ajot ja Lakinlaskijaiset
Lakinlaskijaispäivä starttaa pe 30.9. klo 14-17 Ossinlammella Otatarhan ajoilla, hauskanpidon täyteisellä ajokilvalla! Vaikkei itse ajoihin osallistuisikaan, kannattaa paikalle saapua nauttimaan kisatunnelmasta ja kauniista syyspäivästä, sillä kilparadan ympäristöstä löytyy aktiviteettia myös vauhtikauhuisille.

Ennen Lakinlaskijaisia vietetään etkoja Smökissä klo 17-20, kun bussikyydit Vermoon lähtevät. Smökissä päästään myös tutustumaan vuoden internet-sensaatioon kun lavalle nousee muun muassa Kalevauva.fi! Sisäänpääsyyn oikeuttaa Lakinlaskijais-ranneke.

Syksy on täällä ja on aika laskea lakit ansaittuun lepoon talven karvalakkikauden ajaksi. Tätä juhlistaaksemme on järjestetty upeat Lakinlaskijaiset Vermon raviradalla klo 20-02! Bileissä tunnelman nostatuksesta vastaavat Gasellit, Plutonium 74 sekä Big Pharma. Lipunmyynti on auki, tarkemmat tiedot tapahtumasivulta. (Liput 13/15)
Otatarhanajot Facebookissa
LL etkot Facebookissa
Lakinlaskijaiset Facebookissa

ti 20.-30.9. Ilmoittautuminen Tempaukseen2016
Suomen suurimman opiskelijatempauksen ilmoittautuminen on auki perjantaihin 30.9. Klikkaile itsesi tänne ja ilmoittaudu mukaan! Tempaajana vierailet yhdessä tai useammassa peruskoulussa 31.10. ja/tai 1.11. ja pidät koulussa yhdelle luokalle n. tunnin mittaisen valmiiksi suunnitellun ohjelman. Koulut ja koulujen valitsemat ohjelmat löydät täältä. Ohjelmien vetämisestä ja sisällöistä järjestetään koulutukset 20.-22.10.
Tapahtuma Facebookissa

ma 3.10. Ilmoittautuminen Hyvät VS Pahat -sitseille
Tänä vuonna hyvät ja pahat ottavat mittaa toisistaan Tylypahkan maailmassa, kun Kannunvalajien, Rakennusarkkitehtikillan sekä Arkkitehtikillan yhteissitsit ovat täällä taas! Sitsit järjestetään la 22.10. klo 18 ja ne maksavat 17/15e. Ilmoittautuminen sitseille alkaa 3.10. klo 12 myöhemmin julkaistavalla linkillä. Sitseille on varattu 50 paikkaa Rakennusarkkitehtikillan jäsenille sekä 75 Kannunvalajien että Arkkitehtikillan jäsenille.
Tapahtuma Facebookissa

pe 14.-16.10. Arkkitehtiopiskelijapäivät 2016 Oulussa
Arkkitehtiopiskelijapäiviä vietetään Oulussa 14.-16.10. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki täällä. Arkkitehtiopiskelijoiden Suomen suurimpaan tapahtumaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautujaa kustakin killasta. AO-päivät kokoavat arkkarit Otaniemestä, Tampereelta ja Oulusta yhdelle paikkakunnalle viettämään ohjelman- ja hauskanpidontäyteistä viikonloppua. Tapahtuman hinta on 25e, johon sisältyy majoitus Oulun arkkitehtikillan kiltatalolla, monenlaista ohjelmaa, ruokaa, juomaa sekä mahtava haalarimerkki. Arkkitehtikiltailta järjestää tapahtumaan myös bussikuljetuksen, jonka ilmoittautuminen aukeaa Oulun vahvistettua osallistumiset. Kuljetuksesta löytyy lisätietoa täällä.
Tapahtuma Facebookissa

ke 5.10. Kiima
Nyt on aika päästää sisäinen (tai entinen) teinisi bilettämään Smökkiin klo 21 ilman pelkoa siitä, että kytät kaatavat pussisiiderisi maahan, tai että äiti suuttuu. Tule sellaisena kuin olit, tai inspiroidu ”nykyajan paheellisesta nuorisosta”. Olit sitten emo, fruide tai pissis, arkkarit toivottavat sinut ja finninaamaiset ystäväsi lämpimästi tervetulleiksi vuoden mahtavimpiin bileisiin! Menossa mukana #SWAGSWAGNAMNAM ja DJ MOSHFUNK. Lippuja saa klo 11-14 kanditalon aulasta, hakekaa omanne ettette jää ilman!
Tapahtuma Facebookissa