Viikkotiedote – vko 19

Kevät lähenee jo uhkaavasti loppuaan: tällä viikolla mm. sitsataan IK:n kanssa, palataan wapputunnelmiin AfterWapussa ja vietetään Teekkarikylän 65-vuotispäiviä Kukanpäivän merkeissä. Tsemppiä lukuvuoden loppurutistukseen kaikille!


Ensi viikolla tapahtuu:
ti 9.5. Kylän siivoustalkoot
pe 12.5. IK ❤️ AK -kaverisitsit
pe 12.5. AfterWappu 2017
la 13.5. Kukanpäivä 2017

ti 9.5. Kylän siivoustalkoot
Kampusjaosto järjestää Teekkarikylän siivoustalkoot ti 9.5. klo 17 alkaen. Tule kantamaan kortesi kekoon (ja kaverisi kanssa) yhteisen hyvän puolesta! Kerätään yhdessä roskat pois rakkaasta Teekkarikylästämme. Kampusjaosto tarjoaa siivousvälineet ja lehtiharavat. Osallistujille lämpiää talkoosauna Rantasaunalla klo 19, jossa tarjolla myös ilmaista ruokaa ja virvokkeita(!). Aloitetaan siivoilut Smökin edustalla olevalta puuterassilta, joka toimii siivoustalkoiden tukikohtana koko illan ajan. Puuterassilta saa käyttöönsä siivousvälineitä kuten jätesäkkejä, hanskoja, haravoita, roskankeruupihtejä sekä kottikärryjä. Smökin edustalta löytyy myös jätelava.
Tapahtuma Facebookissa

pe 12.5. IK ❤️ AK -kaverisitsit
Etukäteen ilmoittautuneille: Tervetuloa juhlistamaan kevättä uusien sekä vanhojen ystävien seurassa Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan kaverisitseille! Coktailtilaisuus alkaa klo 17.30, jonka jälkeen kongi kumahtaa klo 18.30. Sitsit maksavat 17 €, ja maksu suoritetaan tilisiirtona. Maksun tiedot tulevat mailitse. Sitsien jälkeen Smökissä järjestetään Afterwappu-bileet, jotka ovat sitsien avoimet jatkot.
Tapahtuma Facebookissa

pe 12.5. AfterWappu 2017
Timantit, Teekkarit, Pete Parkkosen sadekausi ovat kaikki ikuisia, mutta niin on myös Wappu! Sen takia on tullut aika täyttää Smökki AfterWappu bileillä. Ilta tulee pitämään sisällään
trooppisen kosteaa tanssimista, uskomattoman bilebändin Kehnot Kolistelijat ja Arkkitehtikillan liekehtivän DJ-duon Nu Lightest! 🔥 Saavu siis Smökkiin lievittämään Wappuikävää ja bilettämään sydämesi kyllyydestä. Tapahtuma toimii samalla AK ❤️ IK -kaverisitsien virallisina jatkoina.
Tapahtuma Facebookissa

la 13.5. Kukanpäivä 2017
Jos arjen kurjuus iskee tajuntaan Wapun jälkeen, ei hätää! Kukanpäivä saapuu taas Otaniemeen, milloinkas muulloinkaan kuin Kukan päivänä 13.5! Tämän vuoden Kukanpäivä on jakautunut kolmeen osaan ja tarjoaa jokaiselle varmasti jotakin, lapsiperheistä vannoutuneimpiin kreisibailaajiin. Juhlinta alkaa keväisellä piknikillä, jonka aikana jaetaan perinteikäs Kukanpäivänviesti. Piknikin jälkeen pääsee rentoutumaan Rantasaunalla joko saunoen, syöden tai teekkarikylä -tarinoita kuunnellen, juhlitaanhan nyt kylän 65-vuotispäiviä. Iltaa voi tulla jatkamaan reiveihin, jotka löytyvät OK20-tiloista, sekä ylä- että alakerrasta! Tarkemmat tiedot tapahtumasta täydentyvät lähempänä tapahtumapäivää, ole kuulolla!
Tapahtuma Facebookissa