Viikkotiedote – vko 18

Tämä viikko vietetään wapun jälkeen kiltatoiminnan kannalta vähän hiljaisemmissa tunnelmissa. Nyt onkin hyvää aikaa suunnitella loppukevättä ja vaikkapa ilmoittautua Hitchball 4000 -liftauskilpailuun tai ideoida killan juhlavuoden graafista ilmettä. Hauskaa viikkoa kaikille!

1 Ensi viikolla tapahtuu
2 AK110 Graafinen ilme -kilpailu
3 Hitchball 4000 -liftauskilpailu
4 Kutsu AYY:n kaikille avoimeen sosiaalipoliittisen neuvoston kokoukseen


1 Ensi viikolla tapahtuu

to 4.5. AK International Movie Night
First movie night in May features a film from Taiwan, welcome!
Tapahtuma Facebookissa

la 6.5. Aalto City Challenge
Mitä tehdä wapun jälkeen? Kerää kaverit kasaan ja tule seikkailemaan Aalto City Challengeen! Tapahtumassa pääset kokeilemaan mm. köysilaskeutumista, suppailua ja muita elämyksellisiä aktiviteetteja, joita ei joka päivä pääse testaamaan. Rasteille liikutaan pyörille 3-5 hengen tiimeissä Helsingin ja Espoon alueella. Voit lähteä mukaan kilpailullisella mielellä tai vain nauttimaan kokemuksista. Nappaa siis pyöräsi, kaverisi tai vaikka double datesi, ja tule hankkimaan uusia elämyksiä! Tapahtuman järjestää KY:n Liikunta- ja hyvinvointivaliokunta, Aava ja Adventures. Lisätietoa Aalto City Challengesta ja ilmoittautumisen löydät Facebookista.
Tapahtuma Facebookissa


2 AK110 Graafinen ilme -kilpailu

Etsimme Arkkitehtikillan 110-juhlavuodelle GRAAFISTA ILMETTÄ, jota voi käyttää juhlavuoteen liittyvissä materiaaleissa, kuten mediakorteissa, julisteissa ja sosiaalisessa mediassa, yhdistävänä seikkana.

Ilmeeseen (joka voi olla luonnosmainen) pitäisi sisältyä ainakin:
– logoehdotus
– värit (väh. 2 pääväriä)
– fonttikartta
– mahdolliset muut graafiset elementit

Ehdotuksen tulee mahtua yhdelle, enintään A3-kokoiselle arkille ja se tulee palauttaa kiltahuoneelle ehdotuksille varattuun laatikkoon 6.6. mennessä. Kilpailu on anonyymi. Kilpailuehdotus on luovutettava nimettömänä suljetussa kirjekuoressa ja varustettava nimimerkillä. Kilpailuehdotuksiin tulee liittää toinen, nimimerkillä varustettu kirjekuori, joka sisältää tiedot ehdotuksen tekijästä / tekijöistä (nimi, vuosikurssi, puhelinnumero, sähköpostiosoite).

Deadlinen jälkeen hallitus suorittaa tarvittaessa esikarsinnan. Voittaja päätetään yleisöäänestyksellä ja julkistetaan Killan kesäpäivillä (16-18.6.2017). Kysymyksiä kilpailusta voi esittää Arkkitehtikillan hallitukselle (ak-hallitus(at)list.ayy.fi) tai Facebook-tapahtumassa.

Kilpailun voittajalle tarjotaan ilmainen illalliskortti 109. Wähäjouluun.

Arkkitehtikilta pidättää oikeudet muutoksiin, sekä oikeuden muokata voittajaehdotusta.


3 Hitchball 4000 -liftauskilpailu 2.-4.6.2017

Missä on maailman suurin poroveistos? Mitä Napue Ginissä on? Miltä Pihtiputaan mummot näyttää? Tiimiydy vastakkaista sukupuolta edustavan kohtalotoverin kanssa ja ota askel tuntemattomaan!

Hitchball 4000 on viikonlopun mittainen #Suomi100-henkinen seikkailu, jossa liftauskonkarit ja ensikertalaiset liftaavat pareittain ympäri Suomea ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Lisämausteena seurantajärjestelmä kerää virtuaaliseen kisastudioon kilpailijat, ystävät, huolestuneet sukulaiset ja satunnaiset kuskit. Voittaja on joukkue, joka on viekkaasti taktikoiden kerännyt eniten pisteitä maamme ikonisissa ja absurdeissa kohteissa sijaitsevista rasteista, ja päässyt vielä ajoissa takaisin Helsinkiin. Voittajajoukkue saa vuodeksi takanreunaansa koristamaan hienon Hitchball 4000 -kiertopokaalin, johon joukkueen nimi myös kaiverretaan. Varsinaisen kilpasarjan voittajan lisäksi palkitaan myös omin kriteerein Spirit of Hitchball -palkinnon arvoinen joukkue.

Kilpailun tavoitteena on levittää liftaamisen iloa ja rikkoa yhteiskuntakuplia. Jakamalla kilometrejä ja elämäntarinoita tuntemattomien kanssa avautuu mahdollisuus oppia lisää niin itsestään, kanssakulkijoistaan kuin satavuotiaasta Suomestakin.

Kesäsi jännittävin ja avartavin viikonloppu on 2.-4.6. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä: toimi nopeasti, sillä ilmo täyttyy nopeasti ja sulkeutuu viimeistään 5.5!

Kilpailun säännöt ja tarkempaa tietoa
Tapahtuma Facebookissa


4 Kutsu AYY:n kaikille avoimeen sosiaalipoliittisen neuvoston kokoukseen

Hei opiskelija, kiinnostaako opiskelijoiden terveys ja hyvinvointi? Empiikö tasa-arvo, mietitkö miten voit edistää omaa ja lähipiirisi hyvinvointia ja lieventää stressiä. Miten opiskelijoiden kohonnutta burnoutriskiä voisi lieventää? AYY, Aalto sekä YTHS ovat toteuttaneet puolen vuoden sisällä laajan kattauksen opiskelijoiden hyvinvointia tarkastelevia tutkimuksia, ja data kertoo sekä positiivisia että huolestuttavia ilmiöitä opiskelijoiden terveydentilasta. Nyt on aika siirtää data toimintaan!

Tervetuloa AYY:n kaikille avoimeen sosiaalipoliittisen neuvoston sekä opintoneuvoston kokoukseen keskiviikkona 10.5. keskustelemaan ja ratkaisemaan ongelmia aiheen ympärillä. Tilaisuus järjestetään Otakaari 1:ssä Deloitte-salissa (U119) klo 16-18. Paikalla on asiantuntijan sekä AYY:n edustajan pohjustus aiheeseen, ja ennakkotietoa aiheesta ei tarvitse omata. Mielenkiinto ja kiinnostus opiskelijoiden terveyden ja tasa-arvon kehittämiseen riittää!

Ilmoittauduthan täällä viimeistään 9.5., jotta osaamme varata paikalle sopivan määrän tarjoiluja.