Viikkotiedote – vko 16

Sitsikilpailut 2016
Sitsikilpailut 2016

Toivottavasti kaikki ovat rentoutuneet pääsiäislomalla, nimittäin ensi viikolla polkaistaan Wapunalusaika kunnolla käyntiin! Ainakin tiedottajalle Wapun aloittaa keskiviikkona järjestettävä Aalto Open Air, jonka jälkeen onkin sitten mahdollista löytää jos jonkinlaista tapahtumaa melkein joka päivä aina Wappupäivään asti. Hyvää viikkoa kaikille!


Ensi viikolla tapahtuu:
ke 19.4. Kiltakahvit: AK:n Lund Eksku
ke 19.4. Aalto Open Air & Afterparty
to 20.4. AK:n Skumppa- ja sushi-ilta
to 20.4. AK International Movie Night
pe 21.4. 30. Jäynäfinaali
pe 21.4. Äpy-Gaala
la 22.4. Sitsikilpailut 2017
la 22.4. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti
su 23.4. Quadraphonic Rave

ke 19.4. Kiltakahvit: AK:n Lund Eksku
Killan Pohjoismainen yhteistyö lähtee vauhdilla käyntiin, kun Arkkitehtikilta pääsee vierailemaan Lundin yliopistolla. Lundin arkkitehtiopiskelijoiden A-sektionen on kutsunut arkkitehtiopiskelijoita Tukholman ja Göteborgin yliopistoista sekä tietysti rakkaasta Aalto-yliopistosamme kokoontumaan luokseen. Tapaamisen tavoitteena on tutustua muiden koulujen arkkitehtiopiskelijoihin ja kehittää arkkitehtikiltojen välistä yhteistyötä. Saavu siis keskiviikkona 12.00 kiltahuoneelle kuulemaan suunnitelmista ja kysymään kysymyksiä. Arkkitehtikilta matkaa Lundiin 5-8.5.2017. Viikonlopun aikana on tiedossa kiertelyä kampuksella sekä suuret sitsit lauantaina 6.5.
Tapahtuma Facebookissa

ke 19.4. Aalto Open Air & Afterparty
Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan parhaat kaverit ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin. Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä: RUUDOLF & KARRI KOIRA! Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta. Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä! Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.
Aalto Open Air ja Afterparty Facebookissa

to 20.4. AK:n Skumppa- ja sushi-ilta
Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa Wapun vietto kuin samppanjan ja sushin nauttiminen parhaassa seurassa? Arkkitehtikilta kutsuu kaikki skumpan ystävät tutustumaan Wapun 2017 kupliviin helmiin Otarannan kerhotilaan torstaina 20.4. Illassa on kaksi osaa: 18.00-19.30: Sushin tekoa yhdessä, 19:30: Kuohuviinimaistelu. Voit osallistua joko molempiin osiin tai vain toiseen, ja saat sushia syödäksesi vaikka et ehtisi vielä klo 18 paikalle! Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17.4. klo 12 tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ole nopea, sillä paikkoja on vain 30 ensimmäiselle! Ilmoittautuminen on sitova.
Tapahtuma Facebookissa

to 20.4. AK International Movie Night
Welcome to the weekly Movie Night, this week showing a movie from Japan!
Tapahtuma Facebookissa

pe 21.4. 30. Jäynäfinaali
On taas aika! Tule tsekkaamaan vuoden hervottomimmat ja kutkuttavimmat jäynät U2-saliin perjantaina 21.4. klo 16:00 alkaen! Meininkiä aletaan nostattamaan salin edustalla jo klo 15 alkaen. Sali on perinteisesti täyttynyt jokaista paikkaa myöten, joten saavu mestoille ajoissa niin varmistat paikkasi.
Tapahtuma Facebookissa

pe 21.4. Äpy-Gaala
Hyvät ystävät! Suomen kulttuurilehtien häikäisevin keihäänkärki Wappujulkaisu Äpy julkaistaan Äpy-gaalassa 21.4. Gaalassa saataneen vastaukset kutkuttaviin kysymyksiin kuten ”Mikä on vuoden 2017 Ävyn konsepti?” tai ”Kuka on päätoimittaja Laulikki Äpy?”, lisäksi odotettavissa on mieltäylentäviä ja nauruhermoja hipsuttavia ohjelmanumeroita, erikoisefektejä sekä keisarillista kurkunkostuketta. Äpy-myyjät pääsevät aloittelemaan gaalahumun VIP-kokkareilla Aalto-salin edustalla jo kello 18:00 alkaen!
Tapahtuma Facebookissa

la 22.4. Sitsikilpailut 2017
Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 22.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan! Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa! Ilmoita joukkueesi mukaan täällä 20.4. mennessä.
Tapahtuma Facebookissa

la 22.4. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti
Suomen vanhin opiskelijasinfoniaorkesteri Polyteknikkojen Orkesteri (PO) täyttää tänä vuonna 95 vuotta, ja sen kunniaksi keväiseen Tapiolasaliin jylistää lauantaina 22.4. klo 16 oikea eläinten karnevaali! Avausnumerona kuullaan Vaughan Williamsin hurmaavana suriseva ampiaissarja The Wasps. Tämän jälkeen lavan valloittaa Gershwinin kuuluisa Rhapsody in Blue. Uudempaa eläinmusiikkia konsertissa edustaa Eric Whitacren hevosteos Equus, Karnevaali päättyy Joutsenlammelle orkesterin soittaessa osia Tšaikovskin rakastetusta baletista.
Tapahtuma Facebookissa

su 23.4. Quadraphonic Rave
Arkkitehtikilta kutsuu kaikki Wappuviikon varaslähtöön sunnuntaina 23.4. koko Wappuareenan valtaaviin reiveihin! Quadraphonic Rave päräyttää jylisevän bassosykkeensä ilmoille klo 20:00 ja bilefiilistä nostattamassa on DJ-duo Nu Lightest! Paikalla beer pongia ja helpotusta janoon, jottei maanantai-aamustakaan tulisi liian kivuton, onhan sentään Wappu! Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.
Tapahtuma Facebookissa


Lyhyesti:

Jäynän järjestämä Wappuareena valtaa Alvarin aukion 21.4.! Wappuareenalla tapahtuu koko Wapun alusviikon ajan jotain, tsekkaa kuumimmat tapahtumat täältä!

Ilmoittautuminen AYY:n 7. vuosijuhlaan aukeaa kaikille 18.4. täällä.