Opintotiedote

Nyt kun lukuvuotemme viimeinen periodi on alkanut ja vappu lähestyy vauhdilla on hyvä muistutella muutamasta opintoihin liittyvästä asiasta. Tässä siis koontina muutama ajankohtainen aihe.


Kurssipalaute

Kurssipalautteiden täyttäminen kurssin päätytyttyä on erittäin tärkeää ajatellen kurssien ja opetuksen kehittämistä. Jos kurssien käytännön järjestelyissä, opetuksessa, aikataulutuksessa tai kurssien sisällöissä on ollut ongelmia on kurssipalaute paras väline antaa palautetta ja kehittää opetusta. Samalla on hyvä muistaa myös antaa palautetta toimivista opetustavoista ja kurssikäytänteistä. Kurssipalautteet on lähetetty sähköpostilla kaikille kursseille osallistuneille, joten käykäähän etsimässä palautelinkit sähköposteistanne ja vastailkaa palautteeseen! Palautteen antaminen on erittäin tärkeää, jotta opetuksemme ja kurssimme kehittyvät!

Kesäopetus

Aallon tarjoamasta kesäopinnoista löytyy tietoa kesäopetuksen into-sivuilta. Samoilta sivuilta löytyy myös tietoa kesäopintotuen hakemisesta.

https://into.aalto.fi/display/fisummer

 

Kesäkandi

Arkkitehtuurin laitos järjestää kesäkandiseminaari-infon perjantaina 21.4. klo 12.00 Miestentien seminaarisalissa 211. Kesäkandiseminaariin voi ilmoittautua linkin kautta. Huomaa myös että kesäkandiseminaariin liittyy myös ennakkotehtävä, joka on palautetava 15.5. mennessä.

https://oodi.aalto.fi/a/opintjakstied.jsp?Kieli=1&Tunniste=JOIN.kand&html=1

 

Väre

Uusi kampusrakennus Väre nousee vauhdilla. Tietoa  rakentamisen etenimestä ja kuvia tämänhetkisestä tilanteesta löytyy OneCampus- sivustolta. Käy siis tutustumassa rakennuksen viimeisimpiin vaiheisiin ja fiilistelemässä tulevia tiloja jotka otetaan käyttöön syksyllä 2018.

http://onecampus.aalto.fi/