Viikkotiedote – vko 12

Kiva viikko tulossa taas! Saapukaahan runsain joukoin perjantaina killan vuosikokoukseen!


Ensi viikolla tapahtuu:
ke 22.3. KeksiviikkoLENKKI
to 23.3. AYY Workshop: Global competences
to 23.3. AK International Movie Night – Thailand
pe 24.3. Arkkitehtikillan vuosikokous
su 26.3. Arkkitehtikillan galleriakierros

ke 22.3. KeksiviikkoLENKKI
Noniiin kevättä on ilmassa ja linnut laulavat, mikä tarkoittaa että on vuoden ensimmäisen lenkin aika! Paikkana toimii Otaniemi ja sen lähiympäristöt. Lähdetään kiltiksen edestä klo 18.00 ja vedetään semmoinen 45-60 min. lenkki. Kaikki mukaan! =)
Tapahtuma Facebookissa

to 23.3. AYY Workshop: Global competences
Tervetuloa keskustelemaan ja kehittelemään ideoita AYY:n työpajaan! Mitä ovat globaalit kompetenssit? Mikä on niiden merkitys tulevaisuudellesi? Miten opintosi tukevat näiden taitojen kehittymistä? Monikulttuurisuus on päivän sana – Aallossa maisteriopintojen kieli on pääsääntöisesti englanti ja opiskelijajoukko kansainvälinen, työelämässä yhteistyötaidot eri kulttuurien välillä ovat tärkeitä jokaiselle, suomalainen yhteiskuntakin moninaistuu päivä päivältä. Millaiset eväät Aallosta valmistuvat opiskelijat saavat monikulttuuriseen maailmaan ja sen kehityksen analysointiin? Minkälaisia taitoja globaalit muutoksentekijät tarvitsevat? Minkälaiset ovat ryhmätyötaitosi, entä miten saada monikulttuuriset ryhmätyöt toimiviksi oppimiskokemuksiksi? Tule jakamaan kokemuksesi ja kehitysideasi! AYY ja Aalto kehittävät yhteistä hanketta, jonka tarkoituksena on tuoda strukturoidummin kansainvälisiä kompetensseja osaksi opetussuunnitelmatyötä, oppimistavoitteita ja – tuloksia, ja tähän työhön tarvitsemme sinun näkökulmaasi!
Tapahtuma Facebookissa

to 23.3. AK International Movie Night – Thailand
On Thursday continues the guilds International Movie Marathon. This is a casual, come as you are, version of a film festival, with comfier dress code, better snacks but no less intellectual approach than the best of film festivals. Movie sessions take place about every other week. Participants can suggest the movie of the week and present their pick, opening the discussion for all.
Tapahtuma Facebookissa

pe 24.3. Arkkitehtikillan vuosikokous
Arkkitehtikillan vuosikokouksessa esitetään sääntömääräisesti vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, päätetään niiden hyväksymisestä sekä vastuuvapauden myöntämisestä viime vuoden toimijoille. Lisäksi kokouksessa esitetään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 ja päätetään niiden hyväksymisestä. Materiaaleihin voi käydä tutustumassa etukäteen täältä. Kokous pidetään pe. 24.3.2017 klo 16 Arkkitehtuurin laitoksen salissa 103 (Miestentie 3). Tervetuloa!

su 26.3. Arkkitehtikillan galleriakierros
Lähdetään kiltalaisten voimin tutustumaan Helsingin taidegalleriatarjontaan!
Kierros alkaa klo 12.00 Galerie Forsblomin edustalta (Yrjönkatu 22.) Mukaan kierrokselle voi hypätä myös myöhemmin! Olen koonnut kartan keskustan gallerioista, jonka avulla on helppo kierrellä galleriasta toiseen. Nähdään sunnuntaina!
Tapahtuma Facebookissa


Kiinnostaako sinua mitä ARTSissa tapahtuu? Liity ARTS Events -ryhmään Facebookissa! Ryhmän tarkoituksena on viestiä ARTSin opiskelijoita kiinnostavista tapahtumista sekä toimia kanavana yleiselle viestinnälle.