VIIKKOTIEDOTE 6/21

0

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Päivät ovat alkaneet pidetä vauhdilla ja toivottavasti jokainen on päässyt nauttimaan jo huomattavasti pidentyneistä aurinkoisista päivistä esimerkiksi ulkoilun merkeissä. Ulkoilun ja koulutöiden lomassa onkin hyvä välillä rentoutua myös kotona ja viikkiksestä löytyykin taas ohelmaa johon osallistua kotoa käsin!

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat

II Tapahtuu

Architecture Speaks! 10.2.
ISOrekry-info 11.2
Haalarikahvit 15.2.
Pepu 19.2.

III Kiinnostavaa

Kulttuuritoimikunnan kirjakerho
Aalto Investment Club: Investing for Beginners 9.2.

IV Työtarjouksia

Trium arkkitehdit
Vahasen kesätyöt
Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset


I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja
Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta
THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta
https://www.aalto.fi/fi/oppimiskeskus/palvelumme-poikkeustilanteen-aikana 

II Tapahtuu

Architecture Speaks!

ARCHITECTURE SPEAKS! on kansainvälinen luentosarja nykyarkkitehtuurista. Arkkitehtuurimuseon ja Aalto-yliopiston järjestämä luentosarja tuo Suomeen kiinnostavia toimijoita kertomaan ajankohtaisista näkökulmista arkkitehtuuriin. Professori Jenni Reuterin kuratoima luentosarja on englanninkielinen.

10.2.2021 luennon pitävät Anna ja Eugeni Bach

Ilmoittauduthan luennolle etukäteen seuraavasta linkistä: https://q.surveypal.com/NEW-Registration-Online-Lecture-Architecture-Speaks-Anna-Eugeni-Bach/0

Luennon facebook: https://www.facebook.com/events/d41d8cd9/online-zoom-lecture-architecture-speaks-anna-eugeni-bach/646037919422582/

 –

ISOrekry-info

Kiinnostaako lähteä mukaan toteuttamaan parasta ensimmäistä opiskeluvuotta fukseille ja/tai uusille maisteriopiskelijoille? Lähde mukaan kiltamme ISOtoimintaan mahtavan tiimin kanssa!

ISOhaku on aivan pian käsillä, mutta sitä ennen on tärkeää tietää mitä ISOtoiminta oikeastaan pitää sisällään ja mitä kaikkea mahtavaa ISOilun kautta voi päästä tekemään seuraavan lukuvuoden aikana! Tule siis ISOrekrytilaisuuteen Zoomiin keskiviikkona 11.2. klo. 18:45 kuulemaan ISOilusta ja kysymään mieltä askarruttavia asioita!

MITÄ: ISOrekry-infotilaisuus

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: Keskiviikko 11.2. klo 18:45

 –

Pepu 

Perjantaipullo arvonta on täällä taas! Ilmoittautumisen löydät myöhemmin killan tiedotuskanavista! Eikun siis jännityksellä perjantaita odottamaan!

 –

Perinteiset haalarikahvit

Perinteeksi muodostuneet haalarikahvit pidetään ma 15.2.

Haalarisponsorimme Wienerberger esittäytyy fukseille ja muille kiinnostuneille maanantaina 15.2. klo 13.15. Vetäkää siis haalarit päälle, keittäkää kupposet kahvia ja tulkaa nauttimaan mielenkiintoisesta luennosta zoomin ääreen.

III Kiinnostavaa

Kulttuuritoimikunnan kirjakerho

Arkkitehtikillan kulttuuritoimikunta on herännyt kevääseen! Oletko valmis kulttuurin täyteiselle vuodelle? Heti alkajaisiksi alkaa killan yhteinen kirjakerho! Kulttuuritoimikunta kuratoi noin  5-6 viikon välein kirjan, josta pidetään yhteinen rento keskustelutuokio. 

Ensimmäiseksi kirjaksi on valikoitunut Laura Lindstedtin Oneiron. 

Lisätietoja saat Arkkitehtikillan uudesta kulttuuri-Telegram -ryhmästä jonne voit liittyä seuraavasta linkistä: https://t.me/joinchat/F0v20VeBEWnHHPo4

Aalto Investment Club: Investing for Beginners

Hei Arkkitehtikilta!

AIC kutsuu Aallon opiskelijat kaikilta aloilta osallistumaan Investing for Beginners tapahtumaansa. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 9.2.2021. Mukana vierailemassa ovat Jasmin Hamid ja Antti Saari.

Tulevassa virtuaalitapahtumassa vierailijat Hamid ja Saari keskustelevat siitä, kuinka päästä alkuun sijoittamisen kanssa ja paneelikeskustelun ajan on seuraajilla mahdollisuus esittää anonyymejä kysymyksiä aiheesta. 

Voit ilmoittautua tapahtumaan mukaan tästä: https://www.aaltoinvestmentclub.com/investing-for-beginners-registration

Lisää tietoa tapahtuman facebookista: https://www.facebook.com/events/2758983317700025?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22search_results%22%2C%22surface%22%3A%22search%22%7D]%7D

IV Työtarjouksia

Trium Arkkitehdit

Trium Arkkitehdit etsii taitavaa arkkitehtia, arkkitehtiopiskelijaa tai rakennusarkkitehtia tiimiinsä!

Työskentelemme Helsingin keskustassa monipuolisten ja vaativien korjausrakentamishankkeiden sekä kiinteistökehityksen parissa.

Edellytämme suunnittelukokemusta ja Archicad-osaamista.

Yhteydenotot mahdollisimman pian:

rekry@trium.fi / Ilkka-Antti Hyvärinen +358 50 368 4846

 home

 Vahasen kesätyöt 

Haemme arkkitehtiopiskelijaa kesäksi 2021 joukkoamme täydentämään. Meillä saat hyvän perehdytyksen, pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja opit käytännön suunnittelua ja nykyaikaisten suunnittelumenetelmien käyttöä.

Tulet toimimaan osana osaavaa suunnittelutiimiämme työskennellen erilaisten uudis- ja korjaushankkeiden parissa. Työpäivät koostuvat vaihtelevista avustavan arkkitehdin tehtävistä ja pääset suunnittelutyön ohella myös osallistumaan erilaisiin kokouksiin ja kohdekäynteihin. Työskentelemme tietomallipohjaisesti ArchiCAD-ympäristössä.

Toivomme, että olet vähintään 3. tai 4. vuoden arkkitehtiopiskelija. Kokemus rakennusalan työtehtävistä on eduksi, sillä meillä pääset mukaan suunnittelutehtäviin, joissa käytännön kokemuksesta on paljon hyötyä. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille myös omia ideoitasi – arvostamme niitä suuresti.

Tervetuloa työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen. Työpaikkasi sijaitsee joko Helsingin Eteläesplanadin tai Espoon Säterin tiloissa.

lisää tietoa: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=496&key=&o=A_RJ&rspvt=noxcimbtg74w0ookkcco0wc440c8ksk

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard