VIIKKOTIEDOTE 49/21

0
Huh. Wähäjoulua on nyt juhlittu ja kuukausi jatkuukin hyvin joulupainotteisissa tapahtumissa. Joulukonsertteja löytyy useammalle päivälle ja pikkujouluja pääsee viettämään muunmuassa dipoliin ja lähestyvätpä killan omatkin pikkujoulut. Niistä lisää myöhemmin. Tänä vuonna on uutta vuotta mahdollista mennä viettämään smökkiin ja samalla startata juhlavuosi, sillä Teekkarius täyttää ensi vuonna 150 vuotta!

I Yleistä

Teekkarius 150 tiedotuskanavat
Kiltatuotteiden nouto

 II Tapahtuu

Dipolin pikkujoulut 8.12.
Teekkarius 150 UV-bileet 31.12.

III Kiinnostavaa

Dissonanssin joulukonsertti 10.12.
KYL:n perinteinen joulukonsertti 16.12.
The ArchiFrame design competition is now open!

IV Työtarjouksia

Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Teekkarius 150 

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

Kiltatuotteiden nouto

Kide.appin kautta ennakkoon tilattuja kiltatuotteita voi noutaa seuraavasti:

Killan pikkujouluissa 15.12

III Tapahtuu

DIPOLIN PIKKUJOULUT 8.12.

Oletko jo kuullut Dipolibileistä? Tai et kai vain ole unohtanut Dipolibileitä?

Nyt on korkea aika päästä kokemaan hurmaava Dipoli, sillä tämän vuoden suurimmat ja näyttävimmät pikkujoulubileet ovat täällä! 

Perinteisesti lukuvuoden starttaava Aalto Afterparty on siirtynyt pikkujoulutunnelmiin ja viihdyttää juhlijoita Dipolin upeissa puitteissa 8.12. huikeiden esiintyjien tahdittamana. Lippunmyynti alkaa 17.11. kello 12. Näitä bileitä et taatusti halua missata! 

Lisätietoa FB-tapahtumassa: https://fb.me/e/4dHjqo43k

 –
Teekkarius 150 UV-bileet

Ovatko uudenvuoden suunnitelmasi vielä auki? Kaipaatko säkenöintiä ja koko yön kestävää tanssia vuoden viimeiselle päivälle? Haluatko aloittaa Teekkarius 150 -juhlavuoden päräyttävästi parhaalla mahdollisella tavalla?

Teekkarius 150 UV-bileet järjestetään Smökissä 31.12. ja tapahtuma on avoin kaikille teekkarimielisille. Illan aikana juhlakansa pääsee nauttimaan livemusiikista sekä upeasta ilotulitusshowsta! Bileiden jälkeisenä päivänä on mahdollisuus aloittaa uusi vuosi kirkkaasti saapumalla Smökkiin Uudenvuoden Sillikselle. Liput tulevat myyntiin kide.app:iin 7.12. klo 12.00! Lue lisää FB-tapahtumasta: https://facebook.com/events/s/uudenvuoden-bileet-ja-sillis/431088351758283/ ja muista seurata meitä myös Instagramissa ja Telegramissa!

 –

IV Kiinnostavaa

Dissonanssin joulukonsertti 10.12.
Tervetuloa Dissonanssin joulukonserttiin 10.12.2021 Olarin kirkossa (käyntiosoite Rälssitilankuja 1, 02200 Espoo) klo 19-20. Konserttia johtaa kuoronjohtaja Joonas Tuominen.
Aattoillan rauha -joulukonsertissa kuullaan joulunajan musiikkia keskiajalta aina nykypäivään saakka. Konsertin ohjelman kantavana teemana on hiljentyminen joulun ilosanoman äärelle. Ota tauko kiireistä ja tule virittäytymään kanssamme joulun tunnelmaan!
Maksu ovelta kortilla tai käteisellä (mieluusti tasaraha). Koronatilanteen takia kortti on suositeltava maksutapa.
Pääsymaksu 10 euroa, 5 euroa opiskelijat, lapset (alle 18v), työttömät ja eläkeläiset. Mahdollistamme turvavälit ja tarjoamme paikan päällä myös mm. käsidesiä. Suositamme maskin käyttöä koko tapahtuman ajan!
KYL:n perinteinen joulukonsertti 16.12.

Tule virittäytymään joulun tunnelmaan KYL:n perinteiseen joulukonserttiin Temppeliaukion kirkkoon. Ohjelmistossa on tuttuun tapaan rakastetuimpia kotimaisia sekä myös kansainvälisiä joululauluja.

Kuoroa johtaa Visa Yrjölä, solistina sopraano Tuuli Lindeberg. Konsertin kesto n. 1 tunti, ei väliaikaa. Ovet aukeavat 20.00

Liput: 25 e normaali /15 e opiskelija

Lisää tietoa: http://kyl.fi/konsertit/kyl-perinteinen-joulukonsertti-2021-liput-myynnissa

ArchiFramen suunnittelukilpailu on nyt avoinna!

Kilpailussa etsitään suunnitelmia kauniista elementtitaloista, jotka innostavat urakoitsijoita rakentamaan ja ihmisiä asumaan! 

Suunnittele kestävä ja skaalautuva puuelementtitalo, ja osallistu maailmanlaajuiseen ArchiFrame-kilpailuun. Voit voittaa vuodeksi ArchiFrame- ja Archicad-lisenssit (palkinnon arvo yli 8000 USD)! Kilpailu on avoin kaikille, myös opiskelijoille. Osallistu kilpailuun Prefab 2030 -sivuston kautta.

Kilpailuaikaa on 12.1.2022 asti, ja palkitut julkistetaan 23.2.2022.
Lisää tietoa: https://archiframe.fi/prefab2030

IIV Työtarjouksia

Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard