VIIKKOTIEDOTE 42/21

0
Viikot ne vaan vierähtää nopesti ja vaalisyksy on täällä taas! Alta löydätkin mitä kaikkea vaalisyksy tarjoaa ja ensimmäisenä ovatkin jo aivan pian uudet raatimarkkinat! Raatimarkkinoilla pääset kuulemaan mitä kaikkea killassa tehdään ja mitä ehkä sinäkin voisit tulevaisuudessa tehdä! AO-päivät ovat myös jo ihan kohta ja kaikille niillekin, jotka eivät ehkä ole sinne lippuja saaneet voi AO-päiviä tulla fiilistelemään Saunomisen merkeissä keskiviikkona Gorsulle! Myös Suomi-excu on täällä jälleen! 

I Yleistä

Laitos ja koulun tilat
Opetussuunnitelmauudistus

II Vaalit

Raatimarkkinat 26.10.
Vaalisauna 17.11.
Vaalikokous 23.11.

III Tapahtuu

Innovarch x AK 20.11.
Suomi-excu 2021 12.-14.11.
Inflexus x GAYY Halloween-bileet 24.10.
Night at the Museum of Student Life 30.10

IV Kiinnostavaa

Healthyappro 25.-31.10.
Teekkariperinnejuhlan vapaaehtoishaku
Rakenna globaalia osaamistasi – tule Unite! virtuaalimessuille 3.11.

IIV Työtarjouksia

Killan nettisivulta
Jobteaserin työtarjoukset

 
I Yleistä

Laitos ja koulun tilat:

Hyödyllisiä linkkejä tiedonhakuun poikkeusoloista:

 Viimeisimpänä päivitetyt tiedotteet koskien esimerkiksi tapahtumien järjestämistä yms.:

AYY:n päivittyvä tiedote: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

 Täältä tietoa esimerkiksi kampuksen tilojen aukiolosta, opetuksesta ja palveluista:

Aallon ohjeistukset: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Into sivu, jossa koottuna koronaviruksen vaikutus opiskeluun: Kysymyksiä ja vastauksia:

https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

THL:n ohjeistukset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

  –
Opetussuunnitelmauudistus

Pirjo Sanaksenaho ja Pekka Heikkinen kutsuvat opiskelijat keskustelemaan uudesta opetussuunnitelmasta!

Tervetuloa opiskelijoille järjestettyyn info- ja keskustelutilaisuuteen Arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin kandi- ja maisteriohjelmien opetussuunnitelmasta 2022-24.

Maanantaina 25.10. 2021 klo 17-18 Zoomiin.

  –

II Vaalit

RAATIMARKKINAT
26.11. klo 16–20 //  A-siiven 2. kerros, Otakaari 1 X

Tiistaina 26.10 Arkkitehtikillan raati valloittaa A-siiven toisen kerroksen monipuolisella ohjelmalla ja messutunnelmalla! Kello 16 alkaen pääsemme perehtymään killan toimihenkilöpesteihin ja toimikuntiin rasteilla ja standeilla. Lisäksi kuulemme killan kokeneiden toimijoiden kertovan urapolustaan killassa. Tervetuloa tutustumaan erilaisiin tapoihin toimia killassa! 

  –

VAALISAUNA
17.11. klo 18–22 // Jämeräntaipaleen kattosauna, Jämeräntaival 3

Keskiviikkona 17.11 on mahdollisuus jutella pesteistä ja kiltahommista istuvan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa saunan ja viinin lämmittämissä tunnelmissa. Ehdolle asettuneet voivat lisäksi kertoa kiinnostuksestaan pestiä kohtaan ja vastata muiden kysymyksiin – eli harjoitella esiintymistä vaalikokousta varten.

  –

VAALIKOKOUS
23.11. klo 16–21 //  A1-sali, Otakaari 1 X

Tiistaina 23.11 kokoonnutaan perinteisesti A1-saliin valitsemaan Arkkitehtikillan hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2022! Saavu kiltakavereiden ja hyvien tarjoilujen äärelle seuraamaan jännittävää iltaa. Asetu itse ehdolle tai vaikuta killan tulevaisuuteen äänestämällä. 

  –

III Tapahtuu

Innovarch x AK 20.10.

Onko ikävä yhteisiä saunailtoja? Ei hätää, Innovarch got you!

Tule nauttimaan ilmaisista virvokkeista ja snackseistä sekä saunan lämpimistä höyryistä Innovarchin kanssa Gorsuun 20.10.2021. Innovarch on yksi meidän foundation-yrityksistä, joten luvassa siis myös informatiivista asiaa alaltamme! 

Klo 17:30 eteenpäin tarjolla on purtavaa ja rentoa hengailua Innovarchin tarjoamana AO-päivien flora & sauna teeman hengessä!

MITÄ? Olutta, sipsiä ja saunomista
MISSÄ? Gorsu jmt 5
MILLOIN? 20.10. klo 17:30
MIKSI? Koska kyllähän sitä saunaan täytyy mennä kerran kun pääsee

Suomi-excu 2021 12.-14.11.

Rättätätää se saapuu taas!  

Hyppää excubussin kyytiin ja lähde mukaan mysteeriselle matkalle kohti tuntematonta. Vaihtelevat ja taatusti mielenkiintoiset kohteet selviävät vasta matkan kuluessa, joten tätä ilmoittautumista et halua missata! 

MITÄ? Arkkitehtikillan Suomi-excu 2021
MISSÄ? Suomessa
MILLOIN? 12.-13.11.
MIKSI? Koska excuilu on elämän suola
MITÄ MAKSAA? 40€ 

Inflexus x GAYY Halloween-bileet 24.10.

Tervetuloa juhlistamaan monitieteellisesti ja sateenkaarevasti halloweenia!
Juhlia ovat järjestämässä lääketieteellisten sateenkaarevien opiskelijoiden kerho Inflexus sekä GAYY ry, joka yhdistää Aalto-yliopiston LGBT+-henkisiä ja -uteliaita opiskelijoita.
Lisätietoa GAYY:stä (jäsenyys ilmainen!): https://www.gayy.fi/

Juhlat pidetään Lääketieteenkandidaattiseuran kerhotilalla Sörnäisissä sunnuntaina 24.10. (Eli jo tällä viikolla!) Luvassa on mm. pukukilpailu ja juhlakansaa tanssittava DJ.

Lisätiedot FB:stä:
https://fb.me/e/1JCf7TY2T
Ilmoittautuminen:
https://forms.gle/PQzYDPdrxKZZ53W98

TL;DR
Mitä? Halloween-bileet
Missä? LKS:n kerhotila Euphorialla (Sörnäisten rantatie 33, C-rappu)
Milloin? su 24.10. klo 18 alkaen
Mitä maksaa? 3€
DC: Halloween (Pukukilpailu!)

Night at the Museum of Student Life 30.10
Kun pimeys laskeutuu Otaniemeen ja Teekkarikylä hiljenee yötä varten, on opiskelijakulttuurin aika herätä henkiin. Uskallatko astua pimentyneeseen Opiskelijakulttuurimuseoon ja tutustua Aalto-yliopiston eläväiseen historiaan?
Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä ilmoittautuminen ole tarpeen. Opastettujen kierrosten ajat ilmoitetaan myöhemmin.
Mitä: Yö Opiskelijakulttuurimuseossa
Missä: Opiskelijakulttuurimuseo, JMT3
Milloin: la 30.10. klo 21:00 – su 31.10. klo 01:00

IV Kiinnostavaa

Healthyappro 25.-31.10. 
 Liikuntatoimikunta järjestää tenttiviikolla Healthyappron, jonka aikana Aalto-yliopistolla toimivat liikuntayhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa. Tapahtumassa pääset kokeilemaan erilaisia lajeja ympäri Otaniemeä 25.10. – 31.10. ja ansaitset itsellesi haalarimerkin!

Lajikokeilut ovat ilmaisia ja kaikille avoimia tapahtumia mutta jokaiseen tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautumisia ei ole rajattu, joten voit osallistua niin moneen kokeiluun kuin itse haluat tai valita vain sinua kiinnostavimmat!Ilmoittautuminen lajikokoiluihin aukeaa 22.10. klo 12, tarkempaa infoa kokeiluista tullaan julkaisemaan fb-tapahtumassa: https://fb.me/e/27bJzQRJT

Mitä: Healthyappro
Missä: Otaniemessä
Milloin: 25.10.-31.10.
Mitä maksaa: Ei mitään!

Lajeina mukana mm. Taiji, Pesäpallo, Koripallo, Karate, Cheerleading, Futsal, Suunnistus, Frisbeegolf sekä Lentopallo!

Teekkariperinnejuhlan vapaaehtoishaku

Teekkarius täyttää tänä vuonna jo 149 vuotta! Haluatko olla osana juhlaviikon mahdollistamista?

Teekkariperinneviikolla 5.-13.11. on tarjolla useita erilaisia vapaaehtoistehtäviä, joista saa mm. fuksipisteitä, yhden kiinnityksen haluttuun juhlatyöntekijänyöriin sekä ilmaisen pääsyn lauantaina 13.11. järjestettyyn sillikseen ja erikseen järjestettyyn työntekijäkaatoon!

Ilmoittautuminen on auki 18.-31.10. ja kannattaa olla nopea, sillä ilmoittautumisjärjestys otetaan huomioon tehtäviä jaettaessa! Voit ilmoittautua osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/149-teekkariperinnejuhlan-vapaaehtoishaku/

 –
Rakenna globaalia osaamistasi – tule Unite! virtuaalimessuille 3.11.

Rakenna verkostojasi ja opiskele seitsemässä eurooppalaisessa yliopistossa. Luo ratkaisuja suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin yhdessä ympäri Eurooppaa olevien opiskelukavereiden kanssa.

Unite! on seitsemän eurooppalaisen yliopiston yhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuksia kehittää globaalia osaamistasi monin eri tavoin – tarjolla on Architecture Engineering -virtuaalikursseja Darmstadtin teknillisestä yliopistosta ja Politecnico di Torinosta, yhteisohjelmia, projektikursseja, kesäkouluja, hackathoneja ja paljon muuta.

Messut järjestetään Spacial Chat -alustalla, jossa voit liikkua huoneesta toiseen kuin tavallisilla messuilla. Vieraile ständeillä, pelaa pelejä, tapaa opiskelijoita kahvihuoneessa ja pidä hauskaa! Voit piipahtaa paikalle milloin tahansa klo 13-16 välisenä aikana.

Lue lisää ja rekisteröidy 1.11. mennessä: https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/unite-virtuaalimessut-opiskelijoille-rakenna-globaalia-osaamistasi

 –

IIV Työtarjouksia

 –
Katso työtarjoukset osoitteesta

https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

JOBTEASERIN TYÖTARJOUKSET

https://aalto.jobteaser.com/en/dashboard