Viikkotiedote 42

 

Lokakuu alkaa olla puolessa välissä, mikä tarkoittaa sitä että Arkkitehtikillan vaalit alkavat lähestymään kovaa vauhtia! Tästä viikosta alkaen Arkkitehtikillan instagramissa (@arkkitehtikilta) esitellään hallituspestejä, jossa kerrotaan tarkemmin ketkä tekee ja mitä Arkkitehtikillan kulisseissa, pysykää kuulolla!

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Fuksien juhlasitsit lipunmyynti alkaa 15.10.
Käpysitsit 18.10.
AK goes Suomenlinna Brewery 23.10.
Teekkariperinnejuhla ilmottautuminen on auki

 

II Vapaa-ajalla

Healthyappro – APC Foxes 14.10.
A!pacas and chill 15.10.
Skipoli Trip to the Alps 2020
Neon Rave 2019 26.10.
Teekkariperinnejuhlan vapaaehtoishaku
Teekkarispeksi 2020 rekrytoi: Hae osa-alueiden jäseneksi!
Nyytin chatit ja Taitoja ajanhallintaan -ryhmä
Osallistu kyselytutkimukseen opiskelijoiden näkökulmista opintoihin ja tieteeseen

 

 

 

I Tapahtumia

 

 

FUKSIEN JUHLASITSIT LIPUNMYYNTI ALKAA

 

Fuksien Juhlasitsit 4.11.

Viileä tuuli ulvoo, lumi jalkojen alla narskuu ja taivaalla loistavat revontulet.

Teekkariperinneviikko lähtee käyntiin fuksivuoden eleganteimmilla, juhlallisimmilla ja hienoimmilla sitseillä. Maanantai-iltana Servinmökki näyttää parhaat puolensa arktisen jylhyyden ja jäätikön armottoman kauneuden inspiroimana. Luvassa on lauluntäyteinen ilta suussasulavine ruokineen ja mahtavine ohjelmanumeroineen. Kuitenkaan näihin juhliin parhaiden päälle vetäminen ei ole itsestäänselvää.

Koska fuksikunnan laajuus on suuren suuri. ei jokaiselle valitettavasti löydy paikkaa näiltä sitseiltä. Siksi ilmoittautuminen järjestetään perinteisellä, tasavertaistakin tasavertaisemmalla fyysisellä jonotuksella. Sitsilippujen myynti alkaa tiistaiaamuna 15.10. kello 8.15, ja aikainen pingviini silakan nappaa. Varmistaakseen paikkansa juhlasitseillä on siis hyvä olla jonottamassa aikaisin, ja lämpimän vaatetuksen mukaan ottaminen jonotukseen on enemmän kuin suositeltavaa.

MITÄ: Fuksien Juhlasitsit
MISSÄ: Lipunmyynti Kandikeskuksen aulassa, kokkarit x ja pääjuhla Servinmökissä
MILLOIN: Lipunmyynti 15.10. klo 8:15 alkaen, kokkarit ja pääjuhla 4.11. kello xx alkaen
MIKSI: Koska fuksivuoden upeimmat sitsit.
MITÄ MAKSAA: 30 €
DRESSCODE: tumma puku / cocktailmekko
TEEMA: Arktinen

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/443180313214696/

 

KÄPYSITSIT

 

Tjenare!

Tervetuloa käpyilemään Arkkitehtikillan Käpysitseille perjantaina 18.10. Otarannan kerhotila muuttuu illan aikana IKEA-aarreaitaksi, jossa koet värikkään kiertomatkan läpi loputtomien hyllyjen ja kodikkaiden mallihuoneiden. Sitseille saapuessasi et oikeastaan tarvitse mitään, mutta illan päätyttyä tulet huomaamaan lähteväsi ostoskärry täynnä uusia odottamattomia kokemuksia ja muistoja, joita et voi LACK™ata ajattelemasta. Nämä hankinnat saattavat aiheuttaa joillekkin vaativaakin kokoamista seuraavana päivänä. Järjestäjät eivät vastaa kokoamiseen usein liitettävästä heikosta olosta.

Sitsit on tarkoitettu 4. ja sitä vanhempien vuosikurssien arkkitehtikiltalaisille. Sitsien jälkeen on avoimet jatkot Gorsussa n. klo 23 alkaen. Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 2.10. KLO 12:00

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbdD-_TBikH8SSh8YAQhd5-UVi2yRjiv6i_T39dX3D124-YA/viewform?usp=sf_link

 

MITÄ: Käpysitsit IKEA edition
MILLOIN: perjantaina 18.10 klo 18:00
MISSÄ: Otarannan kerhotila, jatkot Gorsu klo 23->
MITÄ MAKSAA: 14€
MIKSI: Varför inte?

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2551627194858275/

 

AK GOES SUOMENLINNA BREWERY

 

Tiedätkö, miten paikallisen panimon oluet valmistetaan Suomenlinnan historiallisesti merkittävissä tiloissa? Onko sinulla jo omaa lempparia oluiden joukossa? Jos vastasit molempiin kysymyksiin negatiivisesti, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus valistua ja korjauttaa vastauksesi sanaan KYLLÄ. Killan Kulttuuritoimikunta järjestää opastetun vierailun Suomenlinnan Panimoon, johon sisältyy myös maistelumenuu perehdyksen kera. Ilmoittautuminen on nyt auki, mukaan mahtuu 30 ensimmäistä! ❤️

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/562067507868205/

 

TEEKKARIPERINNEJUHLAN ILMOTTAUTUMINEN ON AUKI

 

Teekkariperinneviikko huipentuu perjantaina 8.11.2019 järjestettävään Teekkariperinnejuhlaan Dipolissa. Juhlan hinta on 85€ opiskelijoille ja 110€ alumneille.  Ilmoittautuminen aukeaa 9.10.2019 kello 12 osoitteessa https://www.teekkarius147.ayy.fi.

Teekkariperinneviikon päättää lauantaina 9.11. vietettävä Teekkarisillis. Teekkarisillikselle ilmoittaudutaan Teekkariperinnejuhlan yhteydessä. Mikäli paikkoja jää, tiedotetaan lipunmyynnistä erikseen.

Teekkariperinnejuhla Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1789100994568444/

 

 

 

 

II Vapaa-ajalla

 

 

HEALTHYAPPRO – APC FOXES

 

Liikuntatoimikunta järkkää tänä syksynä Healthyappron, jonka aikana yhdeksän eri urheiluyhdistystä esittelevät toimintaansa järjestemällä lajikokeilun yhdeksästä eri lajista. Kokeiluja järjestetään alkaen syyskuun puolivälistä kestäen aina marraskuuhun asti ja jokaisen lajikokeilun jälkeen järjestetään myös mahdollisuus jäädä hengailemaan pelikavereiden ja yhdistyksen edustajan kanssa saunan ja ilmaisen purtavan merkeissä! Lajikokeilut ovat kaikille Aallon opiskelijoille avoimia ja ilmaisia tapahtumia!

Ilmoittautuminen on nyt auki tiistaina 14.10. järjestettyyn Aalto Predators Cheerleading – Foxesin järjestämään lajikokeiluun!

Ilmo: https://lomake.ayy.fi/aava/healthyappro-apc-foxes/

Lisää tietoa Healthyapprosta: https://www.facebook.com/events/514740742687553/

 

A!PACAS AND CHILL

 

Oletko jo pitkään halunnut päästä tapaamaan ihkaoikeaa alpakkaa, mutta syksyn kiireet ja tuleva tenttiviikko eivät tarjoa siihen mahdollisuutta? Haluaisitko edes pieneksi hetkeksi unohtaa koulukiireet ja päästä purkamaan stressiä? Tähän sinulle tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun AYY:n yhteisöjaosto Aava tuo Alvarin aukiolle A!pacas & Chill -tapahtumaan lukuisia eri stressinpoistokeinoja. Tapahtumasta löytyy niin alpakoita, kaneja, ilmaista naposteltavaa, sekä stressilelutyöpaja, jossa voit parissa minuutissa askarrella oman puristeltavan stressilelusi! Saavu siis Alvarille 15.10. kello 12-14 poistamaan stressisi ja unohtamaan hetkeksi saapuvan tenttiviikon paineet!

 

MITÄ: Alpakoita, kaneja, naposteltavaa ja stressileluja
MISSÄ: Alvarin aukiolla
MILLOIN: 15.10. kello 12-14
MITÄ MAKSAA: 0€
MIKSI: Koska stresihuolet

 

FB: https://www.facebook.com/events/369079623975569/

 

SKIPOLI TRIP TO THE ALPS 2020

 

Legendaarinen Skipolin Alppimatka suuntaa tammikuussa 2020 kohti lumisen Pohjois-Italian Cerviniaa. Matkaan lähdetään 18.1.2020 ja reissulta palataan 1.2.2020. Kahden viikon laskettelu upeissa maisemissa maksaa opiskelijaystävällisesti vain 599€. Lisätietoa Alppimatkasta löytyy Skipolin facebook-sivulta!

Huom! Ilmoittautuminen iloisille reissaajille järjestetään jo 17.10.2019, eli tämän viikon torstaina, klo 10.00! Ilmoittautuminen järjestetään Kandidaattikeskuksen ala-aulassa (Otakaari 1, Espoo)

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/910078409354466/

 

NEON RAVE 2019

 

This October ravers around Otaniemi gather to show their dedication at the Chapel of Rave!

The legendary Neon Rave returns to offer fiery beats and an epic neon lightshow to Smökki on Saturday 26.10. A gothic-themed evening to remember, the Rave showcases multiple artists for your entertainment. Come to the altar of dance, and rave ’till your legs give out!

Tickets: Pre-sale 6 € / 8 € from the door. Ticket pre-sales on week 42 & 43, specific dates TBA so stay tuned!

LINEUP of NEON RAVE 2019 will be announced soon.

This event is sponsored by SOUNDFRONT!

 

WHAT: Neon Rave 2019: Chapel of rave
WHERE: Smökki, Jämeräntaival 4
WHEN: Saturday 26.10.
TICKETS: 6 € / 8 € Note: event is K-18

 

“My night is reduced to a single instinct: Rave!

As the world fell it was hard to know who was more crazy. Me, or everyone else.” – Mad Max

 

TEEKKARIPERINNEJUHLAN VAPAAEHTOISHAKU

 

Työntekijäksi Teekkariperinnejuhlaan!

AYY:n Teekkarijaosto sekä Teekkariperinnetoimikunta järjestävät 8.11. Teekkariperinnejuhlan, jossa juhlistetaan jo 147 vuotta täyttävää teekkariutta! Juhliin liittyen on tarjolla monia erilaisia työtehtäviä, joista saa yhden kiinnityksen vaaleanpunaiseen nyöriin, ja fuksit voivat lisäksi saada talkoo-/fuksipisteitä.

Vuosijuhlissa töissä oleminen on mahtava tapa päästä osallistumaan juhlaan!

Ilmoittautuminen aukeaa ke 16.10. klo 12.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja työvuoroista täällä:

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/toihin-147-teekkariperinnejuhlaan/

 

TEEKKARISPEKSI 2020 REKRYTOI: HAE OSA-ALUEIDEN JÄSENEKSI!

 

Tiedätkö jo, että haluat ehdottomasti mukaan tekemään Teekkarispeksin ensi kevään produktiota? Produktioon voi nyt hakea!

Hakulomake produktioon 2020: https://forms.gle/iFmwQEuVZhStVT1Q6

Huom! Yllä olevalla lomakkeella ei voi hakea mukaan bändiin, näyttelijäksi, tanssijaksi, koreografiksi, sanoittajaksi tai sovittajaksi. Näihin osa-alueisiin valitaan tekijät erillisten kokeiden perusteella, joista tulee lisätietoja lokakuun aikana. Jos tiedät haluavasi mukaan johonkin muuhunkin osa-alueeseen, johon ei tarvitse hakea, voit täyttää yllä olevan hakulomakkeen jo niiden osalta.

Lomakkeessa on kysymys, jossa saat lyhyesti esitellä motivaatiotasi valitsemaasi/valitsemiasi osa-alueita kohtaan. Hakuprosessia ei tarvitse stressata, otamme innokkaat tekijät enemmän kuin mielellämme vastaan!

Pyrimme saamaan osa-alueiden tiimit kasaan marraskuun aikana ja pomot ovat yhteydessä hakijoihin ennen sitä.

Lisätietoja hausta voit kysyä tuottajilta: tuottajat@teekkarispeksi.fi

 

NYYTIN CHATIT JA TAITOJA AJANHALLINTAAN -RYHMÄ

 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Chatissamme jutellaan porukalla erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista ja ilmiöistä. Mukana juttelemassa Nyytin vapareita ja työntekijöitä. Jos olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin hyppää mukaan keskusteluun.

Chatin löydät täältä. Lokakuussa chataillaan seuraavasti:

to 17.10. Opiskelijabileet. Illan chatissa keskustellaan opiskelijabileistä ja siitä, millaiset tapahtumat vetävät osallistujia. Mikä bileissä on tai ei ole hauskaa? Miksi holittomia tapahtumia toivotaan, mutta niihin ei osallistuta?

to 31.10. Miten  mukaan porukoihin? Oletko löytänyt opintojen myötä omanlaista porukkaa tai voiko sellainen löytyä opintojen ulkopuolelta? Illan chatissa jutellaan hyvistä ja huonoista kokemuksista yhteisöön mukaan pääsemisestä aikuisiällä.

Nyytin Taitoja ajanhallintaan -nettiryhmä 11.11. – 13.12.2019

Taitoja ajanhallintaan -nettiryhmässä käsitellään ajankäyttöön ja sen hallintaan liittyviä kysymyksiä. Voit jakaa kokemuksia toisten ryhmäläisten kanssa sekä opetella uudenlaisia taitoja oman ajankäyttösi helpottamiseksi. Lisää tietoa ryhmästä ja linkin hakulomakkeeseen löydät täältä.

Nyyti ry – Mielen hyvinvointia opiskelijoille.

Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry). Paikka: OUBSin studio (Jämeräntaival 1 kellari)

 

OSALLISTU KYSELYTUTKIMUKSEEN OPISKELIJOIDEN
NÄKÖKULMASTA OPINTOIHIN JA TIETEESEEN

 

Osallistu kyselytutkimukseen opiskelijoiden näkökulmista opintoihin ja tieteeseen

Sosiologian pro gradu-tutkielman yhteydessä Åbo Akademissa tutkitaan miten suomalaiset yliopisto-opiskelijat kokevat opintonsa ja tieteen, sekä miten omien opintosuoritusten ja pääaineen odotusten välinen kontrasti koetaan. Empiirinen materiaali koostuu verkkolomakkeesta, johon kaikki suomalaisten yliopistojen opiskelijat voivat vastata, tutkintotasosta riippumatta.

Lomakkeen täyttö kestää noin 10-15 minuuttia. On erittäin tärkeää, että vastaajilla on eri sosiaaliset taustat, poliittiset mielipiteet sekä opintotahdit, jotta saan kattavan kuvan Suomen opiskelijoista. Kaikki tutkinto-opiskelijat ja vaihto-opiskelijat kaikilta eri tutkintotasoilta voivat vastata. Osallistumisen ohella voit osallistua kymmenen elokuvalipun arvontaan.

Voit osallistua suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Osallistuminen on vapaaehtoista ja voit keskeyttää osallistumisesi milloin tahansa. Lue lisää lomakkeen saatekirjeestä. Voit myös olla yhdeydessä minuun (Oliver Saal, oliver.saal@abo.fi, +358 443630090). Kiitos kiinnostuksestasi!

Linkki lomakkeeseen: www.tiny.cc/yotutkimus

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi