Viikkotiedote 38

 

 

Juhuu! Vuoden toinen Paperi on julkaistu, hae omasi kiltikseltä ❤

VIIKKIS on jälleen pullollaan uusia harrastusmahdollisuuksia, esimerkiksi tällä viikolla voit tutustua killan oman ihanan #SWAGSWAGNAMNAMin tanssiharjoituksiin AK Sportklubbin kanssa Wednesday Workautissa, tai sivistää itseäsi Vistan järjestämällä Kasvilätinää-tapahtumasarjalla, jossa käydään syksyn aikana läpi lyhyt oppimäärä kasveista.

Harrastusten täyteistä viikkoa kaikille!

Netta

 

SISÄLTÖ

I Tapahtumia

Polin ja Dipolin Appro – Lipunmyynti alkaa 18.9.
Aalto 5km yhteislähtö 22.9.
AK Medieval FUKSISITSIT 23.9.
Keskiviikko #SWAGSWAGNAMNAM 25.9.
ARTS-SadonkorjuuKEK(ke)RIT 26.9.

II Vapaa-ajalla

Kasvilätinää
Polyteknikkojen Kuoron koelaulut 17.9.
Humans vs Zombies Autumn 18.-21.9.
Otaniemen yö 21.9.
Healthyappro 23.9.
Concrete lovers social club 27.9.
Tutkijoiden Yö 2019 27.9.
Otanko
Aalto Predators
APC Foxes
Kilpailijaksi Stadi vs. Lande -ohjelmaan

III Opinnot

Työelämän mentorointiosaaminen

 

 

 

I Tapahtumia

 

 

POLIN JA DIPOLIN APPRO – LIPUNMYYNTI ALKAA  

 

Polin ja Dipolin Approt ovat täällä taas!

Muisteletko viime kesän helteitä vieläkin lämmöllä? Alkaako kuumuuden kaipuu janottamaan? EI HÄTÄÄ! Polin Appro saapuu taas kerran pelastamaan kaikki janoiset sankarit! 6. marraskuuta pääsee kiertelemään vanhan Polin aluetta etsien juotavia samalla innolla kuin jos löytäisit itsesi kuumalta aavikolta!

Polin Appro on aaltolaisten Teekkariperinneviikolla järjestämä baarikiertely, jonne ovat tervetulleita kaikki opiskelijat. Ensimmäiset lähdöt starttaavat jo kello 16.00 DTM:stä (Mannerheimintie 6b), josta saa silloin myös noudettua rastikartan. Merkintöjä karttaan saat käymällä siihen merkityissä yhteistyöbaareissa. Baarien kiertely jatkuu aina klo 23 asti, jonka jälkeen kannattaa viimeistään siirtyä jatkamaan bileitä jatkoille! Jatkot starttaavat Apollo Live Clubissa (Mannerheimintie 16) jo klo 21.00, mistä saat myös vaihdettua rastikartat ansaitsemaasi haalarimerkkiin.

Vuoden 2019 Polin Appron teemana on AAVIKKO, joten koristele itsesi ja haalarisi oikeaan fiilikseen sen mukaisesti!

HOXHOX! Lipunmyynti alkaa ensi viikolla!

Tule ja nappaa itsellesi liput Polin ja Dipolin approille. Polin Appro lippuja myydään myös kide.appin kautta keskiviikosta 18.9. klo 10 eteenpäin. Huomaa että pakettidiiliä on nyt myynnissä ainoastaan fyysisessä lipunmyynnissä ja niitä on vain rajallinen määrä, joten vikkelyys on valttia.

Lippuja myydään seuraavina päivinä:

Keskiviikko 18.9.    10-14 Kandikeskuksen aula
Torstai 19.9.           10-14 Kandikeskus
Perjantai 20.9.       10-14 Kandikeskus
Maanantai 30.9.     15-18 Otatarhan ajot

Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin näillä sivulla, joten muistathan seurata tapahtumia ettet putoa kyydistä!

Polin Appro: https://www.facebook.com/events/504835803393027/

Dipolin Appro: https://www.facebook.com/events/537784333652036/

AALTO 5 KM YHTEISLÄHTÖ

 

Arkkitehtikillan yhteislähtö vuosittain tapahtuvaan Aalto 10 & 5km juoksuun. Lähtö yhdessä, minkä jälkeen matkaa saa taittaa omalla vauhdilla ja omassa porukassa. Lue tarkemmat ohjeet sijaintiin ja ilmoittautumiseen tästä linkistä:

https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/aalto-10-km-5-km-liikuntatapahtuma

 

MITÄ: Aalto 5km juoksu
LÄHTÖ: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo
MILLOIN: Sunnuntai 22.9. klo 11:50
MIKSI: Haasta itsesi!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/otahalli/aalto-5km-yhteislähtö/886776388369073/

 

AK MEDIEVAL FUKSISITSIT

 

Killan gongi kajahtaa keskiaikaisin sävelmin Smökissä!

Arkkitehtikillan fuksit ja maisterifuksit kokoontuvat juhlimaan uutta arkkarivuosikurssia perinteisten, kuin myös keskiaikaisten sitsien merkeissä.

Pukeudu siis unelmiesi sotisoppaan tai vaikka suosikki maalaukseksesi ja saavu Smökkiin (Jämeräntaival 4) maanantai-illan 23.9. hämärtyessä klo 18:00.

MITÄ? Fuksisitsit
MISSÄ? Smökki
MILLOIN? Maanantaina 23.9.2019 klo 18:00 cocktailtilaisuus, klo 18:30 sitsit alkavat
HINTA? 10€
DC? Keskiaika, tai tule omana itsenäsi!
MIKSI? Jokainen nauris on mahdollisuus

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2475562212464929/

 

KESKIVIIKKO #SWAGSWAGNAMNAM

 

AK Sportklubb X #swagswagnamnam!

Arkkitehtikillan tanssiryhmä #swagswagnamnam:in treenisyksy alkaa ja kaikki tanssista kiinnostuneet kiltalaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Sportklubb järjestää Swagien kanssa vierailun tanssitunnille 25.9. JMT 3 monitoimitilaan klo 20 alkaen. Vierailutunnilla tehdään alkulämmittely, lattian poikki sarjoja sekä lopuksi pätkä koreografiaa.

Swagien syksyn treenit sisältävät koreografioiden harjoittelun ohella monipuolisesti myös kaikkea lihaskunnosta ja improvisaatiosta eri tanssilajien tekniikoihin. Ryhmässä tanssitaan useita tyylilajeja laidasta laitaan – hiphopista balettiin ja jazzista vogueen. Treenaamisen lisäksi ryhmä esiintyy erilaisissa tapahtumissa, kuten sitseillä ja vujuilla. Kiinnosti siis tanssitaitojen hiominen ja esiintyminen tai ihan vaan jumppa, jooga ja joraaminen hyvässä seurassa – kannattaa tulla kääntymään! Swagien treeneistä löytyy jokaiselle jotakin.

Treenit ovat JMT3:n Monitoimitilassa joka maanantai klo 21-22 ja keskiviikko klo 20 alkaen.

Swagien treeni- ja keikkatunnelmia voi käydä tsekkaamassa instagramissa @swagswagnamnam.

 

MITÄ: Vierailu Swagien tanssitreeneihin
MISSÄ: Monitoimitila, Jämeräntaival 3, Otaniemi
MILLOIN: 25.9. klo 20 alkaen
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/432419400955034/

 

ARTS- SADONKORJUUKEK(KE)RIT  

 

Potuttaako? Onko kurkkusi kipeä? Onko syksy kaiken pahan alku ja punajuuri?

Ei hätää, sillä ARTS tuo luoksesi sadonkorjuujuhlat eli perinteisemmmin kekrit. Äiti maa on suonut ARTSin wapputerdelle mitä runsaimman sadon. On siis aika kokoontua pöydän ääreen maistelemaan maan antimia. Jätä kuokkasi pellolle, pistä yllesi pelto-look, ja saavu Otarannan kerhotilaan torstai-illan 26.9. hämärtyessä klo 17.30.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.9. klo 12.00 ja päättyy 19.9. klo 23.55, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumislinkki julkaistaan tapahtumassa.

Paikkoja on vain 35, joten ole nopea! Jokaiselle ainejärjestölle on omat kiintiöt.

MITÄ? Sadonkorjuukek(ke)rit
MISSÄ? Otarannan kerhotila, Otaranta 8B kellarissa
MILLOIN? Torstaina 26.9.2019 klo 17.30 cocktail-tilaisuus, klo 18:00 sitsit alkavat
HINTA? 12€
DC? Maaseutu/sato/kekri, tai tule omana itsenäsi!
MIKSI? Jokainen jamssi on mahdollisuus

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2300992153550463/

 

 

 

 

II Vapaa-ajalla

 

KASVILÄTINÄÄ

 

Onko kasvien latinalaiset nimet sinulle täyttä hepreaa? Haluaisitko lisää tietoa kasveista, mutta et ehkä tiedä mistä aloittaa?

Kasvilätinä on Vista ry:n järjestämä tapahtumasarja, jossa käymme yhdessä läpi lyhyen oppimäärän kasveista. Opettelemme kasvien sukuja, latinankielisiä nimiä, kasvien käyttöä suunnitelmissa, hulevesien laskemista yms. Tilaisuus on vapaamuotoinen, joten ota mukaan omat eväät ja avoin mieli.

Kasvilätinää tullaan järjestämään joka toinen viikko syksyn 2019 ajan. Ajankohta ja paikka ilmoitetaan aina viimeistään edellisellä kerralla. Saavu mukaan ensimmäiseen kasvilätinään maanantaina 16.9. klo 17:15-18:30 Harald Herliinin oppimiskeskuksen Johanna-neuvottelutilaan.

Kasvilätinä löytyy myös facebookista: https://www.facebook.com/kasvilatina/

 

POLYTEKNIKKOJEN KUORON KOELAULUT

 

Laulua asenteella! Polyteknikkojen Kuoro etsii riveihinsä uusia jäseniä! Palatko halusta hurmata laulullasi Servin mökistä Musiikkitaloon ja maailman ääriin? Tervetuloa!

Koelaulut järjestetään tiistaina 17. syyskuuta 2019 kello 17:00 – 20:00 kuoromme harjoitustiloissa TUAS-talolla 2. kerroksen luentosalissa AS2. (Maarintie 8.) Tilaisuudessa pääset esittämään vapaavalintaisen säestyksettömän laulun, minkä lisäksi myös sävelkorvaasi ja äänialaasi testataan.

Ilmoittaudu koelauluihin täyttämällä lomake osoitteessa https://tinyurl.com/Koelaulut2019S. Aikataulutamme koelaulut ilmottautuneiden mukaan ja tiedotamme tarkemmasta ajasta lähempänä, joten ilmottautumalla varmistat itsellesi sopivan ajan jo etukäteen. Voit myös saapua koelauluhin ilmoittamatta, mutta tällöin voit joutua jonottamaan hetken. Nähdään koelauluissa!

Jos mitään kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä fuksikeisariimme: fuksikeisari@polyteknikkojenkuoro.fi, puh. 045 3468663. Voit myös kysyä meiltä lisää Facebookissa. Lisätietoja löydät osoitteesta  http://www.polyteknikkojenkuoro.fi/koelaulut/

 

HUMAN VS ZOMBIES AUTUMN

 

Humans vs Zombies Otaniemi – ilmoittautuminen päättyy ma 16.9.

Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Peli on käynnissä Otaniemen kampuksella 18.-21.9. Lisätietoa fb-tapahtumassa.

Infoilta: ma 16.9. klo 16:30 Kandikeskuksen salissa U7/PWC.

Fb-tapahtuma: http://tiny.cc/hvzautumn2019

Ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/aava/humans-vs-zombies-2019/

Säännöt: https://drive.google.com/file/d/1_DtDivM-LieW0L4DOcQ9B7d5weIHt8qO/view?usp=sharing

 

OTANIEMEN YÖ

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää poikkitaiteellisen Otaniemen yö -taidefestivaalin lauantaina 21.9. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille.

Otaniemen yö valtaa Otaniemen toista kertaa syyskuussa. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Espoon kaupunkitapahtumien kanssa. “Tapahtuma sai viime vuonna erinomaisen vastaanoton ja palautteessa suorastaan vaadittiin meitä toteuttamaan sen uudelleen” kertoo AYY:n hallituksessa taideasioista vastaava Marianne Honkasaari. Tänä vuonna ohjelmassa on viime vuoden tapaan musiikkia ja taidetta monessa eri muodossa.

Festivaalin vetonauloina nähdään Anssi Kela sekä syyskuussa uuden levyn julkaiseva Mira Luoti (duo). Lapsille on luvassa esimerkiksi Nukketeatteri Sampon esitys sekä lampputyöpaja. “Aalto-yhteisö puolestaan on järjestänyt muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, myrskykaraoken, erilaisia musiikkiesityksiä sekä taidepajoja.” listaa Honkasaari. Tapahtuman graafisesta ilmeestä vastaa Ella Eskola.

Festivaalin ohjelma alkaa iltapäivästä ja kestää yömyöhään. Koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta www.otaniemenyo.fi . Otaniemen yö aloittaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 10-juhlavuoden tapahtumakavalkadin. Juhlavuosi itsessään huipentuu AYY10-vuosijuhlaan Finlandia-talossa toukokuussa 2020.

 

Lisätietoja:

Tero Uuttana, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidetoiminnan asiantuntija, 050 520 9439 tai tero.uuttana@ayy.fi

Valokuvia jutun yhteyteen löytyy osoitteesta: http://bit.ly/otaniemenyopressikuvat

 

HEALTHYAPPRO

 

Liikuntatoimikunta järkkää tänä syksynä Healthyappron, jonka aikana yhdeksän eri urheiluyhdistystä esittelevät toimintaansa järjestemällä lajikokeilun yhdeksästä eri lajista. Kokeiluja järjestetään alkaen syyskuun puolivälistä kestäen aina marraskuuhun asti ja jokaisen lajikokeilun jälkeen järjestetään myös mahdollisuus jäädä hengailemaan pelikavereiden ja yhdistyksen edustajan kanssa saunan ja ilmaisen purtavan merkeissä! Lajikokeilut ovat kaikille Aallon opiskelijoille avoimia ja ilmaisia tapahtumia!

Ilmoittautuminen on nyt auki maanantaina 23.9. järjestettyihin Aalto-yliopiston Frisbeegolfklubin(AFK) ja Polijazzin itämaisen tanssin ja breakdancen lajikokeiluihin!

AFK: http://lomake.ayy.fi/aava/healthyappro-afk/

Polijazz: http://lomake.ayy.fi/aava/healthyappro-polijazz/

Lisää tietoa Healthyapprosta: https://www.facebook.com/events/514740742687553/

 

CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUB

 

CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUB on aivan uusi betoniarkkitehtuurista ja –muotoilusta kiinnostuneiden valmiiden ja tulevien suunnitteluammattilaisten kohtauspaikka.

Mitä?

Betoni on ”sulassa” muodossaan täysin vapaasti muotoiltava plastinen materiaali, jonka käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Digitaalinen suunnittelu ja nykytekniikalla avustettu valmistus mahdollistavat betonin käytön rakentamisessa mitä kiehtovimmilla uusilla keinoilla ja niin, että kustannukset pysyvät kurissa.

Tällaisia keinoja ovat mm. Muotobetoni, Kolmiulotteinen muottiin valettu betoni erilaisin tekniikoin (esimerkiksi Arkkitehtuurin Finlandia-palkintoehdokas Kruunuvuorenrannan koonta-asema), Graafinen betoni, Umbra-värjäystekniikka, kuitubetonista valmistetut pitsiverhoilut ja modulaarisilla muoteilla toteutetut 3D-julkisivut. Puhumattakaan betonin käytöstä ympäristötaiteessa kaupunkikuvaa elävöittävänä instrumenttina.

Parma ja sen betoniin rakastuneet yhteistyökumppanit järjestävät syksyllä 2019 CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUB roadshow-kiertueen. Klubi tuo arkkitehdit ja arkkitehtiopiskelijat saman katon alle kuulemaan mielenkiintoisia alustuksia ja keskustelemaan innovatiivisista tavoista, joilla muokkaamme viihtyisiä ja toimivia rakennettuja ympäristöjä. Mukana on myös aitoja case-esimerkkejä kohteista, joissa uskomattomista ideoista on valettu uusia wau-kohteita.

 

Missä – milloin?

Turussa Logomolla 19.9.2019
Mansessa Tampere-talolla 20.9.2019
Helsingissä Varmalla Salmisaaressa 27.9.2019
Oulussa teatterissa 4.10.2019

 

Hinta?

Klubit ovat maksuttomia ja niihin sisältyy aamiainen ja lounas.

Arkkitehtiopiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita klubille! Voitteko välittää tämän kutsun kanavissanne ja sosiaalisen median kanavissanne yliopistoille palaaville arkkareille.

Olen vakuuttunut, että arkkarin haalareiden puntit tutisevat klubitapaamisen jälkeen vielä pitkään innosta päästä jalostamaan ideoita omissa opinnoissa ja tulevissa töissä.

Tervetuloa CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUBILLE – ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti. Nähdään Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa

 

TUTKIJOIDEN YÖ

 

Tiedekö tylsää? Mieti uudestaan!

VTT kutsuu kaikki Aallon opiskelijat juhlimaan vuoden 2019 Tutkijoiden Yötä Startup Saunalle 27.9. alkaen klo 16.00! Maailmanlaajuisten ongelmien ratkomiseksi on ajateltava isosti ja pistettävä itsensä likoon tutkijana, insinöörinä ja ihmisenä. Lavalla Vihreiden kansanedustaja Atte Harjanne sekä VTT:n älykkään rakennetun ympäristön tutkija Pekka Tuominen – teemana ilmastonmuutos ja energiaratkaisut.

Tule lisäksi kuulemaan pitchejä VTT:n tutkijoilta heidän innovatiivisista ratkaisuistaan globaaleihin haasteisiin: Kuulet muun muassa, miten tutkijat kehittävät juustoa ilman lehmiä, ympäristöä säästäviä energiavarastomateriaaleja sekä seuraavan sukupolven nahkaa ilman eläimiä.

Tarjolla pikkupurtavaa ja virvokkeita! Paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan paikalle ajoissa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy verkkosivuiltamme: https://www.vtt.fi/medialle/tapahtumat/tutkijoiden-y%C3%B6-tulee-j%C3%A4lleen

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/472707496645457/

Nähdään Startup Saunalla!

 

OTANKO

 

Jotain uutta ja jännittävää? Tule Otankoon?

Tankotanssi. Laji joka yhdistää tanssin, voimailun, akrobatian ja ennen kaikkea hauskanpidon! Olet sitten aivan ensikertalainen tai kokenut tankoilija, ovat kaiken tasoiset oppilaat tervetulleita meille. Järjestämme viikottain useita erilaisia tunteja, joten monipuolista tarjontaa on. Beginner-tason tunneille voi tulla koko syksyn ajan ilmoittautumatta, ja kokeilemaan pääsee aina ilmaiseksi – tutustu tuntikalenteriimme osoitteessa https://otanko.ayy.fi/calendar/. Toivottavasti näemme tunneilla!

 

AALTO PREDATORS

 

Aalto-yliopiston amerikkalaisen jalkapallon seura Aalto Predators järjestää avoimet treenit joka sunnuntai klo 16:00-18:00. Paikkana toimii Tapion kenttä, Kaupinkalliontie 6, 02100 Espoo. Mukaan tarvitset ulkoliikuntavarusteet ja juomapullon. Mikäli omistat nappulakengät, kannattaa ottaa ne mukaan.

Nähdään sunnuntaina! (Mukaan voi tulla mikä vain sunnuntai, sama paikka ja aika lokakuun loppuun asti!)

Ystävällisin terveisin,

Aalto Predators

 

PS. Voit laittaa hallitukselle sähköpostia tänne: hallitus@predators.fi
Tai laita FB/IG direct viestiä niin vastaamme kysymyksiin!
www.fb.com/aaltojefu // @aaltopredators
(cheerleading:  www.fb.com/apcfoxes // @apc_foxes)

 

APC FOXES

 

Mitä APC Foxes on ja miten he treenaa?
→ APC Foxes on 2015 perustettu yliopistojoukkue, joka treenaa rennolla mielellä ja esiintyy Otaniemen tapahtumissa. Joukkueessa on mukana kaiken tasoisia harrastajia ja monet ovat jatkaneet myös valmistumisen jälkeen joukkueessa. Otamme ilomielin vastaan harrastajia kaikista korkeakouluista.Aloitamme sisätreenit 15.9. sunnuntaina Otahallilla, Aalto-salissa, klo 19:00-21:00 (Otaranta 6, 02150 Espoo). Treenaamme myös tiistaisin 17.9. alkaen 19-21, Lintuvaaran koululla (Lintuparvenpuisto 5, 02660 Espoo). Joukkueemme on taidoiltaan monella tasolla, osa on aloittanut tässä kesän aikana perusteista ja osalla on monen vuoden kilpailutausta, joten teemme treeneissä vähän kaikkea alkeista kolmikerroksisiin pyramideihin. Pääpaino on stunteissa, mutta jonkin verran myös akrobatiaa (ei ole kunnon mattoja, joten rajoittaa sen puitteissa). Syksyn lukukausi maksaa 25e ja kevätkausi saman verran.Sinulla on edes jonkin verran cheerleading kokemusta?
→ Tervetuloa suoraan joukkueeseen! Voit tulla 15.9. alkaen milloin vain treeneihin!

Olet täysin uusi cheerleadingille?
→ Järjestämme aloittelijoille pika-alkeet, missä oppii kolmen tunnin aikana perusteet yhdessä varsinaisen joukkueen kanssa. Pika-alkeet “Cheerleading 101” ovat sunnuntaina 29.9. klo 13:00-16:00 Otahallilla, Aalto-salissa (Otaranta 6, 02150 Espoo). Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, sisäpelikengät ja juomapullon.

Pika-alkeet maksavat 5e/opiskelija (7e/valmistunut). Jos tulet kaverin kanssa, pääsette yhteishintaan 8e/pari!

Jos et pääse juuri tuolloin 29.9, mutta olet kiinnostunut uudesta harrastuksesta, niin ota yhteyttä ja järjestetään toinen tapa päästä mukaan!

Pika-alkeiden jälkeen pääset suoraan varsinaiseen joukkueeseen, jonka treeniaikataulu on tuossa viestin alussa! Eli sitten aina tiistaisin ja sunnuntaisin treenit 19-21.
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2289772771274555/

Tai laita FB/IG direct viestiä niin vastaamme kysymyksiin!
(@apc_foxes)

 

KILPAILIJAKSI STADI VS. LANDE OHJELMAAN

 

Suositun Stadi vs. Lande -ohjelman neljännen tuotantokauden kuvaukset lähestyvät, ja joukkoon etsitään vielä muutamia Stadin joukkueita!

Kilpailussa helsinkiläiset ja Kehä III:n ulkopuolelta tulevat kolmen hengen joukkueet kilpailevat tietämyksellään toistensa asuinalueista; stadilaiset vastaavat landea koskeviin kysymyksiin ja toisinpäin. Voittajajoukkueelle on tiedossa matkapalkinto, joten osallistuminen todellakin kannattaa! Ohjelman juontavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Neljännen tuotantokauden kuvaukset ovat joulukuussa.

Etsimme mukaan sanavalmiita kolmen hengen joukkueita pääkaupunkiseudulta puolustamaan Stadin kunniaa! Voitte olla lapsuudenkavereita, työkavereita, yhteisen harrastuksen parista tai vaikka perhe – tärkeintä on että olette sanavalmiita ja heittäytymiskykyisiä. Onko teistä Stadi vs. Lande voittajiksi?

Ohjelmaan haetaan suoraan Maikkarin hakusivuilta: https://www.mtv.fi/osallistu#haemukaan – valitse Stadi vs. Lande ja täytä joukkueesi tiedot!

Terveisin,
Sonja ja Stadi vs. Lande -tiimi

Sonja Kokko
Tuotantoassistentti | Production Assistant
040 768 9599
sonja.kokko@rabbitfilms.com

Rabbit Films
Panimokatu 2 A 6. krs
00580 Helsinki

 

 

III Opinnot

 

TYÖELÄMÄN MENTOROINTIOSAAMINEN

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan uudelle, kaikille Aallon opiskelijoille avoimelle kurssille:

Työelämän mentorointiosaaminen 2 op (16.10.2019 – 31.3.2020)

Tule vahvistamaan itsetuntemustasi ja yhteistyötaitojasi sekä hankkimaan tietoa ja käytännön kokemusta mentoroinnista!

Kurssin alussa tutustut työelämän asiantuntijoiden ja kokeneiden mentoreiden vetämien valmennusten kautta mentoroinnin käsitteisiin, rooleihin ja periaatteisiin. Valmentajina kurssilla toimivat mm:

·        Laura Ihamuotila, toiminnanjohtaja, Suomen Mentorit

·        Paula Hyytiäinen, opetustoimen päällikkö ja kokenut mentori, Helsinki Business College

·        Pauli Aalto-Setälä, työelämäprofessori ja toimitusjohtaja, Dentsu Aegis Network

Valmennuksen jälkeen saat mentoroitavaksesi yhden pääkaupunkiseudun lukiolaisten perustaman oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen noin viiden kuukauden ajaksi.

Tätä kurssia et voi suorittaa. Sen suurin tarkoitus on antaa itsestä jotain arvokasta muille.

 

Lue lisää kurssista täältä.

Ilmoittaudu mukaan WebOodissa >>

 

Lisätiedot:

Kurssin fasilitaattori, työelämäasiantuntija Niina Pitkänen

niina.pitkanen@aalto.fi

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi