Viikkotiedote – vko 20

0

Ensi viikolla vietetään AYY:n 7. vuosijuhlaviikkoa, onneksi olkoon AYY! Luvassa myös mm. killan kokous maanantaina ja loppuviikosta Tokyon järjestämää ohjelmaa. Hyvää viikkoa kaikille!


Ensi viikolla tapahtuu:
ma 14.5. Arkkitehtikillan kokous: AK110
ma 14.5. Ulkoilmaleffailta Alvarilla
to 18.5. TorstaiSEIKKAILU – ThursdayADVENTURE
to 18.5. AK International Movie Night
pe 19.5. BaBp17 – TOKYO x NuDe x KOOMA
la 20.5. TOKYO Spring SALES – Kevätmyyjäiset
la 20.5. AYY:n 7. Vuosijuhlabileet

ma 14.5. Arkkitehtikillan kokous: AK110
Arkkitehtikilta täyttää ensi vuonna 110 vuotta! Miten killan tulisi juhlistaa pitkää taivaltaan? Millainen juhlavuoden sinusta tulisi olla? – Lähde mukaan 110 -juhlavuositoimikuntaan! Juhlavuotta varten tarvitaan paljon innokkaita tekijöitä ja juhlavuoden tärkeimmät vastuuhenkilöt valitaan killan ylimääräisessä kokouksessa 15.5. klo 18.00. Tule siis paikalle ja vaikuta! Pestit alkavat toukokuussa 2017 ja kestävät aina vuoden 2018 loppuun saakka. Killan kokouksessa valittavat vastuuhenkilöt muodostavat tiiviin Juhlavuositoimikunnan, jotka ovat vastuussa vuoden eri osa-alueista. Vastuuhenkilöt rekryävät itselleen toimikunnat lähempänä juhlavuotta – mukaan tekemään juhlavuotta voi siis lähteä missä vaiheessa vain!

Hallitus on ehdottanut valittavaksi seuraavia toimihenkilöpestejä (kokouksessa on mahdollista ehdottaa myös muita toimihenkilöitä):
– Juhlavuosivastaava(t)
– Wähätirehtööri(t)
– Sponsorivastaava
– Tiedotus-/brändivastaava

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät täältä ja kokouksen esityslista on luettavissa täältä.
Tapahtuma Facebookissa

ma 14.5. Ulkoilmaleffailta Alvarilla
Tule käynnistämään AYYn vuosijuhlaviikko Alvarinaukiolle grillailun ja musiikin vauhdittamana klo 20:00. Auringon laskettua elokuva starttaa Kino Sherylin asiantuntevan avustuksen siivittämänä. Nappaa siis vilttejä ja hyvää seuraa matkaan ja suuntaa Alvarille vähän toisenlaiseen elokuvakokemukseen. Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Tämän leffaillan tarjoaa TTER. Elokuvana toimii maailmankuulun matemaatikko Alan Turingin tarinasta kertova ”The Imitation Game”!
Tapahtuma Facebookissa

to 18.5. TorstaiSEIKKAILU – ThursdayADVENTURE
Arkkitehtikillan kevään viimeinen lajikokeilu vie seikkailijat Leppävaaran Huippuun to 18.5. klo 17 alkaen. Kokeilu maksaa kiltalaisille 15 euroa. Ilmoittautuminen on auki osoitteessa https://tinyurl.com/n2oqunv ja mukaan mahtuu 15 nopeiten ilmoittautunutta. Seikkailupuisto on auki klo 20 asti, joten kiipeillä voit niin kauan kuin intoa riittää. Tapahtumalla ei ole säävarausta, joten varaudu sään mukaisella varustuksella ja lähde kavereiden kanssa ylittämään itsesi! Lisätietoa löydät Huipun omilta sivuilta.
Tapahtuma Facebookissa

to 18.5. AK International Movie Night
Second to last movie in the AK International Film Festival will be shown on Thursday and it is from Sweden. Welcome!
Tapahtuma Facebookissa

pe 19.5. BaBp17 – TOKYO x NuDe x KOOMA
BABP’17 eli Bad ASS Boss party 2017 on täällä! Arabian kampuksen lopun alku on käsillä ja muutto Otaniemeen lähestyy. On aika valmistautua jättämään suloinen historiantuoksuinen kampuksemme taakse ja suunnata katse eteenpäin kohti Espoon vihreitä niittyjä. Suremisen sijaan haluamme muistaa tällä kampuksella koettuja hyviä hetkiä vielä yhden (melkein) viimeisen kerran kaikkien Aaltolaisen kanssa! Kokoontukaamme siis nostamaan ensimmäinen viimeisistä maljoista rakkaalle Arabian kampukselle! Jatkot Mustassa härässä! Kaikki Otaniemeläiset ovat myös tervetulleita kokemaan Arabian juhlan huumaa!
Tapahtuma Facebookissa

la 20.5. TOKYO Spring SALES – Kevätmyyjäiset
TOKYOn perinteiset kevätmyyjäiset järjestetään Arabian kampuksella lauantaina 20.5.klo 12-19. Tarjolla persoonallisia lahjoja, taideopiskelijoiden taidetta, muotoilua ja käsitöitä. Mukana myyjäistunnelmassa myös kahvila, sekä ravintola Kipsari vegaanisen brunssin muodossa. Lisätietoa löydät täältä.
Tapahtuma Facebookissa

la 20.5. AYY:n 7. Vuosijuhlabileet
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 7. vuosijuhlabileet starttaavat Urban Millillä (Betonimiehenkuja 3 E) häikäisevien vuosijuhlien jälkeen! Bileet alkavat klo 22 ja jatkuvat lähes aamunkoittoon mahtavan live-musiikin ja seuran siivittämänä. Vietit alkuiltaa sitten vuosijuhlissa tai muualla, illan parhaat jatkot löytyvät Urban Milliltä! Lisätietoja löydät täältä ja lipun voit ostaa ennakkoon täältä.
Tapahtuma Facebookissa


Muistutus: AK110 graafinen ilme -kilpailuun on aikaa osallistua 6.6. asti!

Etsimme Arkkitehtikillan 110-juhlavuodelle GRAAFISTA ILMETTÄ, jota voi käyttää juhlavuoteen liittyvissä materiaaleissa, kuten mediakorteissa, julisteissa ja sosiaalisessa mediassa, yhdistävänä seikkana.

Ilmeeseen (joka voi olla luonnosmainen) pitäisi sisältyä ainakin:
– logoehdotus
– värit (väh. 2 pääväriä)
– fonttikartta
– mahdolliset muut graafiset elementit

Ehdotuksen tulee mahtua yhdelle, enintään A3-kokoiselle arkille ja se tulee palauttaa kiltahuoneelle ehdotuksille varattuun laatikkoon 6.6. mennessä. Kilpailu on anonyymi. Kilpailuehdotus on luovutettava nimettömänä suljetussa kirjekuoressa ja varustettava nimimerkillä. Kilpailuehdotuksiin tulee liittää toinen, nimimerkillä varustettu kirjekuori, joka sisältää tiedot ehdotuksen tekijästä / tekijöistä (nimi, vuosikurssi, puhelinnumero, sähköpostiosoite).
Deadlinen jälkeen hallitus suorittaa tarvittaessa esikarsinnan. Voittaja päätetään yleisöäänestyksellä ja julkistetaan Killan kesäpäivillä (16-18.6.2017). Kysymyksiä kilpailusta voi esittää Arkkitehtikillan hallitukselle (ak-hallitus(at)list.ayy.fi) tai tässä tapahtumassa.

Kilpailun voittajalle tarjotaan ilmainen illalliskortti 109. Wähäjouluun.

Arkkitehtikilta pidättää oikeudet muutoksiin, sekä oikeuden muokata voittajaehdotusta.

Killan kalenteri

Ei tulevia tapahtumia.

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ