Viikkotiedote 46

0

 

Keskiviikkona valitaan killalle uusi uljas hallitus ja toimijat vuodelle 2020. Ennen h-hetkeä virittäydytään tunnelmaan tänään Ehdokasillassa klo 18.00 kiltiksellä, nähdään siellä!

Asetu ehdolle hallitukseen tai raatiin tällä formilla: https://forms.gle/n5EVS7b3T8CxJ7vcA . Kaikki pestit ja niiden kuvaukset löydät täältä: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270 jännitys tiivistyy!

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Ehdokasilta 11.11.
Vaalikokous 13.11.
MAIK x KIK: 24h risteilysitsit 16.11.
Vista: 30 & fabulous 21.11.
Hyvät vs. Pahat -sitsit 21.11.
Arkkitehtikillan Suomi-excu 22.11.

II Vapaa-ajalla

Ehdota huomionosoituksia kiltalaisille!
Tupsahdus – Teekkarikuorojen yhteiskonsertti 16.11.

 

 

I Tapahtumia

 

 

 

EHDOKASILTA

 

Vaalit lähestyvät ja hype kasvaa!

Oletko jo lukenut ensimmäisten hakijoiden esittelyt killan nettisivuilta (julkaistaan 6.11. alkaen)? Heräsikö kysymyksiä? Kutkuttaako ajatus kilta-aktiiviudesta?

Maanantaina 11.11. klo 18 kiltiksellä on mahdollista tulla keskustelemaan killan tulevasta vuodesta, kuuntelemaan ehdokkaiden esittäytymisiä ja rennosti haastattelemaan pesteihin pyrkijöitä kasvotusten. Hakijoilla on mahdollisuus pitää minuutin puheenvuorot pesteittäin tapahtuman alussa, jonka jälkeen hakijoita voi vapaasti haastatella. Keskustelun lisäksi tarjolla pientä purtavaa.

Ehdolle voi asettua helposti: https://forms.gle/n5EVS7b3T8CxJ7vcA

Hakemukset julkaistaan Arkkitehtikillan nettisivuilla päivittäin 6.11.-12.11. välillä. Ehdolle voi myös asettua vaalikokouksessa.

Muista vaalikokous keskiviikkona 13.11.!

Kaikki tiedot vaaleista löydät osoitteesta: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2556725511079661/

 

VAALIKOKOUS

 

Vuodenvaihde lähestyy vauhdilla ja täten on aika asettua ehdolle Arkkitehtikillan raatiin tulevalle toimikaudelle 2020! Haku hallitukseen ja toimihenkilöksi on alkanut ja seuraavan vuoden toimijat valitaan killan vaalikokouksessa ke 13.11. klo 15:00 alkaen. Ruokaa tarjolla jo klo 14.30 alkaen.

Killassa pääset tekemään monenlaisia juttuja oman kiinnostuksesi mukaan!

Ehdolle asettuvien kanssa pääset jutustelemaan killan tulevasta vuodesta Ehdokasillassa ma 11.11.

Lisäinfoa löydät täältä: https://www.facebook.com/events/2556725511079661/

Killan nettisivuilta osoitteesta https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270 löydät kootusti kaiken vaaleihin liittyvän. Sieltä löydät kaikki pestiesittelyt, voit asettua ehdolle sekä selata ehdolle asettuneiden hakemuksia (hakemuksia julkaistaan 6.11. alkaen). Ehdolle voi asettua myös vasta vaalikokouksessa.

Vaalikokouksessa jokaisella hakijalla on 1 minuutti aikaa esitellä itsensä ja perustella, miksi haluaa tiettyyn virkaan. Tämän jälkeen jäsenistön on mahdollista esittää maksimissaan 4 kysymystä hakijoille. Kuhunkin kysymykseen on minuutin vastausaika kullakin hakijalla.

Huom! Vaikka et itse olisikaan lähdössä mihinkään virkaan ehdolle, paikalle kannattaa ehdottomasti tulla äänestämään oikeat ihmiset oikeisiin virkoihin. Juuri sinun äänesi voi olla se ratkaiseva. Fuksit saavat kokouksesta myös pakollisen pisteen fuksipistekorttiin. Äänioikeutettuja ovat vain killan jäsenet, joten jäsenyys tarkastetaan ovella.

Tervetuloa!

LYHYESTI:

Infoa vaaleista: https:/arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270

Ehdokasilta ma 11.11. klo 18, Arkkitehtikillan kiltahuone
Paras paikka tutustua kandidaatteihin!
https://www.facebook.com/events/2556725511079661/

 

Vaalikokous ke 13.11. klo 15, Otakaari 1X, sali A1, tarjoilut klo 14.30

Uudet toimijat valitaan!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/540685169998845/

 

MAIK X KIK: 24H RISTEILYSITSIT

 

Hiio hoi! Köydet irti ja ankkuri ylös!
Syysloma on enää etäinen muisto ja pikkujoulukausi kolkuttelee jo ovella.
Syksyn pimeyteen piristystä ja neonvaloja tuo onneksi etelänmatka parhaassa seurassa!MAIK x KIK 24h risteilysitsien lähtöselvitys alkaa lauantaina 16.11. klo 18.30 Otakaari 20 pienellä puolella. Onnistuneen boardingin ja hytteihin majoittumisen jälkeen sitsit alkavat Otakaari 20 yläkerran Grande Buffeessa, jossa kongi kumahtaa klo 19.00.  Sitsien jälkeen ilta jatkuu tuttuun tapaan karaoken ja Atlantis Palace clubin puolella, mistä puolen yön jälkeen pääsemme siirtymään Moonlight Bar & Discoon kannelle 12.Naughty or Nice -hyttipaketilla sade tai pakkanen ei yllätä, eikä jalkojen uuvuttaminen tanssilattialla koidu kohtaloksi. Hyttipaketin varanneet pääsevät nimittäin majoittumaan yläkerran vierasmajan sviittiin. Naughty or Nice -hyttipakettiin kuuluva eksklusiivinen cocktailtilaisuus alkaa jo klo 18.00.

Aamun sarastaessa sunnuntaina 17.11. on aika lähteä paluumatkalle, joka silliksenäkin tunnetaan. Matka ei voisi taittua leppoisammin, kuin aluksemme spa-osastolla maittavien tarjoiluiden kera.

Paikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten ole siis nopea. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin julkaistavan linkin kautta perjantaina 1.11. klo 12.00. ja sulkeutuu perjantaina 8.11., minkä jälkeen siitä tulee sitova. Kullekin killalle (AK, IK, MK ja KIK) on varattu 20 hengen kiintiöt sitseille. Naughty or Nice -hyttipaketti on tarjolla 20:lle nopeimmalle killasta riippumatta ja myös sillisaamiaiselle paikat viedään nopeusjärjestyksessä.

MITÄ: MAIK x KIK 24h risteilysitsit
MISSÄ: Cocktail Ok20 pieni puoli, sitsit Ok20 yläkerta, sillis Ok20 alakerta, Naughty or Nice -sviitti Ok20 vierasmaja
MILLOIN: 16.11. cocktailtilaisuus 18.30, sitsit 19.00 (Naughty or Nice -cocktail 18.00) ja 17.11. sillis 12.00
PALJONKO: Sitsit 13€, Naughty or Nice -hyttipaketti 5€, Sillis 7€
DC: Risteilystereotypiat pikkujoulu twistillä
MIKSI: MAIKyolo x KIK

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/422389291797789/

 

VISTA: 30 & FABULOUS

 

Vista: 30 & Fabulous

21.11. tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun Vista perustettiin. Juhlan kunniaksi Vistan hallitus jakaa 30 pulloa nuoren kirpeää kuohuvaa Otakaari 1, A-siivessä. Saavu paikalle tyhjin lasein ja juhlamielin!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2414670435484585/

 

HYVÄT VS. PAHAT -SITSIT

 

Pimeys on laskeutunut Otaniemen ylle, ja yön kulkijat ovat hiipineet Smökkiin ryöstösaaliit hartioillaan. Naamiokasvoinen kopla on juuri avaamassa rikkaudet sisältävää aarrekirstuaan, kun yhtäkkiä kuutamovalo paljastaa jotain muutakin: he eivät ole yksin. Hyvyyden voimat ovat saapuneet paikalle. Mitä käy, kun rikolliset kohtaavat rankaisijansa?

Laita moraalisi ojennukseen ja saavu Smökkiin yhdessä Arkkitehtikillan, Kannunvalajien ja Rakennusarkkitehtikillan kanssa torstaina 21.11. klo 18:30 rikoksen tai rangaistuksen merkeissä. Oletko kenties supersankari vai paatunein konna? Kumman puolelle kuulut?

Lipunmyynti alkaa 31.10. klo 12:00 kide.appissa (https://kide.app) ja ilmoittautuminen tapahtuu lipunoston yhteydessä. Ilmoittautumisesta tulee sitova heti lipunoston jälkeen, mutta lipun voi myydä eteenpäin kide.appin sisällä toiselle henkilölle. Sitsilippu maksaa 16 euroa, tähän lisätään Kide.appin palvelumaksu 0,40e. Sovellukseen kannattaa rekisteröityä jo etukäteen.

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita. Niistä löydät lisää tietoa täältä: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR0jcoVQxYAWrWHLhVdxjrDEpHgLacGDHn0YYgapkabh1UonY1F6vG8MktI

 

MITÄ: Hyvät vs. Pahat -sitsit
MISSÄ: Servin mökki, Jämeräntaival 4, 02150 Espoo
MILLOIN: torstai 21.11.2019, cocktail-tilaisuus alkaa klo 18:00, sitsit alkavat klo 18:30.
JATKOT: Smökissä klo 2:00 asti!
HINTA: 16 €
TEEMA: rikos & rangaistus
DC: rikos & rangaistus
MIKSI: Löydä sisäinen tasapainosi hyvässä ja pahassa yhdessä AK:n, Kannujen ja RAK:in kanssa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2414670435484585/

 

ARKKITEHTIKILLAN SUOMI-EXCU

 

Liity mukaan Arkkitehtikillan legendaarisimmalle ja odotetuimmalle exculle Suomen inspiroivimpiin yrityksiin ja sykähdyttävimpiin arkkitehtuuri- sekä maisema-arkkitehtuurikohteisiin. Tälle matkalle ilmoittautuessaan et vielä tiedä, mihin ryhdyt. Varmaa on vain se, että matkan aikana nukutaan loppuvuoden lyhyimmät ja huonoimmat yöunet sekä koetaan vuoden absurdeimmat ja parhaimmat hetket.

Matka alkaa perjantaina 22.11 klo 8.45 Aallon kandikeskuksen pääsisäänkäynnin edestä ja loppuu samaan pisteeseen lauantai-illasta klo 19 aikoihin. Mukaan tarvitset vain itsesi, etyk-kamat ja hullun heittäytymisfiiliksen.

Excun ilmoittautumislomake aukeaa keskiviikkona 30.10. klo 12. Matkalle mahtuu vain 29 nopeinta, joten valmistaudu f5-kisaan ajoissa.

MITÄ? Arkkitehtikillan Suomi-excu
MISSÄ? Jossain päin Suomea
MILLOIN? 22.-23.11, lähtö kandikeskuksen pääsisäänkäynnin edestä 8.45 ja paluu samaan pisteeseen lauantai-iltana
MIKSI? Tule ja koe
MITÄ ELÄMYS MAKSAA? 30,00e

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1390144654476870/

 

 

 

 

II Vapaa-ajalla

 

 

EHDOTA HUOMIONOSOITUKSIA KILTALAISILLE

 

Arkkitehtikillan huomionosoitustoimikunta on kokoustanut ja ollaan virallisesti avattu vuoden lomake! Jo lähetetyt ehdotukset otetaan toki myös huomioon. Ehdota ihania kiltalaisia, jotka mielestäsi ansaitsevat huomionosoituksia. Ehdotuksia tälle kierrokselle voi jättää ennen 18.11. klo 23.59!

Lue lisää Killan huomionosoitustoiminnasta killan nettisivuilla: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=11644

https://forms.gle/y1MpemJBrVgrWkg16

 

TUPSAHDUS – TEEKKARIKUOROJEN YHTEISKONSERTTI

 

Marraskuussa tupsahtaa, kun yli 200 laulajaa ja soittajaa ottavat lavan haltuun Suomen teekkarikuorojen ja Polyteknikkojen Orkesterin ainutkertaisessa yhteiskonsertissa!

Konsertti alkaa kunkin opiskelijakuoron omilla esityksillä, joissa kuorot laulavat poimintoja ohjelmistostaan. Ilta huipentuu Jussi Chydeniuksen Kesäkantaatti -teokseen, jonka kuorot ja Polyteknikkojen Orkesteri esittävät yhteisvoimin.

Tule nauttimaan säväyttävästä illasta musiikin parissa, ja anna iloisen teekkaritunnelman tarttua!

————————-

TUPSAHDUS-KONSERTTI LA 16.11. KLO 18
Helsingin Konservatorio, Ruoholahdenkatu 6, Helsinki
Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €
Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan

ESIINTYJÄT
Dominante (Espoo)
Polyteknikkojen Kuoro (Espoo)
Teekkarilaulajat (Lappeenranta)
Teekkarikuoro (Tampere)
Oulun Teekkarikuoro TeeKu
Resonanssi (Lappeenranta)
Polyteknikkojen Orkesteri (Espoo)

TUPSAHDUSTA TUKEMASSA
TTER, Teekkaritoiminnan edistämisrahasto
TEK, Tekniikan akateemiset

More information from:

Ilpo Hämäläinen, Industry relations
ilpo.hamalainen@aalto.fi

Petri Suurnäkki, Chairman
petri.suurnakki@aalto.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/984241258582977/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)

arkkitehtikilta.fi