Viikkotiedote 45

0
Ihanaa Teekkariperinneviikkoa! Viikko lähtee käyntiin tänään fuksien juhlasitseillä, torstaina valitaan Vistalle uudet toimijat kaudelle 2020 ja perjantaina juodaan taas viiniä ja skissaillaan! Nauttikaa!

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia


Fuksien juhlasitsit 4.11.
Vistan vaalikokous 7.11.
Teekkariperinneviikko 2.-9.11.
Teekkariperinnejuhla 8.11.
Viiniä ja skissailua vol.2 8.11.
Ehdokasilta 11.11.
Vaalikokous 13.11.
MAIK x KIK: 24h risteilysitsit 16.11.
Hyvät vs. Pahat -sitsit 21.10.
Arkkitehtikillan Suomi-excu 22.10.

II Vapaa-ajalla

Aalto Formula Team Industry Evening 6.11.
Healthyappro – FC Kissat 8.11.
Teekkarilaulukilpailu ja laulukilpailusitsit
Kutsu: Sitowise- nuorten opiskelijatapahtuma 26.11.

 

 

I Tapahtumia

 

 

 

FUKSIEN JUHLASITSIT

 

Fuksien Juhlasitsit 4.11.

Viileä tuuli ulvoo, lumi jalkojen alla narskuu ja taivaalla loistavat revontulet.

Teekkariperinneviikko lähtee käyntiin fuksivuoden eleganteimmilla, juhlallisimmilla ja hienoimmilla sitseillä. Maanantai-iltana Servinmökki näyttää parhaat puolensa arktisen jylhyyden ja jäätikön armottoman kauneuden inspiroimana. Luvassa on lauluntäyteinen ilta suussasulavine ruokineen ja mahtavine ohjelmanumeroineen. Kuitenkaan näihin juhliin parhaiden päälle vetäminen ei ole itsestäänselvää.

Koska fuksikunnan laajuus on suuren suuri. ei jokaiselle valitettavasti löydy paikkaa näiltä sitseiltä. Siksi ilmoittautuminen järjestetään perinteisellä, tasavertaistakin tasavertaisemmalla fyysisellä jonotuksella. Sitsilippujen myynti alkaa tiistaiaamuna 15.10. kello 8.15, ja aikainen pingviini silakan nappaa. Varmistaakseen paikkansa juhlasitseillä on siis hyvä olla jonottamassa aikaisin, ja lämpimän vaatetuksen mukaan ottaminen jonotukseen on enemmän kuin suositeltavaa.

MITÄ: Fuksien Juhlasitsit
MISSÄ: Lipunmyynti Kandikeskuksen aulassa, kokkarit x ja pääjuhla Servinmökissä
MILLOIN: Lipunmyynti 15.10. klo 8:15 alkaen, kokkarit ja pääjuhla 4.11. kello xx alkaen
MIKSI: Koska fuksivuoden upeimmat sitsit.
MITÄ MAKSAA: 30 €
DRESSCODE: tumma puku / cocktailmekko
TEEMA: Arktinen

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/443180313214696/

 

VISTAN VAALIKOKOUS

 

Mitä Vista tekee? Mitä hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt puuhaavat? Mitä juuri sinä voisit tehdä Vistassa vuonna 2020?

Vuosi 2020 lähestyy ja on aika valita Vistalle uudet toimijat. Vaalikokous järjestetään 7.11.2018 kiltahuoneen viereisessä H2-neuvotteluhuoneessa (Otakaari 1K) klo 17:00 alkaen.

Ja kaikki tiedot vaaleista löydät osoitteesta: https://vista.ayy.fi/?page_id=1691

Mikä et pääse paikalle, mutta olet kiinnostunut jostain pestistä, voit olla yhteydessä tämän vuoden puheenjohtajaan.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/489047188491647/?ti=icl

 

TEEKKARIPERINNEVIIKKO

 

Teekkariperinneviikko tulee taas! Teekkarius täyttää 147 vuotta ja sitä päästään juhlistamaan matkalla maailman ympäri. Teekkariperinneviikko tarjoaa mahdollisuuden teekkariuden juhlistamiseen opiskelualasta ja vuosikurssista riippumatta.

Teekkariperinneviikkoa vietetään 2.-9.11.2019. Tapahtumat ovat pääosin viikolla 45, mutta varaslähtö viikkoon otetaan jo la 2.11.2019 Klubi-illassa. Lisätietoa Teekkariperinneviikon kulusta ja tapahtumista löydät osoitteesta https://www.teekkarius147.ayy.fi.

 

TEEKKARIPERINNEJUHLA

 

Teekkariperinneviikko huipentuu perjantaina 8.11.2019 järjestettävään Teekkariperinnejuhlaan Dipolissa. Juhlan hinta on 85€ opiskelijoille ja 110€ alumneille.  Ilmoittautuminen aukeaa 9.10.2019 kello 12 osoitteessa https://www.teekkarius147.ayy.fi.

Teekkariperinneviikon päättää lauantaina 9.11. vietettävä Teekkarisillis. Teekkarisillikselle ilmoittaudutaan Teekkariperinnejuhlan yhteydessä. Mikäli paikkoja jää, tiedotetaan lipunmyynnistä erikseen.

Teekkariperinnejuhla Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1789100994568444/

 

VIINIÄ JA SKISSAILUA VOL 2

 

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa viinin ja skissailun merkeissä.

Tapahtuman aikana tulee olemaan yksi yhteinen piirustustehtävä. Omat skissailuvälineet kannattaa ottaa mukaan, jonkin verran paperia ja piirustustarvikkeita tulee olemaan yhteisessä käytössä.

Talo tarjoaa viinit, mutta jos olet tavallista janoisempi, tuo omat juomat mukanasi. Tarkoituksena on kuitenkin nauttia piirtämisestä hyvässä seurassa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa maanantaina 4.11 klo 12 alle ilmestyvästä linkistä, mukaan mahtuu 30 ensimmäistä.

MITÄ: Viiniä ja skissailua vol.2
MILLOIN: Perjantaina 8.11 alkaen klo 18
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8B (kellarikerros)
MIKSI: Koska viini, skissailu ja hyvä seura!
HINTA: Ilmainen

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2854980217847777/?active_tab=about

 

EHDOKASILTA

 

Vaalit lähestyvät ja hype kasvaa!

Oletko jo lukenut ensimmäisten hakijoiden esittelyt killan nettisivuilta (julkaistaan 6.11. alkaen)? Heräsikö kysymyksiä? Kutkuttaako ajatus kilta-aktiiviudesta?

Maanantaina 11.11. klo 18 kiltiksellä on mahdollista tulla keskustelemaan killan tulevasta vuodesta, kuuntelemaan ehdokkaiden esittäytymisiä ja rennosti haastattelemaan pesteihin pyrkijöitä kasvotusten. Hakijoilla on mahdollisuus pitää minuutin puheenvuorot pesteittäin tapahtuman alussa, jonka jälkeen hakijoita voi vapaasti haastatella. Keskustelun lisäksi tarjolla pientä purtavaa.

Ehdolle voi asettua helposti: https://forms.gle/n5EVS7b3T8CxJ7vcA

Hakemukset julkaistaan Arkkitehtikillan nettisivuilla päivittäin 6.11.-12.11. välillä. Ehdolle voi myös asettua vaalikokouksessa.

Muista vaalikokous keskiviikkona 13.11.!

Kaikki tiedot vaaleista löydät osoitteesta: https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2556725511079661/

 

VAALIKOKOUS

 

Vuodenvaihde lähestyy vauhdilla ja täten on aika asettua ehdolle Arkkitehtikillan raatiin tulevalle toimikaudelle 2020! Haku hallitukseen ja toimihenkilöksi on alkanut ja seuraavan vuoden toimijat valitaan killan vaalikokouksessa ke 13.11. klo 15:00 alkaen. Ruokaa tarjolla jo klo 14.30 alkaen.

Killassa pääset tekemään monenlaisia juttuja oman kiinnostuksesi mukaan!

Ehdolle asettuvien kanssa pääset jutustelemaan killan tulevasta vuodesta Ehdokasillassa ma 11.11.

Lisäinfoa löydät täältä: https://www.facebook.com/events/2556725511079661/

Killan nettisivuilta osoitteesta https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270 löydät kootusti kaiken vaaleihin liittyvän. Sieltä löydät kaikki pestiesittelyt, voit asettua ehdolle sekä selata ehdolle asettuneiden hakemuksia (hakemuksia julkaistaan 6.11. alkaen). Ehdolle voi asettua myös vasta vaalikokouksessa.

Vaalikokouksessa jokaisella hakijalla on 1 minuutti aikaa esitellä itsensä ja perustella, miksi haluaa tiettyyn virkaan. Tämän jälkeen jäsenistön on mahdollista esittää maksimissaan 4 kysymystä hakijoille. Kuhunkin kysymykseen on minuutin vastausaika kullakin hakijalla.

Huom! Vaikka et itse olisikaan lähdössä mihinkään virkaan ehdolle, paikalle kannattaa ehdottomasti tulla äänestämään oikeat ihmiset oikeisiin virkoihin. Juuri sinun äänesi voi olla se ratkaiseva. Fuksit saavat kokouksesta myös pakollisen pisteen fuksipistekorttiin. Äänioikeutettuja ovat vain killan jäsenet, joten jäsenyys tarkastetaan ovella.

Tervetuloa!
LYHYESTI:

Infoa vaaleista: https:/arkkitehtikilta.fi/?page_id=4270

Ehdokasilta ma 11.11. klo 18, Arkkitehtikillan kiltahuone
Paras paikka tutustua kandidaatteihin!
https://www.facebook.com/events/2556725511079661/

 

Vaalikokous ke 13.11. klo 15, Otakaari 1X, sali A1, tarjoilut klo 14.30

Uudet toimijat valitaan!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/540685169998845/

 

MAIK X KIK: 24H RISTEILYSITSIT

 

Hiio hoi! Köydet irti ja ankkuri ylös!
Syysloma on enää etäinen muisto ja pikkujoulukausi kolkuttelee jo ovella.
Syksyn pimeyteen piristystä ja neonvaloja tuo onneksi etelänmatka parhaassa seurassa!MAIK x KIK 24h risteilysitsien lähtöselvitys alkaa lauantaina 16.11. klo 18.30 Otakaari 20 pienellä puolella. Onnistuneen boardingin ja hytteihin majoittumisen jälkeen sitsit alkavat Otakaari 20 yläkerran Grande Buffeessa, jossa kongi kumahtaa klo 19.00.  Sitsien jälkeen ilta jatkuu tuttuun tapaan karaoken ja Atlantis Palace clubin puolella, mistä puolen yön jälkeen pääsemme siirtymään Moonlight Bar & Discoon kannelle 12.

Naughty or Nice -hyttipaketilla sade tai pakkanen ei yllätä, eikä jalkojen uuvuttaminen tanssilattialla koidu kohtaloksi. Hyttipaketin varanneet pääsevät nimittäin majoittumaan yläkerran vierasmajan sviittiin. Naughty or Nice -hyttipakettiin kuuluva eksklusiivinen cocktailtilaisuus alkaa jo klo 18.00.

Aamun sarastaessa sunnuntaina 17.11. on aika lähteä paluumatkalle, joka silliksenäkin tunnetaan. Matka ei voisi taittua leppoisammin, kuin aluksemme spa-osastolla maittavien tarjoiluiden kera.

Paikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten ole siis nopea. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin julkaistavan linkin kautta perjantaina 1.11. klo 12.00. ja sulkeutuu perjantaina 8.11., minkä jälkeen siitä tulee sitova. Kullekin killalle (AK, IK, MK ja KIK) on varattu 20 hengen kiintiöt sitseille. Naughty or Nice -hyttipaketti on tarjolla 20:lle nopeimmalle killasta riippumatta ja myös sillisaamiaiselle paikat viedään nopeusjärjestyksessä.

MITÄ: MAIK x KIK 24h risteilysitsit
MISSÄ: Cocktail Ok20 pieni puoli, sitsit Ok20 yläkerta, sillis Ok20 alakerta, Naughty or Nice -sviitti Ok20 vierasmaja
MILLOIN: 16.11. cocktailtilaisuus 18.30, sitsit 19.00 (Naughty or Nice -cocktail 18.00) ja 17.11. sillis 12.00
PALJONKO: Sitsit 13€, Naughty or Nice -hyttipaketti 5€, Sillis 7€
DC: Risteilystereotypiat pikkujoulu twistillä
MIKSI: MAIKyolo x KIK

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/422389291797789/

 

HYVÄT VS. PAHAT -SITSIT

 

Pimeys on laskeutunut Otaniemen ylle, ja yön kulkijat ovat hiipineet Smökkiin ryöstösaaliit hartioillaan. Naamiokasvoinen kopla on juuri avaamassa rikkaudet sisältävää aarrekirstuaan, kun yhtäkkiä kuutamovalo paljastaa jotain muutakin: he eivät ole yksin. Hyvyyden voimat ovat saapuneet paikalle. Mitä käy, kun rikolliset kohtaavat rankaisijansa?

Laita moraalisi ojennukseen ja saavu Smökkiin yhdessä Arkkitehtikillan, Kannunvalajien ja Rakennusarkkitehtikillan kanssa torstaina 21.11. klo 18:30 rikoksen tai rangaistuksen merkeissä. Oletko kenties supersankari vai paatunein konna? Kumman puolelle kuulut?

Lipunmyynti alkaa 31.10. klo 12:00 kide.appissa (https://kide.app) ja ilmoittautuminen tapahtuu lipunoston yhteydessä. Ilmoittautumisesta tulee sitova heti lipunoston jälkeen, mutta lipun voi myydä eteenpäin kide.appin sisällä toiselle henkilölle. Sitsilippu maksaa 16 euroa, tähän lisätään Kide.appin palvelumaksu 0,40e. Sovellukseen kannattaa rekisteröityä jo etukäteen.

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita. Niistä löydät lisää tietoa täältä: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR0jcoVQxYAWrWHLhVdxjrDEpHgLacGDHn0YYgapkabh1UonY1F6vG8MktI

 

MITÄ: Hyvät vs. Pahat -sitsit
MISSÄ: Servin mökki, Jämeräntaival 4, 02150 Espoo
MILLOIN: torstai 21.11.2019, cocktail-tilaisuus alkaa klo 18:00, sitsit alkavat klo 18:30.
JATKOT: Smökissä klo 2:00 asti!
HINTA: 16 €
TEEMA: rikos & rangaistus
DC: rikos & rangaistus
MIKSI: Löydä sisäinen tasapainosi hyvässä ja pahassa yhdessä AK:n, Kannujen ja RAK:in kanssa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2414670435484585/

 

ARKKITEHTIKILLAN SUOMI-EXCU

 

Liity mukaan Arkkitehtikillan legendaarisimmalle ja odotetuimmalle exculle Suomen inspiroivimpiin yrityksiin ja sykähdyttävimpiin arkkitehtuuri- sekä maisema-arkkitehtuurikohteisiin. Tälle matkalle ilmoittautuessaan et vielä tiedä, mihin ryhdyt. Varmaa on vain se, että matkan aikana nukutaan loppuvuoden lyhyimmät ja huonoimmat yöunet sekä koetaan vuoden absurdeimmat ja parhaimmat hetket.

Matka alkaa perjantaina 22.11 klo 8.45 Aallon kandikeskuksen pääsisäänkäynnin edestä ja loppuu samaan pisteeseen lauantai-illasta klo 19 aikoihin. Mukaan tarvitset vain itsesi, etyk-kamat ja hullun heittäytymisfiiliksen.

Excun ilmoittautumislomake aukeaa keskiviikkona 30.10. klo 12. Matkalle mahtuu vain 29 nopeinta, joten valmistaudu f5-kisaan ajoissa.

MITÄ? Arkkitehtikillan Suomi-excu
MISSÄ? Jossain päin Suomea
MILLOIN? 22.-23.11, lähtö kandikeskuksen pääsisäänkäynnin edestä 8.45 ja paluu samaan pisteeseen lauantai-iltana
MIKSI? Tule ja koe
MITÄ ELÄMYS MAKSAA? 30,00e

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1390144654476870/

 

 

 

 

II Vapaa-ajalla

 

 

AALTO FORMULA TEAM INDUSTRY EVENING

 

Aalto Formula Team Industry Evening 6.11. 18.00 @OK20

Aalto Formula Team invites you to the first industry evening with our partners. This is held on 6.11. at 18.00 in OK20 big side.

Come to hear what our partners have to offer and meet with their representatives together with free food, drinks and sauna.

The event is FREE and there’s space for first 50 people.

All members old and new are welcome regardless have you contributed to the project or not.

Schedule:
18.00 Doors open
18.30 Presentations begin
After presentations sauna, food and drinks together with the company representatives

 

Companies present:
Dell EMC
Ideal PLM
Alten Finland

Use this link to register for the event:
https://forms.gle/tc1rZ6Ep5GxceXCW6

 

More information from:

Ilpo Hämäläinen, Industry relations
ilpo.hamalainen@aalto.fi

Petri Suurnäkki, Chairman
petri.suurnakki@aalto.fi

 

HEALTHYAPPRO-  FC KISSAT

 

Liikuntatoimikunta järkkää tänä syksynä Healthyappron, jonka aikana yhdeksän eri urheiluyhdistystä esittelevät toimintaansa järjestemällä lajikokeilun yhdeksästä eri lajista. Kokeiluja järjestetään alkaen syyskuun puolivälistä kestäen aina marraskuuhun asti ja jokaisen lajikokeilun jälkeen järjestetään myös mahdollisuus jäädä hengailemaan pelikavereiden ja yhdistyksen edustajan kanssa saunan ja ilmaisen purtavan merkeissä! Lajikokeilut ovat kaikille Aallon opiskelijoille avoimia ja ilmaisia tapahtumia!

Ilmoittautuminen on nyt auki perjantaina 8.11. järjestettyyn FC Kissojen järjestämään jalkapallon lajikokeiluun!

Ilmo: https://lomake.ayy.fi/aava/healthyappro-fc-kissat/

Lisää tietoa Healthyapprosta: https://www.facebook.com/events/514740742687553/

 

TEEKKARILAULUKILPAILU JA LAULUKILPAILUSITSIT

 

Otaniemen Teekkarilaulukilpailu vuosimallia 2019 on auennut! Näissä lähes eeppisen mittakaavan lauluiloitteluissa selvitetään Otaniemen nokkelimmat laulunikkarit ja sulosointuisimmat sanasepot tavallisesta sitsikansasta.

Tänäkin vuonna kilpaillaan neljässä sarjassa: 1) aikaisemmin esittämättömät kappaleet 2) aikaisemmin esitetyt kappaleet 3) fuksisarja 4) International-sarja. Kilpailuun voi kukin osallistuja / joukkue osallistua useammalla kappaleella ja useampaan sarjaan. Kilpailuun hyväksytään kaikki viime vuoden laulukilpailusitsien jälkeen (6.11.2018) sanoitetut kappaleet. Kilpailuun voi ilmoittaa kappaleita perjantaihin 1.11 asti.

Voittajat valitaan Teekkariperinneviikon Laulukilpailusitseillä tiistaina 5.11. Sitsit alkavat Otakaari 20:n isolla puolella klo 18.30 ja ovet aukeavat klo 18.00

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraavan lomakkeen kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGO_nVZXiSgDc_ySDPq1TaKx9Q9p3AaMf09jgkxfjvgKHa-Q/viewform

 

TL;DR

Mitä: Laulukilpailusitsit
Missä: OK20 iso puoli
Milloin: 5.11 klo 18
Hinta: 12e paikan päällä

Ilmoittautuminen sitseille: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ_05PKvAZ9nPyHSI5LR9Np0960qTC3E7ETk3ekBHl8aU-NA/viewform

Ilmoittautuminen kilpailuun: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGO_nVZXiSgDc_ySDPq1TaKx9Q9p3AaMf09jgkxfjvgKHa-Q/viewform

FB tapahtuma: https://www.facebook.com/events/737936796723308/

 

KUTSU: SITOWISE-NUORTEN OPISKELIJATAPAHTUMA

 

Kutsu liitteessä,

Sitowise-nuorten opiskelijatapahtuma

Aika: Tiistaina 26.11.2019 klo 16:45

Paikka: Hartwall Arena, Areenakuja 1, 00240 Helsinki

Sitowise järjestää perinteeksi muodostuneen opiskelijatapahtumansa 26.11. Jokerit – Amur Habrovsk jääkiekkopelin yhteydessä Hartwall Areenalla. Iltaan kuuluu buffet-illallinen ennen ottelua, virvokkeita, mahdollisuus alakerran ravintola Luolan hyödyntämiseen koko ottelun ajan, pelaaja-sekä henkilökuntavierailuja sekä otteluun liittyvää ohjelmaa. Ja tietenkin erinomaiset paikat seurata ottelua alakatsomosta!

Alustava aikataulu 16:45 Saapuminen Hartwall Arenalle 17:00 Buffet-illallinen ennen ottelua 18:30 Ottelu alkaa

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistathan osallistumisesi ilmoittautumallamaanantaihin ilmoittautumalla 11.11.2019 mennessä! Lisätietoja antaa: Liisa Kemppainen liisa.kemppainen@sitowise.com +358 40 652 7384 Petro Oravalahti petro.oravalahti@sitowise.com +358 40 193 8593

Sitowiseon rakennetun ympäristön asiantuntijayritys. Sitowise-nuoret ovat joukko nuoria ja nuorenhenkisiä Sitowiseläisiä, jotka tahtovat verkostoitua mm. opiskelijoiden kanssa sekä tuoda tutuksi Sitowiseä yrityksenä opiskelijoille.

Tule siis nauttimaan jääkiekosta ja mukavasta illasta nuorten sitowiseläistenkanssa!

Lisätietoja antaa: Liisa Kemppainen liisa.kemppainen@sitowise.com +358 40 652 7384

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ