Viikkotiedote 38

0

Arkkitehtikillan kiltahuone on muuttanut! Uusi sijainti on kuvattu yllä. Sisäänpääsy uuteen kiltahuoneeseen toimii samalla kulkulätkällä kuin ennenkin (Pajan kulkuoikeuslätkällä). Nähdään uudella kiltahuoneella!

SISÄLTÖ

I Tapahtumia

Kierrätyskortteli 17.9.
Pyörämyynti 17.9.-18.9.
World Dinner 26.9.
Otatarhan ajot 1.10.
FutureKIIMA 4.10.
Arkkitehtiopiskelijapäivät 12.-14.10.

II Opiskelua

ARTS-vaihtoinfo 18.9.
Location of Department of Architecture in Väre

III Ilmoituksia


Paperi etsii uusia tekijöitä!
Killan pahvimyynti siirtyy Aaltopahvi:lle
ARTS is looking for project workers to
a study guidance pilot 1.10.-31.12.

I Tapahtumia

Kierrätyskortteli 17.9.

Kierrätyskorttelissa teet upeita kirppislöytöjä ja myyt pois ylimääräisiä kapistuksiasi!

Syksy tulee, uudet opiskelijat saapuvat Otaniemeen ja vanhat poistuvat. Miten sisään ja pois muuttavien tavaravirtoja saisi optimoitua? No kierrättämällä tietysti! Kierrätyskorttelissa Otakaari 20:n kaksi kerrosta sekä sisäpiha muuntautuvat kokeneimmankin kirppiskävijän unelmakohteeksi maanantaina 17.9. klo 16-20.

MITÄ? Kierrätyskortteli
MISSÄ? Otakaari 20 ylä- ja alakerta + sisäpiha
MILLOIN? Ma 17.9. klo 16-20
MIKSI? Tule tekemään kirppislöytöjä!
FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/1836560743087160/

Pyörämyynti 17.9.-18.9.

Kaipaatko omaa fillaria, jolla polkisi kätevästi kampukselle, kauppaan ja kotiin? Syyskuussa sinulla on tilaisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä kelpoon hintaan Otaniemen Pyörämyynnistä!

Pyörien hinnat ovat 20€, 40€ tai 60€, missä hinta määräytyy pyörän kunnon mukaan. Myynnissä on myös sekalaisia käytettyjä osia, joiden hinta puolestaan määräytyy tehtyjen tarjousten perusteella. Maksun voi suorittaa joko kortilla tai käteisellä. Käteisellä maksaessasi varaathan mukaasi tasarahan myynnin sujuvoittamiseksi! Pyörämyynnin pyörät ovat hylättyjä, mutta hyväkuntoisia pyöriä, jotka on kerätty keväällä Otaniemen pyörätelineistä ja -kellareista.

MITÄ? Pyörämyynti
MISSÄ? Otaniemi, osoite ilmoitetaan myöhemmin
MILLOIN? Ma 17.9. & Ti 18.9. klo 15-19
MIKSI? Osta hyvä pyörä!
FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/293883641381690/

World Dinner 26.9.

 AYYn kansainvälisyysjaosto Mosaic tuo, jälleen kerran, suositun World Dinnerin Otaniemeen! Tällä kertaa World Dinner on hienompi, isompi ja sisältäen bingon! Kaiken tämän lisäksi, osallistujat pääsevät äänestämään suosikkiaan ja paras ruoka voittaa huikeita palkintoja!

Lisäinfoa facebook-tapahtumastamme: https://www.facebook.com/events/2259859060904289/

Tykkää myös meidän facebook-sivusta niin kuulet ensimmäisenä muista tapahtumistamme: https://www.facebook.com/AYYMosaic

MITÄ? World Dinner
MILLOIN? Keskiviikko 26. syyskuuta klo 18
MISSÄ? Smökki, Jämeräntaival 4, Espoo
MIKSI? Pääset nauttimaan ruuasta ympäri maailmaa! Ja pelaamaan bingoa!
Ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/mosaic/world-dinner-2/

Otatarhan ajot 1.10.

 Otatarhan ajot tulevat taas! Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mahtavin kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Alvarin aukiolle! Sinulla ja kaveriporukallasi on oivallinen tilaisuus osallistua tähän F1-kilpailujakin hurjempaan mittelöön itsetehdyllä, ei-moottoroidulla ajoneuvolla. Pisteitä on jaossa ajokin esteettisyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Lisätietoa Facebook-tapahtumassa
https://www.facebook.com/events/305980596620391/

Ilmoittautuminen aukeaa 10.9 klo 12.00 osoitteessa

Otatarhan ajot 2018


ja sulkeutuu 24.9 klo 23.59!

FutureKIIMA 4.10.

Seuraa ledikannujen ja strobovalojen kutsua pimenevässä syysyössä niin voit löytää ikuisten juhlien Smökin, jossa huominen oli jo eilen.

4.10. Arkkitehtiopiskelijoiden neonvaloissa kylpevät elektronkatkuiset tulevaisuusfantasiat valtaavat Smökin! Oli visiosi sitten biohakkeroitu ihmisyys ikuisessa autuudessa tai Blade Runneria synkempi dystopia, saavu paikalle tanssitettavaksemme. Illan musiikista ovat vastuussa DJt Tinypope, Vesipoika ja LaaseriHaukka3.14 jotka tarjoilevat kattauksen tulevaisuuden tanssimusiikkia. Killan hohtava tanssiryhmä #SWAGSWAGNAMNAM esiintyy tapahtumassa illan aikana!

Tapahtuma on K-18

MITÄ? FutureKiima
MISSÄ? Smökki- Jämeräntaival 4, 02150 Espoo
MILLOIN? 4.10. klo 20-03
MITÄ MAKSAA? Ennakkoon 4€ – Ovelta 6€ – bailataan.fi 5€ – Haalarimerkki 2€
Facebook: https://www.facebook.com/events/2296848473665430/

Arkkitehtiopiskelijapäivät 12.-14.10.

Se on täällä taas! JEE!

Arkkitehtiopiskelijapäivät pärähtävät käyntiin lokakuussa Tampereella ihanan Hervannan syleilyssä. Tapahtuma alkaa perjantaina 12.10. ja  päättyy saman viikonlopun sunnuntaina 14.10.

AO-päivät koostuu perinteisten lauantai-illan sitsien lisäksi saunomisesta, verkostoitumisesta sekä arkkitehtuuriaiheisesta toiminnasta.  Tarkemmat aikataulut, sekä ao-päivien teema julkaistaan myöhemmin.

Jokaiselle killalle on varattu alustavasti 50 paikkaa. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.9. klo 12:00. Ilmoittautuminen tapahtuu bailataan.fi:n  kautta, tapahtuma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. HUOM ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumista, hoidathan sen alta pois  hyvissä ajoin, ettei siitä tarvitse huolehtia enää ilmoittautumisen yhteydessä.
Jokaiselle killalle on oma lipunmyynti, lisäksi tarjolla on varasijalippuja jos haluat jäädä jonoon mahdollisia peruutuspaikkoja varten.
Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 24.09. klo 12:00, jolloin lippuja ei voi enää perua.
Peruutuksista, tai muista mieltä askarruttavista asioista voi olla yhteydessä TamArkin AO-päivävastaavaan sähköpostitse maria.jarvelin@student.tut.fi. Nimeä sähköpostin otsikoksi ”Arkkitehtiopiskelijapäivät 2018”.

Linkki ilmoittautumiseen: https://bailataan.fi/events/130bd2f6-f5b3-4eb9-94e4-6fb1532b865c

Facebookissa: https://www.facebook.com/events/569319666817203/

TL;DR
Mitä? Arkkitehtiopiskelijapäivät 2018
Milloin? 12.-14.10.2018
Hinta? 26€
Missä? Hervanta, Tampere

II Opiskelua

ARTS-vaihtoinfo 18.9.

Hakuaika opiskelijavaihtoon ulkomaille Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille kevätlukukaudeksi 2019 on alkanut. Haku päättyy keskiviikkona 26.9.2018 klo 16.15. Oman koulutusohjelmasi hakukohteet ja kohteiden paikkamäärät löydät ARTSin vaihtopaikkatietokannasta.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan vaihtoon ensi kevätlukukaudelle suosittelemme osallistumaan ARTSin vaihto-infoon:

Tiistai 18.9.2018, klo 15.00 – 16.00, Väre, huone M202. Info pidetään suomeksi.

Lisätietoa vaihtohausta, kohteista, haku- ja valintakriteereistä sekä opiskelijavaihtoapurahoista saat Intosta https://into.aalto.fi/display/fiopinnot/Vaihto-opinnot sekä ARTSin koordinaattorilta: Johanna Virta (Out-exchange-arts@aalto.fi), tapaamisaikojen varaukset: https://secure.vihta.com/public-ng/aalto/#/reservation .

Haku opiskelijavaihtoon syksyksi 2019 järjestetään alkuvuodesta 2019.

Location of Department of Architecture in Väre +

contact information

You can find our departments staff and student services in O- and P-wing’s third floor. Student services’ office is P304.

Some of our staff has own working space in Otakaari 1. You can check each person’s contact information in people.aalto.fi:  https://people.aalto.fi/47198/Department_of_Architecture

III Ilmoituksia

Paperi etsii uusia tekijöitä!

”Syksyn ekaan Paperiin etsitään uusia tekijöitä! Toimitus käynnistyy nyt – jos olet kiinnostunut kirjoittamaan, piirtämään tai muuten vain ideoimaan kiltalehteä, ota yhteyttä päätoimittajaan! Yhteystiedot Annaleena Puska, annaleena.puska@aalto.fi tai 0503095093.

Killan pahvimyynti siirtyy Aaltopahvi:lle

Pahvimyynti killan sisäisesti on lopetettu. Löydät haluamasi pahvit nyt Aaltopahvista Harald Herlin oppimiskeskuksen tiloista tutuin hinnoin. Aallopahvin yhteystiedot: kampuksenaaltopahvi@gmail.com, +358 401921132

https://learningcentre.aalto.fi/en/aaltopahvi/

ARTS is looking for project workers to

a study guidance pilot 1.10.-31.12.

Learning services ARTS is looking for two (2) project workers to a new Helping hand guidance pilot 1.10.2018-31.12.2018 with a possibility of continuance. Helping hand is a low-threshold meeting point for students. The pilot started 1.5.2018 on the Department of design and will now expand to other departments.

The applicant should be a MA-level student or a finishing a bachelor’s degree and continuing to master’s degree at ARTS and interested in student guidance. The responsibilities are working as a student advisor, running the meeting point and collecting data for development of the pilot. Working hours is approx. 5 hours a week with fixed times. This is a paid opportunity.

To apply send your free-form application by email to Planning officer Tiina Pylkkönen (tiina.pylkkonen@aalto.fi) latest 24.9.2018.

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?

Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ