Viikkotiedote viikko 22

0

 

Ciao!

Arkkitehtikillan hallitus on pitänyt kevään viimeisen kokouksensa ja on kesäsiestan sekä kevään viimeisen viikkotiedotteen aika. Ennen ensi lukuvuotta on kuitenkin paljon nautittavaa, ethän missaa Killan kesäpäiviä 3.-5.8. Majalla tai MAIK-varaslähtöä 24.-26.8.!

Riemuisaa kesää toivottaen
Havu

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

ARTSin yhteinen Rästipäivä 31.5.

Kesä-Kiljava 15.-17.6.

Killan kesäpäivät 3.-5.8.

MAIK-varaslähtö 24.-26.8.

Akateemisen Huispauksen MM-kisat 15.9.

Opiskelijat Lintsillä 5.10.

II Opiskelua

Summer course in co-operative values and principles I, 2.7.-12.8.

III Ilmoituksia

Vuokraa viljelypalsta!

 

I Tapahtumia

 

ARTSin yhteinen Rästipäivä 31.5.

Auttaaksemme sinua saamaan keskeneräiset kurssisi suoritettua, jotta voit lähteä kesätöihin tai ansaitulle lomalle kevyin hartein, Taiteen ja suunnittelun korkeakoulu on päättänyt järjestää ARTSin yhteisen Rästipäivän 31.5.2018.

Tuona päivänä voit palauttaa mitä tahansa tämän lukukauden ajalta ylijääneitä kurssitöitä, jotta saat kurssista opintopisteet tänä vuonna. Vanhempia kurssin osasuorituksia voi palauttaa, mikäli kurssin vastuuopettaja sen hyväksyy. Jos haluat palauttaa töitä rästipäivänä, ole hyvä ja ota yhteys kurssin opettajiin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.5., jotta opettajat saavat mahdollisuuden valmistautua ylimääräiseen arvosteluun liittyvään työhön ajoissa.

Jos sinulla on tentti suorittamatta, ARTSilla on yleinen tenttipäivä lauantaina 16.6.2018, jossa voit suorittaa tentin. Osallistuaksesi yleiseen tenttipäivään, ota yhteys kurssin opettajaan 24.5. mennessä.

Tulevaisuudessa parannamme opiskelijoiden mahdollisuuksia suunnitella opintojaan siirtymällä kahden vuoden opetussuunnitelmiin, suunnittelemalla kurssien aikatauluja yhdessä välttääksemme turhat päällekäiset deadlinet, sekä tarjoamalla parempaa ohjausta henkilökohtaisen opintosuunnitelman HOPSin tekemiseen.

MITÄ: Rästipäivä
MILLOIN: 31.5.2018
MISSÄ: Kaikkialla ARTSISSA
MITÄ MAKSAA: Pienen vaivan
MIKSI: Palauttamalla rästiin jääneet kurssityöt saat kesäksi kevyen mielen ja Kelan tyydytettyä!

Tuottavaa loppukevättä ja erinomaista kesää!

 

Kesä-Kiljava 15.-17.6.

Opiskelija-SAFA kutsuu sinut viettämään kesää arkkitehtiopiskelijoiden, maisujen ja arkkitehtiopiskelijamielisten kanssa Kiljavalle 15.-17.6.2018! Kesä-Kiljava on perinteinen arkkitehtiopiskelijoiden viikonlopun mittainen kokoontuminen Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn tiluksilla Vähä-Kiljavalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Facebook https://www.facebook.com/events/122581408597087/

 

Killan kesäpäivät 3.-5.8.

Killan kesäpäivät Majalla ovat jälleen loman kohokohta! Merkitsethän päivät kalenteriisi ettet jää huvista paitsi. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan Arkkitehtikillan Facebook-ryhmässä lähempänä tapahtumaa.

 

MAIK-varaslähtö 24.-26.8.

Maanmittareiden, arkkitehtien ja rakennusinsinöörien lukuvuosi alkaa tälläkin kertaa MAIK-varaslähdöstä. Muista merkata tapahtuma ylös! Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan Facebookissa lähempänä tapahtumaa. Nähdään varaslähdön merkeissä!

 

Akateemisen Huispauksen MM-kisat 15.9.

Viime vuonna suurta hämmennystä ja suosiota niittänyt turnaus järjestetään taas Silkkiniityllä ensi syksynä 15.9. Tapahtuman konsepti säilyy samana ja paikalle odotetaan suurta joukkoa innokkaita huispaajia taistelemaan mestaruudesta. Tapahtumasta tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa. Nyt kannattaa laittaa päivämäärä muistiin ja alkaa kasailemaan joukkueita kokoon!

Säännöt löytyvät esimerkiksi viime vuoden infosivuilta https://lomake.ayy.fi/aava/huispaus/

Vinkki: Huispaus sopii vallan mainiosti pihapeliksi esim. Kesäpäiville!

 

Opiskelijat Lintsillä 5.10.

Linnanmäki varattuna vain opiskelijoille? Check!

Automaatio- ja systeemitekniikan kilta juhlii 20. vuottaan päräyttävin menoin! Juhlavuoden kunniaksi AS yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä viettämään päivää Linnanmäelle. Rajoitettu määrä lippuja yksityistilaisuuteen mahdollistaa unohtumattoman tilaisuuden nauttia Lintsistä ilman tuntien jonoja!

Merkitse kalenteriin 5.10.2018, osta lippu, ota parhaat opiskelijakaverisi mukaan ja jää innolla odottamaan vuoden huvittavinta päivää, jolloin koko Linnanmäki aukeaa yhdeksi illaksi vain opiskelijoiden käyttöön.

Tapahtumaa tukemassa TTER.

Liput myynnissä bailataan.fi ( https://bailataan.fi/events/b71e9e0b-84d1-45a0-95f8-bb985f720b2c) sekä sivulla myöhemmin ilmoitettavissa tapahtumissa.

Mitä: Lintsi vain opiskelijoille!
Missä: Linnanmäellä
Milloin: 5.10.2018 klo 16-20
Mistä tietoa: as20.fi/linnanmaki

Liput vaihdetaan rannekkeisiin syksyllä ennen tapahtumaa ja lippua vaihdettaessa tulee esittää opiskelijakortti. Vain lipun ostaneilla on pääsy Linnanmäen alueelle tapahtuman aikana. Linnanmäki on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

II Opiskelua

 

Summer course in co-operative values and principles I, 2.7.-12.8.

Course: CNS-P1 Co-operative values and principles I

Aim: At the end of the course the students have a fair understanding of what co-operative enterprises are and which values and principles they are built on. The students get acquainted with different types of co-operatives and with the ways these apply the co-operative values and principles in practice.

Content: In the course the history of modern cooperatives and their values and principles at both national and international levels are dealt with. The students learn how the cooperative values and principles originated and took shape during the 1900’s, how they evolved during the 2000’s and how they are reshaped to the demands of today’s global world. The study module ends with examples of cooperatives showing that they are not curiosities from the past, but that the challenges of the modern business environment can be answered by them.

Realization and methods: Web course in English (some exercises can be written in Finnish/Itsenäiset opiskelutehtävät voi kirjoittaa halutessaan suomeksi)

Credits: 5 cr
Students at Aalto University School of Economics in Helsinki and at the Lappeenranta University of Technology (LUT) are entitled to six credit points upon completion of additional tasks.

The course is free of charge to the students of the CNS university network.

Further information about the network and enrollment for the course:
https://www.helsinki.fi/en/ruralia-institute/education/co-op-network-studies

 

III Ilmoituksia

 

Vuokraa viljelypalsta!

Waput on wappuiltu ja on aika siirtyä ainoan oikeasti tärkeän asian pariin, eli puutarhanhoidon (t: kiinalainen sananlasku)
Arkkitehtikillan Ossinlammella sijaitsevasta viljelypalstasta on mahdollista lunastaa omaan huomaansa hoidettavaksi pieni pala kesäksi huokeaan hintaan. Lisätietoa ja ilmoittautuminen formissa.☘️https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdu6DewUo9YnyFu6_q1PYS8Y49hxVyxjkOQoc5zOUAjN_MmHQ/viewform

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ