Viikkotiedote viikko 16

0

Vielä tänään (15.4.) ehdit tilata AK110-tuotteita täältä!

Nähdään huomenna kiltapäiväkerhossa sitsikilpailuiden suunnittelun merkeissä.

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Kiltapäiväkerho: AK Sitsikilpailuihin! 16.4.

A!-pelit 16.4.

Aalto Open Air 18.4.

Jäynäfinaali 20.4.

Sitsikilpailut 21.4.

VTT-Wappulautta 21.4.

Wappuvaihto Hervannassa 22.4.

Brunssisitsit 23.4.

Hullu Jussi 29.4.

Wappuriehan julistus 30.4.

Dipolin Wappu 30.4.

II Opiskelua

Omavarainen kaupunki 2030 -seminaari Tampereella 20.4.

Participant Call EASA deadline 22.4.

Helsinki-Copenhagen Urban Challenge 13.-31.8.

[1:1] WORKSHOP 2018 invitation 13.-24.8.

III Ilmoituksia

Romupyöräkeräys 6.4.-1.5.

I Tapahtumia

 

Kiltapäiväkerho: AK Sitsikilpailuihin! 16.4.

Sitsikilpailut tulevat taas, joten keräännytään sankoin joukoin kiltapäiväkerhoon suunnittelemaan, miten kilta ottaa osaa tähän huikeaan mittelöön!

The sitsi competition is coming again, so come plan how our guild should take part in it!

Sitsikilpailut keräävät jälleen lauantaina 21.4. Alvarin Aukion täyteen mitä kekseliäimpiä sitsejä, joissa luovuutta riittää niin teemoissa, asuissa, ruoissa kuin lauluissakin. Arkkitehtikilta osallistuu tietenkin tähän kisaan, joten tule suunnittelemaan maanantaina 16.4. killan omia sitsejä!

MITÄ: AK:n sitsien suunnittelu sitsikilpailuun
MISSÄ: Kiltiksellä, Metallimiehenkuja 4
MILLOIN: ma 16.4. klo 18 (suunnittelu), la 21.4. klo 13 (kisat)
MIKSI: KOSKA WAPU!

 

A!-pelit 16.4.

Nyt on aika ottaa korkeakouluista mittaa, ja selvittää, mistä tulevat parhaimmat palloilijat! Wooohooo!! 16.4. klo 9-16 voidaan näyttää mistä ARTSilaiset on tehty!

Facebook https://www.facebook.com/events/208661209900787/

 

Aalto Open Air 18.4.

Aalto Open Air tulee jälleen keskiviikkona 18.4! Alvarin aukion valtaa taas hulvaton ulkoilmafestari, jossa pääsee nauttimaan loistavista esityksistä ja festarifiiliksestä. Eivätkä bileet suinkaan lopu festareihin vaan tänä vuonna Alvarin aukiolle nousee myös telttakylä, jonne jokainen opiskelija on tervetullut telttailemaan sekä viettämään yön juhlien ja nukkuen yliopiston pihalla. Ikimuistoiset bileet tulossa, joten saavu paikalle kavereiden kera! Lisäksi parhaimman telttakokoonpanon tehnyt ryhmä palkitaan AYY:n tilavuokralla, joten kannattaa totisesti laittaa kaikki peliin.

Accenture -lavan musiikkiesiintyjät (esiintymisjärjestyksessä):
Tenacious C#
Akystic
Fii Fighters
Astral Bazaar

Telttakylän puolella esiintyy DJ:t Oto ja Monsu

MITÄ: Aalto Open Air
MISSÄ: Alvarin aukio
MILLOIN: 18.4.2018 klo 16-22
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Koska on aika aloittaa festarikausi ja Wappu

 

Jäynäfinaali 20.4.

On taas aika!

Tule tsekkaamaan vuoden hervottomimmat ja kutkuttavimmat jäynät U2-saliin perjantaina 20.4. klo 16! Tunnelmaa aletaan nostattamaan salin edustalla jo klo 15 alkaen. Sali on perinteisesti täyttynyt jokaista paikkaa myöten, joten paikalle on suositeltavaa saapua ajoissa.

Muista myös välittömästi Jäynäfinaalin jälkeen avautuva yleisöäänestys osoitteessa www.jäynä.fi! Yleisön suosikki julkistetaan 30.4. Wappuriehan julistuksessa.

Huom! Jäynäysaikaa on vielä 12.4. asti. Juuri Sinun joukkueesi jäynä voi päästä finaaliin ja voittaa koko kilpailun! Lisätietoa Jäynäkilpailusta sekä kisan palkinnoista löytyy osoitteesta www.jäynä.fi.

MITÄ: 31. Jäynäfinaali
MILLOIN: Pe 20.4.2018 klo 16, ovet saliin avataan klo 15:45
MISSÄ: U2-sali (entinen Mellin-sali)

 

Sitsikilpailut 21.4.

Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää siis kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 21.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa.

Ilmoita joukkueesi mukaan 19.4. mennessä osoitteessa http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/sitsikilpailut-2018/

Yleisen viihtyvyyden vuoksi jokainen sitsijoukkue siivoaa omat jälkensä ja roskansa Alvarilta sitsien jälkeen, jotta aukio pysyy viihtyisänä Wappuviikollakin.

Facebook: https://www.facebook.com/events/155142915165541/

 

VTT-Wappulautta 21.4.

Eikö hikinen matka Ullikselle täyteen ahdetuissa merossa ja ratikassa houkuttele? Jäynäkilpailu ja Teknologian tutkimuskeskus VTT tarjoavat tänäkin vuonna eeppisen purjehduksen skumppa-aalloilla Wappulautan kyydissä Ullikselle ja takaisin!

Lautalla voit heittää hyvästit aamuiselle kohmelolle, napata lasin täyteen kuoharia ja ottaa wappuheilan kainaloon nauttien auringon paahteesta kannella. Päivän käynnistämiseen VTT tarjoaa lautalla myös kahvia ja munkkeja. Tästä ei kyyti enää parane, joten valitse ulliskyydiksi todellinen juhlamielen nostattaja!

Hintaa eeppisellä matkalla on vaivaiset 8 euroa (14e skumppapullon kera), mikä sisältää sekä meno että paluumatkan.

Lisätiedot https://www.facebook.com/events/1889244697816609/

Ilmoittautuminen la 21.4 klo 12:00 osoitteessa https://www.jayna.fi/wp/?page_id=280

 

Wappuvaihto Hervannassa 22.4.

Tule selvittämään millainen Wappu on Hervannassa ja ilmoittaudu Wappuvaihtoon!
Iloinen bussimatka Hervantaan lähtee Otaniemestä 22.4 klo 11. Hervannassa luvassa on Wappuradio LIVE -konsertti TTY:n etunurtsilla sekä Akateemisen Beerpongin SM-kisat. Bussit takaisin Otaniemen turvaan lähtee yöllä klo 1 ollen perillä klo 3 mennessä.

Hintaa (sisältäen bussikyydit Otaniemi-Hervanta-Otaniemi) kertyy noin 16 e henkilöä kohden riippuen osallistujamäärästä. Mukaan mahtuu 100 nopeinta ja ilmoittautuminen on jo auki: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/wappuvaihto-2018/.

Lisätietoja FB-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/189406575120837/

 

Brunssisitsit 23.4.

Wappu on jo ovella ja on aika nauttia elämästä täysin rinnoin (ja vatsoin!) Arkkitehtikillan, NuDe:n ja TOKYO:n brunssisitsit tarjoavat parhaan mahdollisuuden päästä Wappuhuumaan yhdessä mahtavan seuran, herkullisen ruuan ja raikkaan mimosan kera.

Sitsit järjestetään maanantaina 23.4. klo 11.00 alkaen Otarannan kerhotilassa. Jokaiselle yhdistykselle on varattu 10 hengen kiintiö, minkä lisäksi on vielä 10 vapaata paikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 11.4. klo 12.00 ja päättyy viikon päästä 18.4. klo 23.55, minkä jälkeen se on sitova. Brunssisitsien hinta on 8€ ja Deluxe-brunssin 15€ (sisältää skumppapullon).

MITÄ: Brunssisitsit!
MISSÄ: Otarannan kerhotila (Otaranta 8 B)
MILLOIN: ma 23.4. klo 11.00
HINTA: Brunssi 8€ // Deluxe-brunssi 15€ (sisältää skumppapullon)
ILMO: ke 11.4. klo 12.00!

Facebook https://www.facebook.com/events/215622015863951/

 

Hullu Jussi 29.4.

Wappu lähestyy ja sen myötä myös Hullu Jussi!

29.4. Walpurin aatonaattoillan alkaessa ja auringon laskettua fuksipeijaisten ylle Otaniemi täyttyy mukaansatempaavasta Wappumeiningista, kun perinteinen Hullu Jussi pärähtää. Tänä vuonna Hullussa Jussissa jokainen joukkue kerää appromerkintöjä rasteilta ja täten ansaitsee itselleen Hullu Jussin virallisen haalarimerkin! Haalarimerkkien määrä määräytyy suoraan rastien kiertomäärästä. 5 rastilla kiertäneet ansaitsevat yhden merkin, 10 rastilla käyneet kaksi merkkiä ja yli 15 rastilla käyneet kolme merkkiä! Merkit ketjuttuvat yhteen, joten kolmea merkkiä kannattaa ehdottomasti tavoitella. Haalarimerkkien lisäksi paras fiilis palkitaan juhlallisesti Wappuriehan julistuksessa Wappukorilla! Kiertelyssä kannattaa siis olla nopea, mutta pitää fiilis korkealla!

Hullun Jussin aloittaa mystisyyttä hohkaavan Yöjäynän alkupamaus Alvarin aukiolla klo 21:00. Alkupamauksessa kannustetaan koko yhteisömme yöjäynäjoukkueet yölliseen seikkailuun – saavu siis tsemppaamaan oman yhdistyksesi edustajat huippusuoritukseen! Alkupamauksen jälkeen Hullun Jussin osallistujat pääsevät aloittamaan oman yöllisen seikkailunsa ympäri Otaniemeä.

Hauskanpitoa ei tietenkään tarvitse lopettaa heti approilun jälkeen, sillä viralliset jatkot järjestää Pelmu Wappufestareiden muodossa! Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Kerää siis itsellesi 4-10 hengen joukkue ja lunasta paikkasi tässä ratkiriemukkaassa seikkailussa ympäri Otaniemeä. Joukkuetta ei tarvitse tietää etukäteen, vaan rastilomakkeen voi noutaa samana päivänä heti fuksispeksien jälkeen AYY:n keskustoimiston edestä.

Jos rastikiertely on syystä tai toisesta tullut vuosien varrella jo turhankin tutuksi, kannattaa ehdottomasti lähteä rastinpitäjäksi. Mikäli sinulla on siis yhdistys tai vaikkapa kaveriporukka sekä intoa, niin ilmoita rastisi alla olevasta linkistä 25.4. mennessä:

Hullu Jussi 2018 -rastit | Crazy John 2018 – checkpoints

Mukaan kannattaa lähteä jo pelkästään mahtavien palkintojen takia! Jokaiselle aktiiviselle kierelijäille on luvassa haalarimerkkit/merkit, parhaan fiiliksen omaavaavalle joukkueelle ja parhaalle rastille luvassa Wappuaattona hulppeat wappukorit ja bussikyydit Ullikselle 1.5. Parhaat rastinpitäjät saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

Voittajat julkistetaan Wappuriehan julistuksessa Smökin katolta 30.4.!

Facebook https://www.facebook.com/events/2037298326522903/

 

Wappuriehan julistus 30.4.

On tullut jälleen aika julistaa wappurieha Kilon poliisien juhlallisella avustuksella!

Tervetuloa mukaan käynnistämään wappuaaton juhlinta perinteiseen tapaan keskipäivällä Servin mökin edustalle. Klo 12:15 tunnelman avaa mahtava jazz-yhdistys Polirytmi. Esityksen jälkeen julkaistaan wapunajan kilpailujen voittajia Retuperän WBK:n kemiallisesti vahvistettujen tanssirytmien tauottamana.

Tule siis paikalle kokemaan Wappurieha keväisessä teekkarikylässä ja ota ystäväsikin mukaan!

MITÄ? Wappuriehan julistus
MISSÄ? Smökin katto (Jämeräntaival 4), Otaniemi
MILLOIN? Ma 30.4. klo 12
KENELLE? Kaikille Wapusta riehaantuneille
HINTA? Ilmainen
FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/869146986627370/

 

Dipolin Wappu 30.4.

Wappuhulina huipentuu 30.4. Dipoliin ja riehakkaisiin wappubileisiin, kun koko Otaniemi kerääntyy painamaan lakit yhdessä päähänsä keskiyön koittaessa.

Ennen keskiyötä kansaa viihdyttävät päälavalla SIMA ja tulikuuma
🔥 TÖÖLÖN KETTERÄ 🔥
Illan aikana päästään myös kokemaan melodisesta mystiikasta vastaava Astral Bazaar, sekä DJ Oto X DJ Monsu – wappuspektaakkeli, joka kiihdyttää menon valonnopeuteen Rave-Caven puolella. Keskiyöllä sulosoinnut tarjoilee tietenkin aito ja oikea RWBK, minkä jälkeen biletunnelma nousee kattoon, kun fuksit pääsevät juhlimaan tuoreita lakkejaan. Älä missaa vuoden parhaita Wappubileitä vaan osta lippusi ajoissa ja tule nauttimaan ikimuistoisesta Wapusta 2018!

Lipunmyynti legendaariseen Dipolin Wappuun:
✔️ Fuksilipunmyynti 16.4.
✔️ Bailataan.fi 17.4. – 30.4.
✔️ Kandikeskus aula 23.-27.4.

✔️ Aalto Open Air 18.4.
✔️ Julkun julkaisu ja Jäynäfinaali 20.4.
✔️Sitsikilpailu, Alvarin aukio 21.4.
✔️Fuksispeksit, Kaleva sali 29.4.
✔️Wappuriehan julistus 30.4.

Mitä: Dipolin Wappu 2018
Missä: Dipoli 30.4.
Milloin: Wappuaattona 30.4. klo 20-02
Miten: Lippu etukäteen 13€ Ovelta 15€ Merkki 2€
Miksi: 2018 Wappuaaton huikeimmat bileet!

HUOM. tapahtuma on K-18!

ota.wappu.fi
https://bailataan.fi/#!/events/434f25a9-165d-430d-ba1c-03f1a7aaedca

 

II Opiskelua

 

Omavarainen kaupunki 2030 -seminaari Tampereella 20.4.

Tervehdys!

Tervetuloa Tampereen ammattikorkeakoululla järjestettävään Omavarainen kaupunki 2030-seminaariin ja ideakilpailun avaukseen pe 20.4.2018 klo 12.30-15.00. Ohessa on päivitetty ohjelma. Tilaisuus on osa HIERAKKA-hanketta, jonka tavoitteena on edistää virtsan lannoitekäyttöä ja hyväksyntää. Hankkeen aikana järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia kuluttajille, viranomaisille ja asiantuntijoille. Hankkeen avulla mahdollistetaan ravinnekiertoa kaupungeissa ja vaikutetaan kaupunki- ja yhdyskuntasuunnittelun periaatteiden muuttumiseen kiertotaloutta tukeviksi.
Tilaisuus on tarkoitettu kaupunki- ja yhdyskuntasuunnittelun ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille kiertotaloudesta ja ravinnekierrosta kiinnostuneille. Tilaisuus on ilmainen ja tarjoilujen mitoittamiseksi pyydetään ilmoittautumaan 16.4. mennessä. Jos olet jo ilmoittautunut niin tämä muistutus on turha, mutta tietoa seminaarista saa jakaa vielä eteenpäin!

HIERAKKA – Hiedanranta ravinnekierron ja toiminnallisen tiedottamisen kehitysalueena 2017-2018. Tampereen ammattikorkeakoulu, Käymäläseura Huussi ry ja Ekokumppanit Oy toteuttavat hankkeen yhteistyössä Tampereen kaupungin Hiedanrannan kehitysohjelman ja yhteistyöviljelijöiden kanssa. Ympäristöministeriö rahoittaa hanketta 160 000 eurolla (kokonaisrahoitus 200 000 €) Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta

HIEDANRANTA on tulevaisuuden älykäs ja kestävä kaupunginosa Näsijärven rannalla, Tampereella. Tulevaan Hiedanrantaan suunnitellaan koteja 25 000 asukkaalle ja työpaikkoja 10 000 tekijälle. Kaupunginosaa kehitetään uudella tavalla kokeillen yhdessä kaupunkilaisten, yritysten ja yhteisöjen kanssa. www.tampere.fi/hiedanranta ja www.valiaikainenhiedanranta.fi.

Kutsu
6.4.2018

OMAVARAINEN KAUPUNKI 2030 –SEMINAARI
PERJANTAINA 20.4. KLO 12.30-15 TAMK AUDITORIO D1-02

Onko omavarainen kaupunki mahdollinen? Millä eväillä siihen päästään? Hierakka-hankkeen iltapäiväseminaarissa pohditaan tulevaisuuden kaupungin kiertotalousratkaisuja. Tervetuloa!

Ohjelma
(Muutokset mahdollisia)
12.30 -12.50 Ilmoittautuminen ja kahvit
12.50 -13.00 Eeva-Liisa Viskari (TAMK), Avaussanat
13.00 -14.00 Puheenvuorot
13.00 -13.20 Nina Wessberg (VTT) – tulevaisuuden kestävän ja ketterän kaupungin ominaisuuksia
13.20 -13.40 Harri Mattila (HAMK) – vesihuollon infraratkaisut ja mahdollisuudet
13.40 -14.00Tuomo Joensuu (TTY) – näin toimii superkortteli
TAUKO 15 min
14.15 -14.45 Keskustelua ja yhteenveto
14.45 -15.00 Suvi Holm (Ekokumppanit), Ravinnekierron ideakilpailun julistus suomalaisten korkeakoulujen opiskelijoille

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceur9C0coMTZvioTrUuZRDp4G3yL20mlHmkp2ifEub8ziVAQ/viewform

Ystävällisin terveisin, Susanna
Susanna Pakula
Projektiasiantuntija
HIERAKKA- Hiedanranta ravinnekierron ja toiminnallisen tiedottamisen kehitysalueena 2017-2018

 

Participant Call EASA deadline 22.4.

Participant Call for the Croatian EASA in the Finnish team is now open!! Application deadline is 22.4. at 23.59!

WHAT IS EASA?

EASA is short for European Architecture Students’ Assembly. It gathers 500 architecture students annually to meet each other for two weeks and to make architecture workshops together. EASA is organised for architecture students by architecture students.
This year EASA takes place in Rijeka, Croatia on 21.7. – 4.8.
During these 14 days the EASAians form a utopian community which maintains itself – nearly 500 students and professionals work, study, rest, cook, eat, clean and live together. There are participants, tutors, organizers, helpers and guests. The event focuses mostly on the workshops – taking up the majority of time. The event program is essentially packed with lectures, conducted by professionals from divergent spheres of activity, also strongly related to the theme. Exhibitions, open discussions, intuitive one-day workshops and spontaneous performances further investigate the questions arising during the two weeks.

The cost of the event for the Finnish team members is 300 €, which includes accommodation, workshops and other program (excluding the possible excursions) and three meals every day.

More information about the Croatian EASA:
http://www.easacro.info/
And:
https://www.facebook.com/easacro/

HOW TO APPLY TO THE FINNISH TEAM AS A PARTICIPANT?

This years theme is RE:EASA. RE is a prefix, occurring originally in loanwords from Latin, used with the meaning ‘again’ or ‘back’. RE means acknowledging the presently or formerly existing and acting upon it. RE is dealing with the past or present to sort things out for the future. RE is aware of the circular nature of reality and interconnection of things. RE tackles the matter at hand for the sake of revealing a different kind of order or value.

Your task is to choose your “RE:____” and implement it on a subject of your choice. You may use the format/media of any kind (essay, poster, music, video, a recording of a performance …) You should submit your solution attached to an email to easancfinland@gmail.com by 22.4. Name your application: FINLAND_NAME_LASTNAME_RE:TERM
Write on the email also your full name, phone number and the school you study (or studied) in.
After the selection the chosen participants will get an email confirmation and their names and applications will be posted on the EASA Finland Facebook page (https://www.facebook.com/EASAFinland/)

If there are any questions considering the event or applying, please send them to the same email address.

Good luck and hope to see you in Rijeka!

 

Helsinki-Copenhagen Urban Challenge 13.-31.8.

This is an early reminder that the Helsinki-Copenhagen Urban Challenge on smart cities (7,5-10 ECTS) will be organized August 13th – 31st 2018 in Copenhagen and Helsinki. The call for applications is open until 20th of April 2018.

What?
Interdisciplinary summer scool on smart cities and urban innovation. Bringing together urban planning, smart governance and mobility to address real callenges of modern urban development together with municipal and private stakeholders.
For more information, detailed course description and structure visit program’s website

Where?
The Helsinki-Copenhagen Urban Callenge is offered by Copenhagen Business Scool and Aalto University. A group of students from both universities will spend together first one and a half a week in Copenhagen and then one and a half a week in Helsinki, having lectures, workshops, site visits and at the end of the course presenting own project for urban innovation.

Grants
The course is free and all students who attend the course are offered a travel grant of 275 EURO. Additionally, students from Aalto ENG will receive a travel grant of 225 EURO. Students from other Aalto scools and the University of Helsinki should cck for additional grants within their own scool.

How to apply
Fill in application form here: https://link.webropolsurveys.com/S/4D11BAF3088E9147
Applications are accepted until 20.4 2017. We will notify all accepted students by email 27.4.2018.

For more information, please contact dina.mavliutova@aalto.fi

 

[1:1] WORKSHOP 2018 invitation 13.-24.8.

Dear architecture and design students,

o.z. WOVEN in collaboration with o.z. Young Folks and Academy of Fine Arts and Design in Bratislava, Slovakia would like to invite you to 6th edition of [1:1] WORKSHOP 2018! We will design and build again, this time from 13 to 24 august in Lučenec, Slovakia.

[1:1] WORKSHOP is a great opportunity to explore the field of timber construction in practice, build your own design proposal and get to know other enthusiastic students sharing this interest.
This year’s workshop is lead by professional international tutor from Denmark, who is happy to share his experience and knowledge with architecture, design and construction. The workshop language is English. [1:1] WORKSHOP is an official Academy of Fine Arts and Design (Bratislava, Slovakia) subject and is worth 2​ ECTS​ credits.

Check out the last years galleries at www.woven.sk and follow us on Facebook to get all the updates!

Apply here: www.woven.sk to secure your place

Best! Your
​WOVEN team.

 

III Ilmoituksia

 

Romupyöräkeräys 6.4.-1.5.

Otaniemen romupyöräkeräys on täällä taas! Tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Tänä vuonna hylättyjä pyöriä kerätään Otaniemen alueella AYY:n ja Hoasin kiinteistöjen lisäksi myös ACRE:n kiinteistöistä.

Kaikki pyörät tullaan merkitsemään värikkäillä rannekkeilla 6.-8.4. välisenä aikana. Kaikki pyörät, joista ranneketta ei ole poistettu, tullaan keräämään toukokuun aikana. Poista ranneke siis omasta pyörästäsi mitä pikimmiten! Muistutathan tästä myös kavereitasi ja kämppiksiäsi, jotka eivät itse ole paikalla poistamassa ranneketta pyörästään, esim. vaihdossa olon vuoksi.

Kerätyt ja hyväkuntoiset pyörät tullaan myymään syyskuussa. Tuolloin sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä edulliseen hintaan.

Lisätietoja: https://ayy.fi/ylioppilaskunta/vapaaehtoistoiminta/jaostot/kampusjaosto/romupyorakerays/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?

Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ