Viikkotiiviste 27.10.2014

Iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho jälleen keskiviikkona klo 17 kiltahuoneella.

Kiltakahvit

Kiltakahvitkin normaalisti torstaina klo 11-13 Miestentie 3:sen kahviossa

MP3 Experience

Jälleen kerran on aika hämmästyttää itäisen satamakaupungin kulkijoita, kun Mosaicin 6. MP3 Experience pääsee vauhtiin! Ideana on ladata noin 45 min pitkä äänitiedosto puhelimeen tai musiikkivehkeeseen, painaa muun jengin kanssa PLAY-painiketta yhtä aikaa ja noudattaa kuultuja ohjeita.

Sheikkausta Senaatintorilla, valssia Kampissa? Rautatieaseman valtaus, liftaamista Mannerheimintiellä? KAIKKI on mahdollista MP3 experiencessa, ja mitä tänä vuonna käykään – se selviää vain yhdellä tavalla!

  1. Lataa tiedosto soittimellesi täältä: https://www.dropbox.com/s/rl17oh6yt2li9wx/MP3_experience.mp3?dl=0
  2. ÄLÄ KUUNTELE SITÄ VIELÄ.
  3. Ilmesty Tennispalatsin eteen viimeistään 18.00
  4. Odota lähtölaskentaa ja laita nauha pyörimään
  5. Noudata ohjeita ja anna palaa!

Dresscode: Haalarit tai mitä tahansa

PerjantaiLenkki

Perjantaina klo 13 Kiltiksen edestä starttaa arkkareiden juoksulenkki! Osallistujien innostuksen mukaan voidaan juosta 5-10km

Dekaanikahvit

Vuoden vaihteessa tapahtuu kummia! Aalto ARTSin laitosten rajat menevät uusiksi, kun uudet laitosjohtajat rekrytoidaan. Miten tämä vaikuttaa arkkitehtuurin laitokseen? Tule dekaanikahveille maanantaina 3.11.2014 klo 15 kuulemaan opintoihisi vaikuttavista muutoksista ja esittämään dekaani Anna Valtoselle kysymyksiä! Anna tarjoaa kahvit!

Fuksien Juhlasitsit

Vuoden hienoimmat sitsit järjestetään Teekkariperinneviikolla tiistaina 4.11. Nämä sitsit on tarkoitettu vain ja ainoastaan teekkarifukseille, ja moni vanhempi tieteenharjoittaja muisteleekin kaiholla sitsien suussa sulaneita ruokalajeja sekä tajunnan räjäyttänyttä ohjelmaa. Näitä juhlia et halua jättää väliin! Voit kokea tämän loiston vain omana fuksivuonnasi!

Juhlien liput myydään tiistaina 28.10. klo 08:00 alkaen kanditalon aulassa ja paikkoja on vapaana 200 nopeimmalle. Jokaiselle jonottajalle on jaossa vain yksi lippu. Kannattaa olla ajoissa jonottamassa lippuja, sillä ne ovat perinteisesti menneet hetkessä. Tarkemmat jonotuskäytännöt ja -ohjeet tarkentuvat vielä myöhemmin.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Fuksimajuri Mikko Leino (mikko.leino@ayy.fi) tai oma kipparisi

MITÄ: Fuksien juhlasitsit
MISSÄ: Cocktail-tilaisuus Polyteekkarimuseolla, sitsit Smökissä
MILLOIN: 4.11.
MIKSI: Nämä juhlavat sitsit voit kokea vain kerran!
MITÄ MAKSAA: 25€, maksettava ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä.
DC: Tumma puku

Suomiexcu

Syksyn Suomiexculle ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia mukaanpääsystä. Tiedottajakin on lähdössä kanssanne matkaan 7.11.2014.

Ilmoittautuminen Wähäjouluun

Wähäjoulu on kohta jo ovella! Arkkitehtikillan 106. vuosijuhlaa Wähäjoulua vietetään syntien ympäröimänä 5.12.2014. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa perjantaina 31.10. kello 12:00 osoitteessa www.arkkitehtikilta.fi/106.