Viikkotiiviste 14.10.2014

Hyvät ja pahat sitsit

Tänä vuonna suurta ja mahtavaa mainetta niittäneet Kannunvalajien ja Arkkitehtikillan yhteissitsit ottavat ilmeekseen HYVÄT JA PAHAT! Mitä on hyvyys, mitä on pahuus? Mikä on oikein ja mikä on väärin?

Vaikka et olisi ehtinyt ilmoittautumaan pääjuhlaan, Hyvien ja Pahojen sitsien jatkot ovat avoimet. Sitsien päätyttyä jatkot ovat Smökissä klo 23.

Kiltakahvit

Nyt kun fuksit on saatu kotiin, kiltakahvit tästä lähtien poikkeuksia lukuunottamatta Miestentien kahviossa torstaina klo 11! Tällä kertaa tarjolla kahvia ja pusuja ♥

Teekkarimessut

Otaniemen Teekkarijaosto kutsuu kaikki aaltolaiset tutustumaan teekkarielämän helmiin!

Sunnuntaina 19.10. Smökki muuttuu oman elämänsä messukeskukseksi, kun eri teekkarielämän toimijat tulevat esittelemään toimintaansa. Tule näkemään Äpy, Jäynä, Polyteekkarimuseo, ja kokemaan Kyläsenaatin järjestämää ohjelmaa! Lisäksi paikalla on ainakin juhlatoimikunnan villi sillissimulaattori pomppulinnoineen ja silliseläimineen, ja pientä purtavaa on tarjolla.

Koko tapahtuman kruunaa klo 18 Rantasaunalla alkavat Eeppiset Jatkot! Konemusiikki, palju, sauna, mitä sieltä löytyykään? Mystisyyden verhoa raotetaan pian…

Vapaa pääsy, raahaa vuosikurssisi paikalle nyt eikä heti

MAIK-sitsit

”Maikilaiset alkoivat nousemaan barbarismista kun he oppivat viljelemään viiniä.”
-Thukydides

Rukouksenne on kuultu Olympos-vuorella.

Sunnuntaiaamu sarastaa. Työnnät orastavan krapulan päältäsi kuin peiton, puet kauniisti laskostetun lakanan päällesi ja suuntaat kohti vuoden riettaimpia bakkanaaleja.

Mitä: MAIK-sitsit
Missä: Smökki
Milloin: AAMULLA klo 11.30, sunnuntaina 26.10.
Hinta: Alkomahoolia: 14e / Holiton: 12e
Miten: Tooga päällä
Miksi: In Vino Veritas.

Ilmoittautuminen löytyy raksan ilmomasiinasta.

”Anna, niin saat.”
-Platon

AYY:n kuulumisia

Viikkotiedotteessaan AYY kertoo mm. ensi vuoden hallituksen rekryämisen aloittelusta.