Viikkotiedote – vko 8

Ensi viikko vietetään skandinaavisissa tunnelmissa: maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Jan Gehl saapuu tiistaina luennoimaan Otaniemeen, tätä ei kannata jättää väliin! Pohjoismainen yhteistyö jatkuu torstaina, kun Arkkitehtikilta järjestää hengailuillan niin ikään Suomessa vierailevien KTH:n arkkitehtiopiskelijoiden kanssa.

Ha en trevlig vecka!


Ensi viikolla tapahtuu:
ti 21.2. Livable Cities for the 21st Century – Lecture by Jan Gehl
ti 21.2. TalviAalto: FinLympics
ke 22.2. Kaikkien aikojen laulut -sitsit
to 23.2. KTH Visits Aalto

ti 21.2. Livable Cities for the 21st Century – Lecture by Jan Gehl
“Architects Know Very Little About People” – Jan Gehl
Jan Gehl, renowned Danish architect, urban design consultant, Professor and champion of the human scale, is a great believer in Cities for People. Over the course of his career he has redefined the role of the architect in public life, provoking the profession to consider the act of design in public space.

Time: Tuesday 21.02.2017, 14.00-16.00
Place: Aalto University, Main Auditorium A, Otakaari 1, Otaniemi
The event will be live-streamed.
Tapahtuma Facebookissa

ti 21.2. TalviAalto: FinLympics
Onko saappaanheitto päässyt jäämään vähemmälle? Milloin olet viimeksi näyttänyt Nokiallesi kuka määrää? Ovatko eukonkantotaitosi päässeet ruostumaan? Ei hätää, sillä AYY:n yhteisöjaosto Aava on koonnut Suomen perinnelajeista parhaimmat! Saavu siis tiistaina 21.2. klo 15 alkaen Alvarin aukiolle kokemaan hauskimmat ja suomalaisimmat lajit viihtyisän talviulkoilun merkeissä. Suorita lajikokeiluja ja voita mahtavia palkintoja! Jatkot alkavat klo 18 Rantasaunalla, jossa kaikkia osallistujia odottaa lellivien löylyjen lisäksi ilmainen ruoka! Tule juhlistamaan 100-vuotista Suomea talven suurimmassa urheiluspektaakkelissa!
Tapahtuma Facebookissa

ke 22.2. Kaikkien aikojen laulut -sitsit
Vuoden ensimmäinen lukkariseminaari on pian täällä! Servin mökissä kajahtaa, kun kaikki laulamisesta ja/tai sitsaamisesta kiinnostuneet tutustuvat sekä uusiin, että kaikista vanhimpiin sitsilauluihin ja kaikkeen siltä väliltä. Pääset oppimaan uusia ja upeita sitsilauluja niin vuosien takaa kuin aivan viimeajoilta nauttiessasi akateemisen pöytäjuhlan antimista.
Tapahtuma Facebookissa

to 23.2. KTH Visits Aalto
Arkkitehtikillan vuoden 2017 pohjoismainen yhteistyö starttaa, kun arkkitehtiopiskelijat Tukholman Kungliga Tekniska Högskolanista saapuvat vierailulle Aalto-yliopistoon 22.-24.2. Arkkitehtikilta järjestää tutustumisillan naapurimaan kolleegoiden kanssa torstaina 23.2. klo 18.00 alkaen Otarannan kerhotilassa. Tapahtuma on oiva tilaisuus päästä tutustumaan pohjoismaisiin ystäviimme ja viettämään rentoa iltaa yhdessä. Tervetuloa!
Tapahtuma Facebookissa


Gravitaation lipunmyynti 20.2. alkaen Kandidaattikeskuksen aulassa
Gravitaatio on alkuvuoden suurimmat ja huikeimmat juhlat jotka järjestetään Laskiaistiistaina 28.2. illalla Laskiaisriehan virallisina jatkoina. Tänä vuonna Gravitaatio tulee kiihkeämpänä kuin vuosiin. Kun Ullanlinnanmäen Laskiaisriehan mäenlaskusta on selvitty tai kaipaat muuten vaan vipinää villasukkiin tiistai-illaksi, on aika heittää villasukilla discopalloa ja siirtyä Apolloon Laskiaisriehan virallisille jatkoille. Lavalle illan aikana nousee Portion Boys sekä ruotsalainen Günther & The Sunshine Girls, joiden musiikki ei jätä ketään kylmäksi.

Liput myynnissä myös netissä!
Tapahtuma Facebookissa