Viikkotiedote – vko 49

Wähäjouluun on enää kaksi yötä. Ensi viikko täyttyy erilaisten juhlien lisäksi monien kurssien palautuksista, muistakaa nauttia!


Ensi viikolla tapahtuu:
ti 5.12. 109. Wähäjoulu
ke 6.12. Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanotto
to 7.12. A_Pocket-opiskelijakilpailun päätöstilaisuus

Tulevat tapahtumat:
17.12. AA-kerhon Vuosijuhla VIII (ilmoittautuminen auki nyt!)

ti 5.12. 109. Wähäjoulu
Arkkitehtikilta juhlii 109. vuosijuhlaansa, Wähäjoulua, 5.12.2017 Opinmäen koululla. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella Harald Herlinin Oppimiskeskuksessa kello 16 (Otaniementie 9). Pääjuhla alkaa Opinmäen koululla kello 18 (Lillhemtintie 1, Espoo). Kello 23 jälkeen siirrymme jatkoille salaiseen paikkaan. Kuljetukset aamuyön alastonuinnille ilmottautuneille lähtevät jatkopaikalta klo 03 alkaen. Aamu-uinti jatkuu klo 06 asti. Itsenäisyyspäivän aamuna kello 12 alkaen nautimme silliaamiaisen Vanhalla arkkitehtuurin laitoksella (Otakaari 1X).
Tapahtuma Facebookissa

ke 6.12. Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanotto
Itsenäisyyspäivänä Dipoli herää ennennäkemättömään kukoistukseen, kun hehkeät aaltolaiset ja hemaisevat alumnit saapuvat yhteen viettämään unohtumatonta iltaa ruuan ja viihteen äärelle. Illan aikana nautitaan juhlapöydän aisteja hivelevistä antimista samalla kun lavalle nousee toinen toistaan häikäisevämpiä artisteja. Luvassa on taatusti kaikille ikimuistoinen ilta, josta riittää tarinoita seuraavalle sadalle vuodelle. Tapahtumassa ei ole istumajärjestystä, eli kyseessä ei siis ole varsinainen vuosijuhien tapainen pöytäjuhla, vaikka istumaan toki pääseekin. Tulevaa voi käydä jo fiilistelemässä osoitteessa https://itsenaisyyspaiva.ayy.fi/ Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanotto on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.
Tapahtuma Facebookissa

to 7.12. A_Pocket-opiskelijakilpailun päätöstilaisuus
Syksyn aikana Aalto-yliopiston opiskelijoille järjestetty A_Pocket-ideakilpailu Kandidaattikeskuksen A-siiven (OK1X) sisäpihan suunnittelusta on loppusuoralla. Tuomaristo valitsi lokakuussa 1. vaiheen 40 ehdotuksen joukosta viisi opiskelijatiimiä jatkokehittämään suunnitelmiaan 2. vaiheeseen. Kilpailu huipentuu torstaina 7.12.2017, kun opiskelijat esittelevät suunnitelmansa klo 15–16.45. Esitysten jälkeen tuomaristo kokoontuu päättämään palkinnoista, ja voittaja julkistetaan palkintojenjaossa alkaen klo 18. Tapahtumapaikkana on Otakaari 1 X (A-siipi), 2. kerros, huone A2. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan esityksiä ja keskustelemaan ideoista sisäpihan kehittämiseksi!
Lisätietoa kilpailun kulusta, tuomareista ja ehdotuksista löytyy kilpailun nettisivuilta.

Tulevat tapahtumat:
17.12. AA-kerhon Vuosijuhla VIII (ilmoittautuminen auki nyt!)
AA-kerhon tämänvuotisella hallituksella on ilo ja kunnia kutsua athenelaiset ja arkkarit juhlistamaan kanssamme kulunutta vuotta loisteliaiden AA-vuosijuhlien merkeissä! Vuoden lopulla Servin Maijan Mökin valtaa kotoisan yläluokkainen tunnelma, kun nautimme vuosijuhlista, jotka kruunaavat akateemisen syksyn ja valmistuttavat joulun syövereihin hehkeydellään. Pukeudu siis parhaimpaan cocktail-asuusi ja saavu juhlistamaan kerhon kauniita perinteitä! Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella Smökissä 18.30, jossa on mahdollisuus korottaa kuohuva malja vanhoille ja uusille ystäville. Yhteinen kuljetus apostolinkyydillä pääjuhlaan Servin Maijan Mökin pöytiin on 19.00, jolloin luvassa on ylellinen kolmen ruokalajin illallinen ja esityksiä. Pääjuhla loppuu noin 23.00, jonka jälkeen siirrymme salaiseen jatkolokaatioon. Toisin kuin huonommissa vuosijuhlissa, AA-juhlissa mahdollisuus esittää lahjoja on pääjuhlan aikana. Mikäli tahdot antaa lahjan AK:n ja Athenen IE:ille jonkin kokoonpanon edustajana, ilmoitathan siitä ilmottautumisen yhteydessä. Riittää, että yksi henkilö ilmoittaa kustakin tervehdyksestä. Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 3.12. klo 12:00 täällä ja se on sulkeutumisen jälkeen sitova.
Tapahtuma Facebookissa

Muistathan, että Wähäjoulukalenterin luukkuja on vielä muutama jäljellä! Wähäjoulukalenteriin pääset tutustumaan täältä.