Viikkotiedote – vko 47

Ensi viikko täyttyy erilaisista vaalikokouksista, kun torstaina järjestettävän killan oma vaalikokouksen lisäksi järjestetään myös keskiviikkona Vistan ja Majasäätiön vaalikokoukset. Näiden vastapainoksi voi lähteä kulttuurikäynnille tiistaina EMMAan IK:n ja KIK:n kanssa tai Polyteknikkojen Orkesterin konserttiin loppuviikosta. Ennen tapahtumalistausta kuitenkin vielä viimeinen vaalimainostus!

Kannattaa harkita killan toimintaan mukaan lähtemistä, vaikka tällä hetkellä tuntuisikin, ettei jaksa tehdä mitään ylimääräistä opintojen päälle! Kilta ei ole mitään ilman aktiivisia kiltalaisia ja uusia toimijoita tarvitaan joka vuosi. Monessa pestissä pääsee toteuttamaan itseään juuri itselleen sopivalla tavalla. Pienenä lisämotivaationa hakemiseen voi toimia huippuhauskat raadin virkistykset, eeppinen raadinwaihto tammikuun alussa ja haalarin hihaan kiinnitettävä raatikarva. Hakea voivat kaikki kiltalaiset fuksista n.-vuoden opiskelijoihin! Muista käydä kirjoittamassa hakemus killan nettisivuilla ja muista tosiaan myös Vistan ja Majasäätiön vaalikokoukset keskiviikkona!


Ensi viikolla tapahtuu:
ma 20.11. Vaalihype
ti 21.11. Info on student representation in Aalto
ti 21.11. IK AK KIK vierailu EMMAan ft. Vahanen-yhtiöt
ti 21.11. Kampussauna vol. 3: Kierrätysiltama
ke 22.11. Vistan vaalikokous
ke 22.11. Majasäätiön vaalikokous
to 23.11. Arkkitehtikillan vaalikokous
to/pe 23/24.11.Polyteknikkojen Orkesterin syyskonsertti

ma 20.11. Vaalihype
Arkkitehtikillan vaalit lähestyvät ja hype kasvaa! Oletko jo lukenut ensimmäisten hakijoiden esittelyt killan nettisivuilta? Heräsikö kysymyksiä? Maanantaina 20.11. klo 18 kiltiksellä on mahdollista tulla keskustelemaan killan tulevasta vuodesta, kuuntelemaan ehdokkaiden esittäytymiset ja rennosti haastattelemaan pesteihin pyrkijöitä kasvotusten. Hakijoilla on mahdollisuus pitää minuutin puheenvuorot pesteittäin tapahtuman alussa, jonka jälkeen hakijoita voi vapaasti haastatella. Keskustelun lisäksi tarjolla pientä purtavaa :)
Tapahtuma Facebookissa

ti 21.11. Info on student representation in Aalto
Haku hallinnon opiskelijaedustajiksi (hallopediksi) on auki 30.11. asti! Tule kuulemaan, miten opiskelijat voivat osallistua ja vaikuttaa yliopistolla. Ohjelmassa on vararehtori Eero Elorannan tervehdyksen lisäksi tietoa hakemisesta, aiempien opiskelijaedustajien kokemuksia ja leikkimielistä tutustumista ajankohtaisiin aiheisiin. Tarjolla myös kahvia, välipalaa ja mahdollisuus antaa kehitysideoita!
Tapahtuma Facebookissa

ti 21.11. IK AK KIK vierailu EMMAan ft. Vahanen-yhtiöt
Vahanen-yhtiöt tarjoaa IK:n, AK:n ja KIK:n opiskelijoille vierailun Espoon modernin taiteen museo EMMAan 21.11. klo. 17-19. Ilta pitää sisällään opastetun kierroksen ja tarjoilut. Mukana on Vahanen-yhtiöiden edustajia, joten kulttuurin lomassa voi keskustella tulevaisuuden harjoittelu- ja työmahdollisuuksista. Tapahtumaan otetaan mukaan 20 opiskelijaa kustakin killasta, paikkoja on vielä jäljellä! Ilmoittautumiseen
Tapahtuma Facebookissa

ti 21.11. Kampussauna vol. 3: Kierrätysiltama
Tervetuloa Kierrätysiltamaan! Tilaisuudessa keskustellaan kierrätyksen haasteista ja mahdollisuuksista Teekkarikylässä ja mietitään tapoja, joilla asukkaiden kierrätysaktiivisuutta saataisiiin kasvatettua. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kierrätyksestä kiinnostuneet! Kampusjaosto tarjoaa kaikille osallistujille pientä purtavaa.
Tapahtuma Facebookissa

ke 22.11. Vistan vaalikokous
Tervetuloa maisema-arkkitehtuurin opiskelijayhdistys Vista ry:n vaalikokoukseen keskiviikkona 22.11. klo 17 Miestentien kahvioon! Kokouksessa valitaan vuoden 2018 toimijat eli uusi hallitus ja toimihenkilöt. Jos siis haluat vaikuttaa Vistan tulevan vuoden toimintaan ja kehityssuuntaan, tule mukaan kokoukseen äänestämään ja asettumaan ehdolle! Tarjolla on myös pientä purtavaa.
Tapahtuma Facebookissa

ke 22.11. Majasäätiön vaalikokous
Wähäjoulu ja Jallupukki tekevät tuloaan! Siispä on aika tarkistaa myös Arkkitehtuuriklubin Majasäätiön vuoden 2018 toimijat! Tervetuloa Majasäätiön vaalikokoukseen 22.11. kello 19 Arkkitehtikillan kiltahuoneella (Metallimiehenkuja 4)! Lupausten ja MajaVa-tärppien lisäksi tarjolla on ainakin oliiveja sekä tietenkin valituille skumppaa! Vaikkeivät Majan sulosoinnut juuri SINUA olisivatkaan vielä ehtineet hurmata, on 22.11. loistava päivä lisätä kalenteriin ja antaa Majan vietellä!
Tapahtuma Facebookissa

to 23.11. Arkkitehtikillan vaalikokous
Vuodenvaihde lähestyy vauhdilla ja täten on myös aika asettua ehdolle Arkkitehtikillan raatiin tulevalle toimikaudelle 2018! Haku hallitukseen ja toimihenkilöksi on alkanut ja seuraavan vuoden toimijat valitaan killan vaalikokouksessa to 23.11. klo 15:00 alkaen. Vaalien ruokatarjoilu alkaa Otakaari 1X:n toisen kerroksen aulassa 14:30, josta siirrytään kokoustamaan saliin A2. Killassa pääset tekemään monenlaisia juttuja oman kiinnostuksesi mukaan! Killan nettisivuilta osoitteesta arkkitehtikilta.fi/vaalit löydät kootusti kaiken vaaleihin liittyvän. Sieltä löydät kaikki pestiesittelyt, voit asettua ehdolle sekä selata ehdolle asettuneiden hakemuksia. Ehdolle voi asettua myös vasta vaalikokouksessa. HUOM! Vaikka et itse olisikaan lähdössä mihinkään virkaan ehdolle, paikalle kannattaa ehdottomasti tulla äänestämään parhaat tyypit oikeisiin virkoihin. Juuri sinun äänesi voi olla se ratkaiseva ääni. Fuksit saavat kokouksesta myös pakollisen pisteen fuksipistekorttiin. Äänioikeutettuja ovat vain killan jäsenet, joten jäsenyys tarkastetaan ovella.
Tapahtuma Facebookissa

23/24.11.Polyteknikkojen Orkesterin syyskonsertti
Polyteknikkojen Orkesteri tarjoaa marraskuun pimeyden keskellä musiikillisen pilkahduksen iloa ja valoa syyskonserteissaan Temppeliaukion kirkossa torstaina 23.11. ja Kauniaisten Uudessa Paviljongissa perjantaina 24.11. Luvassa on kepeää oopperamusiikkia Giuseppe Verdiltä sekä Suomen eturivin panhuiluvirtuoosin Stefan Stanciun panhuilukonserton kantaesitys. Konsertin päättää Modest Musorgskin majesteetillinen teos Näyttelykuvia. Konsertit johtaa kapellimestari Eero Lehtimäki.
Tapahtuma Facebookissa