Viikkotiedote – vko 44

Kulttuurimatkalla oopperassa.
Figaron häät -oopperavierailun esittelykierros.

Sadat opiskelijat viettävät viikon alun temmaten ympäri Suomea ja projektin päättää keskiviikkona kaikille avoin Tempausjuhla Kansalaistorilla. Sunnuntaina selviää myös mitä Tampereelle kuuluu TamArkin vieraillessa Otaniemessä.

Seuraavan viikon aikana tapahtuu
ke 2.11. Tempausjuhla
pe 4.11. Vistan vapaailta
su 6.11.TamArk visits Arkkitehtikilta
ma 7.11. TPV: Lähtöruutu
ma 7.11. TPV: Klubi-ilta
Hae AYY:n vaihtostipendiä
Hae Teekkarispeksiin


ke 2.11. Tempausjuhla
Kahden päivän pituisen “Tempaus2016: Peruskoulutus, arvokkain aarre” -opiskelijaprojektin kruunaa kaikille avoin Tempausjuhla Kansalaistorilla ke 2.11. klo 12 alkaen! Ohjelmassa on luvassa musiikkiesityksiä, puheita sekä paneeli peruskoulutuksen tärkeydestä. Lisäksi yleisö pääsee seuraamaan tuoreeltaan, mitä kaikkea kouluissa tapahtui kahden viimeisimmän päivän aikana. Tapahtuma alkaa klo 12 ja loppuu noin klo 15. Tempausjuhla on kaikille avoin sekä ilmainen, oli sitten opiskelija, peruskoulun oppilas, opettaja tai huolestunut kansalainen. Toivomme teidät kaikki tervetulleiksi paikalle!
Tapahtuma Facebookissa

pe 4.11. Vistan vapaailta
Valoksi pimenevään syksyyn Vista järjestää pe 4.11. klo 18 eteenpäin vapaaillan opinnoista. Ilta järjestetään Neste-kabinetissa Otaniemessä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, ja erityisen mukava olisi saada paikalle myös uusia opiskelijoita. Erityistä järjestettyä ohjelmaa ei illassa ole, vaan aikaa on tarkoitus viettää vapaan hengailun, tutustumisen ja lautapelailun merkeissä. Vista tarjoaa pientä purtavaa, mutta mahdolliset juotavat kannattaa ottaa mukaan omasta takaa. Jeejee, kaikki mukaan!
Tapahtuma Facebookissa

su 6.11.TamArk visits Arkkitehtikilta
Tampere saapuu vierailulle Otaniemeen! Tervetuloa moikkaamaan Tamperelaisia arkkareita kiltahuoneelle su 6.11. Luvassa on leppoisaa sunnuntai-illan viettoa, valtakunnallista arkkarikauneutta ja tietenkin ruokaa! Skippaa siis perhedinneri ja tuu messiin! Transukin on ehkä lämmin, riippuu sinusta. Koe sinäkin excu lähtemättä omaa kiltahuonetta pidemmälle!
Tapahtuma Facebookissa

ma 7.11. TPV: Lähtöruutu
Oletko aina halunnut tietää, miksi teekkarilakissa on tupsu? Onneksesi tämä ja muut teekkariuden salat aukenevat tänä vuonna yksinkertaisella tavalla. Avaa Teekkaripeli, kirjaudu ja voilá, olet valmis aloittamaan kisailun Teekkaripelin herruudesta. Ensimmäiset pisteet peliin keräät saapumalla Teekkariperinneviikon aloittavaan Lähtöruutu-tapahtumaan, jossa leikkimielisessä rastikisailussa opit uutta Otaniemen saloista. Parhaiten kisailusta selvinnyt joukkue palkitaan yllätyspalkinnolla. Lataa siis puhelimesi, kerää kaveriporukka kasaan ja suunnatkaa yhdessä Sahalle 7.11. klo 17. Mukana tapahtumassa ovat Teekkarijaosto, Äpy, Jäynä ja Teekkarispeksi. Koko Teekkariperinneviikon ohjelman osoitteesta www.teekkarius144.ayy.fi. Let the game begin!
Tapahtuma Facebookissa

ma 7.11. TPV: Klubi-ilta
Teekkariperinneviikon ensimmäisenä päivänä sinut sokaisee Smökistä klo 19 kajastavat kirkkaat kasinovalot. Perinteikäs Klubi-ilta vie sinut tänä vuonna suoraan nautintojen Las Vegasiin. Tule kokemaan makuhermoja hivelevät gourmet annokset, janon sammuttavat virvokkeet sekä korvia huumaavat sävelmät. Aamun koitteessa saatat yllättyä ja löytää Las Vegasiakin epäaidomman vihkitodistuksen, jonka sinulle ja kumppanillesi on myöntänyt Sanelma Hassutpallot.
Tapahtuma Facebookissa

Hae AYY:n vaihtostipendiä
AYY jakaa syksyllä vaihtostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa. Vaihtostipendiä voivat hakea vaihtoon lähdössä olevat, parhaillaan vaihdossa olevat sekä vaihdosta huhtikuun 2016 jälkeen palanneet AYY:n jäsenet. Stipendihaku sulkeutuu 16.11. klo 23.59. Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät täältä.

Hae Teekkarispeksiin
Hae Teekkarispeksin näyttelijäksi, tanssijaksi tai bändiin! Teekkarispeksi etsii ensi kevään produktioonsa näyttelijöitä, tanssijoita ja bändiä. Hakutilaisuudet ovat marraskuussa seuraavasti:
Castingit näyttelijöille 20.-21.11. Ilmoittaudu viimeistään 12.11. täällä.
Tanssikoe 19.11. Ilmoittaudu viimeistään 11.11. täällä.
Bändijamit 15.-16.11. Ilmoittaudu viimeistään 6.11. täällä.
Lisätietoa hakutilaisuuksista saat Facebook-sivuiltamme sekä nettisivuiltamme täältä. Tervetuloa mukaan!