Viikkotiedote – vko 42

Laulukirjan julkaisukahvit
Tunnelmia uuden laulukirjan julkaisukahveilta.

Mikäli pientä piirustustavaraa, laulukirjoja tai jäsentarra vielä uupuvat, kannattaa piipahtaa killan myyntikiktakahveilla tuttuun aikaan viikosta. Perjantaina paneudutaan Arkkitehtiopiskelijalehden suunnitteluun, sinne kaikki mukaan!

Seuraavan viikon aikana tapahtuu
ti 18.10. Aavan infoilta
ke 19.10. Myyntikiltakahvit
ke 19.10. Liikunta: Lenkki
ke 19.10. Dipolin Appro
pe 21.10. Arkkitehtiopiskelijalehden kick-off
la 22.10. Hyvät VS Pahat goes Tylypahka
ke 2.11. Opiskelijat aalloilla
pe 11.11. Liikunta: Trampoliinipuisto


ti 18.10. Aavan infoilta
Haluaisitko järjestää AYY:n isoimpia tapahtumia, kuten Aalto Afterpartyn tai WappuAallon tai edistää poikkitieteellisyyttä? Ennen kaikkea, tahdotko päästä kehittämään Aalto-yhteisöstä aidosti kaikille parempaa paikkaa? Kuulostaa siltä, että Aava voisi olla sinun juttusi! Tiistaina 18.10. saat vastauksen kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin Aavan infoillassa! Tule siis klo 18 OK20 yläkertaan kuulemaan, mitä Aava oikeasti tekeekään! Takaamme hauskan ja informatiivisen illan, loistavaa seuraa sekä pientä purtavaa ja kurkunkostuketta. Psst! Kurkkaa ihmeessä muutkin vapaaehtoishommat AYY:llä osoitteesta http://ayy.fi/stop/ ja muista hakea ennen 6.12.!
Tapahtuma Facebookissa

ke 19.10. Myyntikiltakahvit
Keskiviikkona 19.10. klo 12 kannattaa saapua kiltakahveille, kun Miestentien kahvio muuttuu AK-kirppariksi! Killan hallitus on kolunnut läpi killan varastot ja tarjoaa nyt huokeaan hintaan erilaisia ylijääneitä piirustustarvikkeita ja materiaaleja esim pienoismalleihin. Valikoimassa sekä käytettyjä että käyttämättömiä tavaroita. Lisäksi tarjolla on runsaasti ilmaista käyttötavaraa mukaan napattavaksi. Voit myös ostaa muita killan tuotteita: haalarimerkkejä, uusia laulukirjoja sekä historiikkeja. Varaathan ostoksiisi käteistä! Kiltakahveilla jaetaan myös jäsentarroja opiskelijakorttiin kaikille killan jäsenmaksun maksaneille. Ja tietenkin paikalla myös Kirkkoherra tarjoiluineen!
Tapahtuma Facebookissa

ke 19.10. Liikunta: Lenkki
Keskiviikkona 19.10. lenkkeillään! Tavataan kiltahuoneen edessä klo 18!

ke 19.10. Dipolin Appro
Oletko aina halunnut nauttia approkiertelystä, mutta otaantuminen on edennyt liian pitkälle? Polin appro järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa ja juhlavuoden kunniaksi Isännistö ja Emännistö -toimikunta muisti, että ei ole vain yhtä Polia vaan on myös Dipoli! Joten tänä vuonna myös approja on kaksi! Dipolin appro järjestetään Otaniemessä ja se toimii samalla periaatteella kuin muutkin approt. Rastikiertely alkaa klo 17 ja kun olet kiertänyt koko Otaniemen saavu klo 21 Smökkiin kuuntelemaan Pelmun bändejä Smökrokin merkeissä ja viihtymään loppuillan DJ:n tahdittamanvain Polin Appron lipun oston yhteydessä yhteishintaan 20e.
Tapahtuma Facebookissa

pe 21.10. Arkkitehtiopiskelijalehden kick-off
Arkkitehtiopiskelija- eli tuttavallisemmin AO-lehti toimitetaan kiertävässä vuorossa Oulun ja Tampereen arkkitehtikiltojen kanssa, ja tänä syksynä toimitusvuoro osuu meille! Tervetuloa suunnittelemaan ja toteuttamaan maanlaajuisesti Ark-lehden kainalossa jaeltavaa tabloid-tyylistä lehteä, olit sitten uusi tuttavuus tai vanha konkari lehdenteossa! Etsimme myös AD:ta lehdelle! Nähdään kiltahuoneella pe klo 16! Tarjolla on itse leivottua feta-kasvispiirakkaa.
Tapahtuma Facebookissa

la 22.10. Hyvät VS Pahat goes Tylypahka
Tänä vuonna hyvät ja pahat ottavat mittaa toisistaan Tylypahkan maailmassa, kun Kannunvalajien, Rakennusarkkitehtikillan sekä Arkkitehtikillan yhteissitsit ovat täällä taas! Lippuja on vielä jäljellä ja niitä voi ostaa täältä. Cocktailtilaisuus alkaa klo 18 ja kaikille avoimet taianomaiset jatkot alkavat klo 23.
Tapahtuma Facebookissa

ke 2.11. Opiskelijat aalloilla
On aika jättää loppusyksyn harmaus taakse ja suunnata aalloille! Vuoden eeppisin risteily kerää kokoon laivallisen opiskelijoita, oli opinahjo sitten Aalto tai joku muu. Loistavan risteilyseuran lisäksi meininkiä nostavat entisestään risteilyohjelma sekä huippuesiintyjät Thrill Mode ja Olavi Uusivirta! Terminaalissa Länsisatamassa tulee olla 2.11. klo 17 ja laiva palaa seuraavana päivänä klo 16. Ilmoittautuminen on auki täällä ja sulkeutuu 20.10. klo 24 tai kun laiva on täysi. Risteily maksaa 25€/hlö ja se varataan hyteittäin. Heitä siis haalarisi päälle ja lähde tutustumaan kohtalontovereihisi merellisissä meiningeissä. Kaikki laivaan!
Tapahtuma Facebookissa

pe 11.11. Liikunta: Trampoliinipuisto
Onko sulla pomppufiilis? No nyt on unelmiesi mahdollisuus päästä huisin hauskaan Rush Finland trampoliinipuistoon! Rush Finland sijaitsee Helsingin Valimossa ja tarkoitus olisi pomppia klo 19.30-20.30. Puistossa paikalla pitää olla klo 19. Pomppiminen on kuuleman mukaan melko hikistä hommaa eli hyvät urheiluvarusteet on kohdallaan. Reissu maksaa jokaiselle osallistujalle 5e käteisenä paikan päällä. Lisäksi jokaisella osallistujalla tulee olla pomppusukat. Ilmo tapahtumaan aukeaa ma 24.10. klo 12 ja sulkeutuu ma 7.11. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä innokasta pomppijaa!
Tapahtuma Facebookissa