Viikkotiedote – vko 42

Tällä viikolla opiskelijoille tarjotaan mahdollisuutta hakea Arabiasta irtaimistoa ilmaiseksi omiin koteihinsa. Keskiviikkona järjestetään myös Oppimiskeskuksessa kuva-aineisto-klinikka, jonka jälkeen et enää koskaan syötä googleen hakusanoja ”blue sky”, vaan osaat etsiä laadukkaita kuvia tehokkaasti Aallon tarjoamista kuvapankeista. Lopussa tietoa TOKYOn hallitus- ja vapaaehtoishausta.


Ensi viikolla tapahtuu:
ke 18.10. Aallon häkkivaraston avoimet ovet ja siivousviikko!
ke 18.10. Kuva-aineisto-klinikka
ke 18.10. Teekkarisilliksen lisälipunmyynti
pe 20.10. What the FAK-sitsien ilmoittautuminen

ke 18.10. Aallon häkkivaraston avoimet ovet ja siivousviikko!
Aallossa vietetään jälleen siivousviikkoa 23.-27.10, jolloin henkilökunta ja opiskelijat siivoavat Arabian kampusta kevään muuttoa varten. Sitä edeltävällä viikolla keskiviikkona 18.10 pidetään Aallon Arabian varastoihin avoimet ovet, jolloin opiskelijat voivat käydä hakemassa poisheitettävää tavaraa koteihinsa. Tarjolla on huonekaluja ja muuta jännittävää ARTS:n ja TAIK:n aikaista irtaimistoa, muista ottaa opiskelijakortti mukaan!
Lisätietoja

ke 18.10. Kuva-aineisto-klinikka
Oletko tottunut googlettamaan etsiessäsi kuvamateriaalia? Käytätkö paljon aikaa kuvien etsimiseen kirjoista ja lehdistä? Kuvatietokannoista on pääsy miljooniin digitoituihin valokuviin, taideteoksiin, esineisiin, piirustuksiin, karttoihin ja tiedekuvituksiin. Klinikka antaa valmiuksia löytää kuva-aineistoja, jotka ovat helposti käytettävissä erilaisiin opiskelutarkoituksiin tai projekteihin. Samalla opitaan perusasioita tekijänoikeus- ja viittauskäytännöistä sekä Creative Commons-lisensseistä. Visual Resources Centre (VRC) on Oppimiskeskuksen tuottama palvelu. VRC-oppaasta löytyy yli 100 kuvatietokantaa eri tieteenaloilta ja aihepiireistä. Jos kiinnostuit, niin saavu Oppimiskeskuksen Visual Resoures Centreen keskiviikkona klo 14! Klinikka kestää noin tunnin.
Lisätietoja

ke 18.10. Teekkarisilliksen lisälipunmyynti
Teekkariperinneviikon päättävään tapahtumaan eli Teekkarisillikselle avataan 50 lisäpaikkaa! Nyt on siis erinomainen tilaisuus päästä nauttimaan mahtavasta tunnelmasta sekä ruhtinaalisista tarjoiluista, minkä kruunaa mitä fantastisin esiintyjä! Älä siis aikaile, vaan ole valmiina sormi F5-näppäimellä, koska tätä sillistä et halua missata. Ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 18.10.2017 klo 12 täällä.

pe 20.10. What the FAK-sitsien ilmoittautuminen
Tänä syksynä nähdään, kuinka Fyysikkokilta, Arkkitehtikilta ja KUJ yhdistävät voimansa sitsien merkeissä. What the FAK? Kyllä vain, näillä sitseillä päästään rikkomaan ja sekoittamaan perinteitä. What the FAK? -sitsit järjestetään KY-talolla 5.11. sunnuntaina ja ne maksavat 13€. Jotta iltaa riittäisi tarpeeksi pitkään alkavat kokkarit klo 16.00 ja itse sitsit starttaavat jo klo 16.30. Jatkot järjestetään samassa tilassa. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 20.10. klo 12.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 29.10. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova (jos et pääse paikalle, voit järjestää itsellesi korvaajan). Sitseille on yhteensä 100 paikkaa, joista jokaisella järjestöllä on vain 25 hengen kiintiö. Viimeiset 25 paikkaa täytetään nopeusjärjestyksessä, joten toimi nopeasti! Linkki ilmoittautumiseen tulee alkuviikosta julkaistavaan Facebook-tapahtumaan, joten pidä silmät auki!


Kuohu Creative Hackathon
Interested in solving cases related marketing, branding and new product launches (and have the chance of winning 1500 eur for your team?) Luova Aalto & partnering companies Fazer, Jenkki and Hartwall invite you to Kuohu Creative Hackathon. The application period is open until Sunday 15th October, so act fast!
Tapahtuma Facebookissa

Hae TOKYOn hallitukseen ja vapaaehtoiseksi!
Kiinnostaako tapahtumien järkkääminen koko ARTS:n yhteisölle? Kansainvälisten opiskelijoiden vieminen Lappiin? Kivenkova opiskelijoiden oikeuksien puolustaminen? Viestintä, julisteiden tekeminen ja lehden taittaminen? Tai kenties huippujoukon johtaminen? Jos kiinnostaa niin hae TOKYOn hallitukseen tai vapaaehtoiseksi! TOKYOn hallituksessa sinä ja 10 muuta artsilaista pääsette rakentamaan parempaa ARTS:ia, parempaa opiskelijayhteisöä ja parempaa maailmaa taiteen, suunnittelun ja arkkitehtuurin opiskelijoille. Hallituksessa pääset tutustumaan myös muun Aalto-yhteisön tapahtumiin ja opiskelijoihin. Hallituksessa toimimisesta voi saada opintopisteitä ja luontaisedutkin ovat kohdallaan! Vapaaehtoiseksi voit lähteä tekemään lyhyempiä ja projektiluontoisia hommia, kuten vuoden parhaita naamiaisia Arabia Maskeradia, Otaniemen muuttotapahtumaa, muita huippuja tapahtumia, TOKYOn Torso-lehteä tai mitä ikinä keksitkään. TOKYOn toimintaan ovat kaikki tervetulleita!
Laita kysymyksesi ja hakemuksesi osoitteeseen hallitus(at)tokyo.fi!