Viikkotiedote – vko 41

Tunnelmia viime vuoden AO-päiviltä, jossa Oulun raati sai lahjaksi puusillan.

Ensi viikolla Otaniemeen saapuu vierailijoita, sillä Arkkitehtiopiskelijapäivät 2017 ovat vihdoin täällä! AO-päivien isännöintivuoro on tänä vuonna Aallon Arkkitehtikillalla, joten Tampereen ja Oulun arkkitehtiopiskelijat tulevat Helsinkiin ja tiedossa on koko viikonlopun verran verkostoitumista ja hauskanpitoa. AO-päivien tunnelmiin voi virittäytyä valmiiksi jo torstaina O-SAFA:n järjestämässä Seinät kertovat? -seminaarissa. Älä kuitenkaan unohda killan kulttuurisektorin järjestämää Horror Walkia keskiviikkona!


Ensi viikolla tapahtuu:
ke 11.10. Arkkitehtikillan Horror Walk
to 12.10. Seinät kertovat? -seminaari
pe-su 13.-15.10 Arkkitehtiopiskelijapäivät 2017

ke 11.10. Arkkitehtikillan Horror Walk
Onko Helsingin kaupungin rakennukset arkkitehtuurin näkökulmasta tuttuja? Haluatko laajentaa tietoasi paikkojen ja rakennusten pimeistä puolista? Nyt on mahdollista osallistua Killan omalle Kauhukävelylle! Noin kaksituntisen kierroksemme aikana kuulette kaupunkimme kauheimmat tarinat kummituksista kuuluisiin murhamiehiin ja henkimaailman mysteereihin. Kierros alkaa klo 17.45 Hotel Katajanokan pääsisäänkäynnillä. Varaathan mukaan tasarahana 3 euroa.
Tapahtuma Facebookissa

to 12.10. Seinät kertovat? -seminaari
Tervetuloa Seinät kertovat? -seminaariin! Illan aikana keskustellaan arkkitehtuuriviestinnästä ja -medioista, pääpuhujana maailman suurimman arkkitehtuurin verkkojulkaisun ArchDailyn vastaava toimittaja James Taylor-Foster. Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun merkitys ihmisten jokapäiväisessä elämässä on valtaisa. Miten tämä näkyy mediassa? Seinät kertovat -seminaarissa pureudutaan arkkitehtuuriviestinnän tapoihin ja medioihin, kehitykseen ja mahdollisuuksiin. Miten arkkitehtuuri näkyy yhteiskunnassa? Voivatko arkkitehdit viestiä työstään paremmin? Miten arkkitehtuuriviestinnän kanavia voitaisiin kehittää? Erilaisia medioita edustavat puhujat kertovat alan muutoksista ja antavat arkkitehdeille käytännön vinkkejä paremman näkyvyyden saamiseksi töilleen. Tapahtuman järjestää Opiskelija-SAFA yhdessä Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon kanssa, ja se toteutetaan osana Arkkitehtiopiskelijapäivät 2017 -oheisohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tapahtuma Facebookissa

pe-su 13.-15.10 Arkkitehtiopiskelijapäivät 2017
Tänä vuonna AO-päivät valtaavat Rantsun ja ottavat lokakuisena viikonloppuna haltuun loputkin Otaniemestä – ja Helsingistä! Otaniemi toivottaa 150 arkkitehtiopiskelijaa kaikista Suomen arkkitehtikouluista verkostoitumaan keskenään, ihastelemaan eteläisen satamakaupungin arkkitehtuuria, tutustumaan yhteistyökumppaneihin ja ennen kaikkea nauttimaan! Viikonlopun ohjelma tarkentuu vielä viikon aikana, mutta tapahtumalta voi odottaa ainakin saunomista, paljuilua, asiaohjelmaa sekä lauantai-illan hulppeita sitsejä!
Tapahtuma Facebookissa


Muistathan äänestää mielestäsi parasta AK110-juhlavuoden graafista ilmettä: äänestys sulkeutuu ylihuomenna, tiistaina 10.10. klo 23.59!