Viikkotiedote – vko 36

Kv-opiskelijat Majan uudella terassilla.

Hei!

Hyvää alkavaa lukuvuotta AK:n kiltalaisille. Syyslukukausi starttailee vähitellen uusien opiskelijoiden ja tapahtumarikkaan orientaatioviikon pyörteessä. Viikkotiedotteetkin palaavat kesälomilta ja ilmestyvät taas tuttuun tapaansa joka maanantai sähköpostiin, AK:n nettisivuille ja linkkinä Facebookiin.

Mikäli haluat oman tiedotteesi mukaan, lähetäthän sen minulle viimeistään edeltävänä sunnuntaina osoitteeseen tiedottaja@arkkitehtikilta.fi.

Seuraavan viikon aikana tapahtuu
ma 5.9. Liikunta: Jalkapallo
ti 6.9. Lukuvuoden avajaiset ja Aalto Party
ti 6.9. Aalto Afterparty 2016
ke 7.-8.9. Otasuunnistukset
to 8.9. Department of Architecture year opening party
pe 9.9. Kaukkarit
la 10.9. Orientaatioviikon SuperSillis
pe 16.9. AK goes Uutisvuoto


ma 5.9. Liikunta: Jalkapallo
Potkaistaan arkkitehtikillan liikuntatapahtumat käyntiin, milläs muullakaan kuin jalkapallolla! Aloitellaan klo 18 Otaniemen urheilukentällä. Kaikki messiin!
Tapahtuma Facebookissa

ti 6.9. Lukuvuoden avajaiset ja Aalto Party
Kaikki Aalto-yhteisön jäsenet, niin opiskelijat kuin henkilöstö, ovat tervetulleita juhlistamaan tuoreen lukukauden aloitusta U2 –saliin klo 12 (Otakaari 1 M). Lisätiedot ja ilmoittutuminen täällä. Avajaisseremonian jälkeen juhlaseurueeseen liittyy tuhansia opiskelijoita ja henkilöstöä viettämään Aalto Partya Alvarin aukiolle klo 15 alkaen. Tapahtumassa yliopiston yhdistykset ja killat esittelevät tekemisiään ja näyttävät mistä kaikesta yhteisöllisestä hauskanpidosta sinunkin on mahdollista nauttia opiskelujesi aikana. Aukiolla nähdään myös 70 vuotta täyttävän Fyysikkokillan juhlavuoden alkupamaus pallomeri-viestiturnauksessa.
Aalto Party Facebookissa
Pallomeriuimakisa Facebookissa

ti 6.9. Aalto Afterparty 2016
Afterpartya juhlitaan Otahallilla orientaatioviikon ti klo 21 alkaen! Luvassa on liekehtivän kuumaa tunnelmaa ja nopeita, kauniita ja rohkeita kanssajuhlijoita. Illan kruunaavat lattioita tärisyttävillä rytmeillään Akystic, illan pääesiintyjä Uniikki ja nouseva tähti Lenno! Liput tapahtumaan saat netistä hintaan 13,5 e täällä. Liput voi muuttaa rannekkeiksi jo ma 5.9. klo 11-14 kanditalon aulassa, sekä 6.9. Aalto Partyissä AYY:n teltalla!
Tapahtuma Facebookissa

ke 7.-8.9. Otasuunnistukset
Otasuunnistuksissa fuksit ja mursut kiertelevät ympäri Otaniemeä sekä pääsevät tutustumaan AYY:n alayhdistysten ja muiden opiskelijoiden parissa toimivien järjestöjen toimintaan. Rastit ovat auki 17-22 ja tänä aikana fuksit keräävät pisteitä rasteilta ja ottavat mittaa toisistaan mitä erikoisimmissa lajeissa. Rastikiertelyn avoimet jatkot alkavat Smökissä klo 21.30.
Tapahtuma Facebookissa

to 8.9. Department of Architecture year opening party
Year opening party kokoaa yhteen Arkkitehtuurin laitoksen henkilökunnan ja opiskelijat juhlistamaan uuden lukuvuoden alkua! Luvassa laitosjohtaja Pekka Heikkisen katsaus tulevaan lukuvuoteen sekä Arkkitehtikillan syksyn kuulumiset. Lisäksi tapahtumassa muun muassa jaetaan stipendejä opinnoissaan menestyneille opiskelijoille ja tutustutaan uusiin kasvoihin. Tapahtuma järjestetään Miestentiellä klo 17-20. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa, tervetuloa!
Tapahtuma Facebookissa

pe 9.9. Kaukkarit
Orientaatioviikon loppuhuipennus Kaukkarit lähenevät päivä päivältä! Luvassa on mieletöntä meininkiä koko ilta DJ Moshfunkin bilemusiikin tahtiin aina klo 20 alkaen hämärtyvään syys(aamu)yöhön asti. Mahtavaa fiilistä jo entuudestaan nostattamassa on mahtavista live performansseista tunnettu, the one and only, Fii Fighters!
Tapahtuma Facebookissa

la 10.9. Orientaatioviikon SuperSillis
Yhteisöjaosto Aava järjestää ensimmäistä kertaa orientaatioviikolle Supersilliksen! Tule nauttimaan la 10.9. klo 12 alkaen Rantasaunalle perinteisistä silliaamiaisen sapuskoista ja raukean rennosta seurasta vaivaisen 10 euron pääsymaksulla! Ruoan ja uusien tuttavuuksien lisäksi sillis sisältää kaikkiin olotiloihin sopivaa ohjelmaa ja saunan paljuineen. Koska orientaatioviikko on kollektiivinen elämys, on myös Supersillis tarkoitettu kaikille aaltolaisille!
Ilmoittautuminen SuperSillikselle tapahtuu täällä. Ilmoittautuminen päättyy 8.9. klo 24.
Tapahtuma Facebookissa

pe 16.9. AK goes Uutisvuoto
Alkavan lukuvuoden kunniaksi Arkkitehtikilta on kutsuttu katsomaan Uutisvuodon kauden aloitusta pe 16.9.
Kauden avajaisjakson kuvauksissa nähdään tv:stä tuttuja kasvoja ilman pätkimistä ja sensurointia. Kyseisessä jaksossa studioon saapuvat tuore Iskelmä-Finlandia -voittaja Suvi Teräsniska ja rap-artisti Mikael Gabriel. Paikkoja killalle on varattu 30. Osallistuminen on täysin ilmaista ja ainut esivaatimus on kyvykkyys nauraa käskystä. Kuvaukset järjestetään Yleisradion studiotalolla (Uutiskatu 5) klo 11-13. Ilmoittautuminen täällä. Aikaa ilmoittautua mukaan on 11.9. mennessä ja se on sitova.
Tapahtuma Facebookissa