Viikkotiedote – vko 13

Fuksien Kiljava syksyllä 2014.

Hei! Maaliskuu alkaa pääsiäisen myötä olla ohi, joten keskiviikkona voikin saapua kiltakahveille selvittämään mitä kaikkea huhtikuu tuo tullessaan. Alkuun on luvassa mm tälle viikolle siirtynyt Annual Review sekä Wapun varma merkki eli Julkkukauden avajaiset.

Seuraavan viikon aikana tapahtuu
ke 30.3. Tapahtumakiltakahvit
ke 30.3. Arkkitehtuurin laitoksen Annual Review
ke 30.3. Ilmoittautuminen teekkarityttöjen vuosijuhlille
pe 1.4. Julkkukauden avajaiset
la 2.4. Retuperän WBK:n levynjulkistuskonsertti
ma 4.5. Kiltapäiväkerho: Kesä-Kiljavan ideointi
Kysely koskien Aalto kampus-appia


ke 30.3. Tapahtumakiltakahvit
Tapahtumatäyteinen huhtikuu saapuu kovaa vauhtia! Tule kahvikupin ääreen Miestentien kahvioon klo 12 alkaen selvittämään mitä kaikkea huhtikuulla on tarjota. Tiedossa on kulttuuria, yritysyhteistyötä sekä tietenkin Wapputunnelmaa! Tiedätkö mikä on EASA? European Architecture Students Assembly tulee kertomaan hausta kesän suurimpaan arkkitehtiopiskelijoiden tapahtumaan Liettuassa.
Tapahtuma Facebookissa

ke 30.3. Arkkitehtuurin laitoksen Annual Review
Helmikuussa järjestettiin Annual Review, jossa kaikki ARTS:n laitokset kertoivat vuoden saavutuksistaan: taiteellisista projekteista, tutkimuksesta ja julkaisuista. Keskiviikkona 30.3. klo 15 salissa 117 Miestentiellä Arkkitehtuurin laitoksen johtaja Pekka Heikkinen kertoo oman laitoksemme kohokohdat viime vuodelta laitoksen henkilökunnalle ja opiskelijoille. Tule siis kuulemaan, mitä laitoksella tapahtuu opetuksen lisäksi ja mitä muuta arkkitehdit tekevät kuin suunnittelevat taloja, puistoja ja kaupunkeja. Tarjolla myös pientä purtavaa, tervetuloa!

ke 30.3. Ilmoittautuminen teekkarityttöjen vuosijuhlille
Teekkaritytöt ry on Aalto-yliopistossa opiskelevien naisten yhdistys, jonka tavoitteena
on pitää hauskaa, auttaa naisia verkostoitumaan ja luomaan suhteita yrityksiin tekniikan alalla. Tänä keväänä yhdistyksemme täyttää 15 vuotta. Juhla järjestetään la 9.4. klo 16.30 alkaen Polyteekkarimuseolla ja Täffällä. Lisätietoja vuosijuhlasta, teemasta ja tietysti ilmoittautuminen ke 30.3. klo 12 mennessä täällä.
Tapahtuma Facebookissa

pe 1.4. Julkkukauden avajaiset
Siintääkö silmissäsi jo mahdollisen Wapun kuohuvat kuplat ja riemukkaat riennot? Tuntuuko siltä, että kevätlukukausi ei koskaan lopu? Ei hätää, sillä Julkku tarjoaa hetkellisen helpotuksen arjen ahdistukseen! Pe 1.4. OK20:n sisäpiha ja yläkerta täyttyvät hellän dynaamisesta tunnelmasta, kun höyryävä palju ja sihisevä kiuas kutsuvat väsyneen opiskelijan rentoutumaan rankan viikon jäljiltä. Henkistä ravintoa tarjoilee menoa nostattava DJ, eikä Alepan antimiin tottunut mahakaan jää murisemaan pöytien notkuessa herkuista. Lisäksi paikan päällä on ainutlaatuinen mahdollisuus ihastella vuoden 2016 myyjätuotteita sekä tehdä elämäsi diili!
Tapahtuma Facebookissa

la 2.4. Retuperän WBK:n levynjulkistuskonsertti
Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri, Retuperän WBK, on virittänyt itsensä siihen retusaatiopisteeseen, että orkesterin musiikillinen tuotanto on jälleen kerran päätynyt äänilevylle. Levyn julkistus tapahtuu la 2.4. klo 16 Tapiolan pääpalokunnantalolla järjestettävässä suuressa levynjulkistuskonsertissa. Lippuja voi ostaa täällä.
Tapahtuma Facebookissa

ma 4.5. Kiltapäiväkerho: Kesä-Kiljavan ideointi
Kiltapäiväkerhossa pääset visioimaan millainen arkkitehtiopiskelijoiden Kesä-Kiljavasta tulee! Kesä-Kiljava järjestetään 29.-31.7.2016 ja se tuo opiskelijoita yhteen Oulun, Tampereen ja Otaniemen kampuksilta. Mitä uutta voisi viikonloppuun sisällyttää, mitä tulisi muuttaa, mitä säilyttää? Ei ole väliä oletko jo kokenut Kesä-Kiljavan kävijä vai ensikertalainen, tule ja vaikuta! Tarjolla tietenkin purtavaa vauhdittamaan ideointia! Mikäli et ole vielä varannut viikonloppua kalenteristasi, tee se nyt! Linkki tapahtumaan löytyy tästä.
Tapahtuma Facebookissa

Kysely koskien Aalto kampus-appia
Muotoilun 2. vuosikurssin opiskelijat tekevät käyttäjätutkimusta Palvelumuotoillu-kurssilla tekeillä olevaa mobiiliapplikaatiota varten. Tarkoitus on auttaa Otaniemen kampuksella asiointia. Appi voi auttaa käyttäjää esimerkiksi sisänavigoinnissa tai vapaiden ryhmätyötilojen/tietokoneiden löytämisessä. Kyselyllä pyritään kartoittamaan, millaiset ominaisuudet vastaisivat opiskelijoiden tarpeita parhaiten. Täyttämisessä menee alle minuutti! Kysely täällä.