Viikkotiedote – vko 12

Seuraavan viikon aikana tapahtuu
ma 21.3. Ilmoittautuminen International sitseille
ma 21.3. Aava Afterparty-toimikunnan 2016 rekry
ti 22.3. AK:n yhteislähtö Teekkarispeksiin
ke 23.3. Ilmoittautuminen töihin Wappubileisiin 2016
ke 23.3. Tuhannen ja yhden yön -sitsit
to 24.3. Haveno-kahvit
ke 30.3. Arkkitehtuurin laitoksen Annual Review
pe 1.4. Julkkukauden avajaiset
ti 15.4. EASA 2016 Haku


ma 21.3. Ilmoittautuminen International Sitseille – Flying Away
Suunnitteletko pikapyrähdystä Kanarialle? Vai onko tiedossa tärkeä liikematka Berliiniin? Menossa Vietnamiin reppureissaamaan kaveriporukalla? Minne ikinä oletkin matkalla, varaa liput IC Travelilta ja koe elämäsi lentomatka 31.3. Smökin kansainväliseltä lentoasemalta! Varaa lippusi IC Travelin toimipisteistä: Otakaari 1 pääaula, Kipsari (Arabia), Töölö pääaula. Varaus on mahdollista vain 21.3. välillä 13.45–16. Pidä varasi, sillä nämä liput ovat erittäin haluttuja!
Tapahtuma Facebookissa

ma 21.3. Aava Afterparty-toimikunnan 2016 rekry
Aalto Afterparty on yksi vuoden suurimmista tapahtumista ja samalla uusien opiskelijoiden ensikosketus Aalto-yliopiston juhlakulttuuriin. Viidennen juhlavuotensa kunniaksi kootaan ensimmäistä kertaa Afterparty-toimikunta, joka pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan tätä lukuvuoden käyntiin räjäyttävää spektaakkelia! Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä tästä vuodesta vieläkin isompaa? Toimikunta kokoustaa muutaman viikon välein ja tapahtuman lähestyessä useammin. Oletpa siis kiinnostunut vaikka markkinoinnista tai koristelusta, tai haluat vain olla mukana järkkäämässä luultavimmin vuoden suurinta juhlaa, hae rohkeasti mukaan! Hakuaika alkaa ma 21.3. ja päättyy ma 4.4. täällä.

ti 22.3. AK:n yhteislähtö Teekkarispeksiin
Etkö ole vielä varannut lippuasi vuoden 2016 Teekkarispeksiin? Mikäli vielä mielit mukaan, mutta et ole hankkinut lippuja, kannattaa olla ripeä. Liity joukkoon parhaaseen aikaan parhaassa seurassa, kun Arkkitehtikilta järjestää yhteislähdön speksiin ti 22.3.! Liput täällä.
Tapahtuma Facebookissa

ke 23.3. Ilmoittautuminen töihin Wappubileisiin 2016
2016 Wappubileet järjestetään 30.4. Otaniemen läheisyydessä ja vuoden tärkeimmät juhlat tarvitsevat myös paljon työntekijöitä! Kaipaamme tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Työntekijät saavat ilmaisen sisäänpääsyn erillisestä VIP-ovesta, haalarimerkin, toisen kahdesta vaaleanpunaisen nyörin ansaitsemiseen vaadittavasta kiinnityksestä, sekä selviytymispakkauksena toimivan Wappukorin mukaan Ullikselle! Kaikki työntekijät varmistavat myös paikan Wappuisessa tilausbussikuljetuksessa Otaniemestä suoraan Ullikselle 1.5.! Töihin pystyy ilmoittautumaan ke 23.3. klo 10 alkaen täällä.

ke 23.3. Tuhannen ja yhden yön -sitsit
Tapahtuma Facebookissa

to 24.3. Haveno-kahvit
Vista järjestää to 24.3. klo 11 Miestentien kahviossa yhteisen kahvihetken uuden yhteistyökumppaninsa Havenon kanssa. Kahvin ja herkullisien tarjoilujen lisäksi luvassa on noin tunnin mittainen Havenon järjestämä hulevesiesittely, jossa saamme kuulla muun muassa hulevesisuunnittelusta sekä erilaisista hulevesituotteista. Tilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita, joten olitpa siis maisu tai arkkari, jo kokenut hulevesiasiantuntija tai -vasta-alkaja, niin saavuhan paikalle kuuntelemaan ja nauttimaan kahvista!
Tapahtuma Facebookissa

ke 30.3. Arkkitehtuurin laitoksen Annual Review
Helmikuussa järjestettiin Annual Review, jossa kaikki ARTS:n laitokset kertoivat vuoden saavutuksistaan: taiteellisista projekteista, tutkimuksesta ja julkaisuista. Keskiviikkona 30.3. klo 15 salissa 117 Miestentiellä Arkkitehtuurin laitoksen johtaja Pekka Heikkinen kertoo oman laitoksemme kohokohdat viime vuodelta laitoksen henkilökunnalle ja opiskelijoille. Tule siis kuulemaan, mitä laitoksella tapahtuu opetuksen lisäksi ja mitä muuta arkkitehdit tekevät kuin suunnittelevat taloja, puistoja ja kaupunkeja. Tarjolla myös pientä purtavaa, tervetuloa!

pe 1.4. Julkkukauden avajaiset
Siintääkö silmissäsi jo mahdollisen Wapun kuohuvat kuplat ja riemukkaat riennot? Tuntuuko siltä, että kevätlukukausi ei koskaan lopu? Ei hätää, sillä Julkku tarjoaa hetkellisen helpotuksen arjen ahdistukseen! Pe 1.4. OK20:n sisäpiha ja yläkerta täyttyvät hellän dynaamisesta tunnelmasta, kun höyryävä palju ja sihisevä kiuas kutsuvat väsyneen opiskelijan rentoutumaan rankan viikon jäljiltä. Henkistä ravintoa tarjoilee menoa nostattava DJ, eikä Alepan antimiin tottunut mahakaan jää murisemaan pöytien notkuessa herkuista. Lisäksi paikan päällä on ainutlaatuinen mahdollisuus ihastella vuoden 2016 myyjätuotteita sekä tehdä elämäsi diili!
Tapahtuma Facebookissa

EASA 2016 Haku
European Architecture Students Assembly, EASA, on Euroopan suurin arkkitehtiopiskelijoiden kesätapahtuma, jossa kahden viikon ajan syvennytään huikeisiin työpajoihin ja tutustutaan kiinnostaviin uusiin ihmisiin! EASA järjestetään tänä vuonna Liettuassa rannikkokylä Nidassa 22.7.-7.8. välisenä aikana teemalla ”Not Yet Decided”. Haku on auki 15.4. asti ja lisätietoa saa täältä.