Viikkotiedote 50

0

 

Luet juuri kuluvan lukuvuoden ja allekirjoittaneen viimeistä viikkotiedotetta. Kiitos tiedotuksen täyteisestä vuodesta! Ensi vuonna tiedotteista vastaa uusi viestintävastaavamme Kuisma ❤ Mukavaa loppuvuotta ja rentouttavaa joululomaa kaikille!

Haikeasti,

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Arkkitehtikillan pikkujoulut 11.12.
AA-kerhon vuosijuhla 15.12

II Vapaa-ajalla

Pykälän Spex 2019 11-14.12.
Humans vs. Zombies Winter Special 21.12.
Tilaa alastonkalenteri
Vastaa tutkimukseen ja osallistu leffalippujen arvontaan

 

 

I Tapahtumia

 

 

ARKKITEHTIKILLAN PIKKUJOULUT

 

Tervetuloa viettämään Arkkitehtikillan Pikkujouluja!

Welcome to the Guild of Architecture’s Christmas Party!

Vuosi lähestyy loppuaan ja joulurauha siintää edessäpäin. Vielä on kuitenkin tilaisuus kokoontua yhteen glögin ja muiden tarjottavien ääreen Arkkitehtillan Pikkujouluihin! Pyyhe mukaan!

Mitä: Arkkitehtikillan Pikkujoulut
Missä: Vaasankatu 10, kattosauna
Milloin: keskiviikko 11.12. klo 18
Miksi: Well, it’s been a year, It doesn’t surprise me

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/718695231951012/

 

AA-KERHON VUOSIJUHLA

 

AA-kerhon hallitus toivottaa kaikki Arkkarit ja Athenelaiset tervetulleeksi juhlistamaan kulunutta vuotta. Tällä kertaa sitsien teemaa ohjaa Kummisedän ylevät juhlat, kun meininki on kuin Connien ja Carlon häissä. Puvusta itsesi siis himoitsemaasi rooliin ja saavu suurenmoiseen Smökkiin sunnuntai-iltana 15.12. nostamaan maljaa! Salute!

Juhlinta alkaa klo 18:00 Smökissä cocktail-tilaisuudella, josta saamme klo 18:30 apostolin kyydityksen Smökkiin pääjuhlaa ja gongin kumahdusta varten. Mukaan voi halutessaan varata hieman käteistä, mutta jättäkää kuuntelulaitteet ja valvontapakut kotiinne.

Innokkaimmat voivat tuoda kunnianosoitukset lahjan muodossa onnelliselle neliskunnalle. Huomioittehan lahjaa annettaessa eettisyyden ja ekologisuuden, jottei lahja nuku kalojen kanssa vuosisatoja kuten muovi konsanaan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 8.12. https://athene.fi/ilmo/event/46

 

MITÄ: AA-kerhon vuosijuhla X
MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: 15.12. klo 18:00 (cocktail), 18:30 (sitsit)
HINTA: 15 €
PUKUKOODI: cocktail, Kummisedän mukaan

ILMO: https://athene.fi/ilmo/event/46

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/542639226527084/

 

 

 

II Vapaa-ajalla

 

 

PYKÄLÄN SPEX 2019 – LOTTAPÄIVÄT

 

Viinatrokarin elämä kieltolain aikaan on makeaa – kunnes se ei enää ole. Tuottoisa liiketoiminta voi hetkenä minä hyvänsä saada äkkipysähdyksen maan tehokkaimman etsivän Klaara Vaaran saavuttaessa kohteensa. Trokariparivaljakon Vilhon ja Jussin on lyötävä viisaat päänsä yhteen ja keksittävä jotain arvaamatonta paetakseen lain pitkää kouraa.

Kaukana kapakoiden musiikin pauhusta ja kovan teen houkutuksista Lotta Svärd -järjestön Helsingin jaosto valmistautuu vuoden kohokohtaan. Lottapäivät kokoaa pääkaupunkiin tuhansia järjestön edustajia ympäri maan – sekä muutaman yllätysvieraan. Hyvä lotta on oikeamielinen, puhdas ja raitis, mutta mahtuvatko kaikki lotat ahtaaseen muottiin?

Pykälän 23. Spex tarjoilee syksyn hulvattomimman veijarikomedian täysin oikkarivoimin toteutettuna. Muista: kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan vuoden 2019 Spextaakkeliamme!

 

MITÄ: Pykälän Spex 2019
MISSÄ: Linnanmäen Peacock-teatteri (Tivolikuja 1)
MILLOIN: 11-14.12.2019, esitykset alkavat kello 19
PALJON MAKSAA: 16 / 19 / 25 euroa; ryhmäliput opiskelijoille 15 e / hlö, muille 18 e / hlö.

 

NO MISTÄ SAA LIPPUJA?

– Ticketmasterista osoitteesta https://www.ticketmaster.fi/artist/lottapaivat-lippuja/1019336

– Ryhmälippujen tiedustelu: spextuottajat@pykala.fi

 

SOME:

Instagram: @pykalanspex
Facebook: Pykälän Spex

www.pykalanspex.fi

 

HUMANS VS. ZOMBIES WINTER SPECIAL

 

Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Ihmiset voivat puolustautua piiloutumalla, pakenemalla tai taistelemalla käyttäen sukkia tai nerf-pyssyjä zombeja vastaan. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin. Osallistuminen on täysin ilmaista, ja pelissä tarvittavan huivin ja erityishärpäkkeet saa järjestäjiltä. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua, tulla paikalle ja pelata! Tapahtuma on englanninkielinen.

Winter Special on yksipäiväinen peli lauantai-aamusta sunnuntain vastaiseen yöhön, sijoittuen salaperäiselle 1920-luvulle, kun joulu häämöttää jo aivan nurkan takana! Voiko Art Deco -joulukuusen pelastaa? Lue lisää Facebookista ja ilmoittaudu mukaan tästä.

 

TILAA ALASTONKALENTERI

 

Pirteää joulukuuta, tilatkaa alastonkalenteri!

Puuttuuko vielä kalenteri ensi vuodelle? Haluatko nähdä tissit? Haluatko tukea rakkaan Heliximme toimintaa? Jos vastasit ”kyllä” yhteenkään kysymykseen, niin meillä on voittajan ratkaisu just sulle! Helix on toteuttanut riettaan rohkean Alastonkalenterin 2020 riemuksenne, jonka varausmahdollisuus alkaa n-y-t-nyt! Täytä siis e-lomake ja varmista ensi vuoden joka päivääsi upea alaston helikaani katselemaan seinältäsi. Toimitukset ensivuoden alussa

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/101917/lomake.html

 

VASTAA TUTKIMUKSEEN JA OSALLISTU LEFFALIPPUJEN ARVONTAAN

 

Oletko sinkku? Auta graduntekijää vastamalla lyhyeen kyselyyn ja osallistu leffalippujen arvontaan!

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/101754/lomake.html

Tutkimuksessa selvitetään parinvalintaan liittyviä asioita. Kyselyyn vastataksesi sinun tulisi olla sinkku ja etsiä seuraa vastakkaisen sukupuolen edustajista.

Vastaamiseen menee noin 5 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Halutessaan voi jättää sähköpostiosoitteensa ja osallistua elokuvalippujen arvontaan. Vastanneiden kesken arvotaan yhdelle henkilölle 4 elokuvalippua ja kahdelle henkilölle 3 elokuvalippua.

Mikäli tutkimuksesta nousee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä vastuulliseen tutkijaan: Ilmari Määttänen, FT: ilmari.maattanen@helsinki.fi

 

Erittäin kiitollisin terveisin,
Emma Petersen, PsK

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi