Viikkotiedote 49

 

Hihii Wähäjoulu on ihan pian täällä! Virittäydy tunnelmaan Wähäjoulukalenterin avulla, joka päivä aukeaa uusi luukku! pSsST! Joululomaan on enää 13 yötä <3

Netta-tonttu

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Wähäjoulu 111 5.12.
Wähäjoulun jatkot 6.12.
Arkkitehtikillan pikkujoulut 11.12.
AA-kerhon vuosijuhla 15.12

II Vapaa-ajalla

Vastaa SAFAn opiskelijakyselyyn ke 4.12. mennessä
Pykälän Spex 2019 11-14.12.

 

 

I Tapahtumia

 

 

WÄHÄJOULU 111

 

Talven ryöstäessä luonnolta värinsä on kunkin aika vetäytyä oman mielensä puutarhaan nauttimaan värin, tuoksujen ja lämmön rauhoittavasta vaikutuksesta. 5. joulukuuta puhjetkoot nämä mielen puutarhat todellisuuden kukkaan, kun Arkkitehtikilta kokoontuu juhlistamaan 111-vuotista taivaltaan.

Pergolan alle on katettu cocktail-tilaisuus, jonka päänäyttämönä toimii Arkkitehtuurimuseo. Sieltä jatkamme pääjuhlaan Kiltasaliin. Kun yö lopulta saapuu ja kasvit vetäytyvät odottamaan aamun ensisäteitä, jatkaa juhlakansa kohti salaisessa lokaatiossa pidettäviä jatkoja sekä legendaarista yöuintia. Itsenäisyyspäivän sarastuksen herättäessä niin kukat kuin juhlavieraatkin vietämme virkistävän silliaamiaisen Siltasaaren saunalla.

 

Mitä: Arkkitehtikillan vuosijuhla Wähäjoulu
Milloin: 5. joulukuuta 2019
Mitä kustantaa: Illalliskortti 85 € (opiskelija) tai 100 € (alumni), aamuyöuinti 16 €, sillis 15 €
Miksi: ”Mikään ei ole tärkeää paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää.”
– Kiinalainen viisaus

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/404026587140694/

 

WÄHÄJOULUN JATKOT

 

Joskus jopa parhaat puutarhurit kyllästyvät puskien trimmailuun ja haikailevat vapauden perään. Ja mikäs sen parempi keino loppuvuoden paineiden purkuun kuin Wähäjoulun viralliset jatkot. Kurkota siis kuuseen multakuoppien sijaan ja nouse arjen yläpuolelle keskellä villiintyneiden puskien ja rehottavien viherkasvien.

Jatkojen lokaatio pidetään Wähäjoulupäivään (5.12.) saakka salaisena. Sitä voivat kuitenkin pääjuhlaan osallistumattomat tiedustella Telegramissa käyttäjältä @krapulapoika.

Lipunmyynti paikan päällä, hinta 5€ (hintaan sisältyy 1 ruoka).

Ilmainen pääjuhlaan osallistuville.

Mitä: Wähäjoulun jatkot
Missä: julkaistaan tapahtuman sivuilla Wähäjoulupäivänä
Milloin: 6.12. klo 00:00-03:00

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/549813592468569/

 

 

ARKKITEHTIKILLAN PIKKUJOULUT

 

Tervetuloa viettämään Arkkitehtikillan Pikkujouluja!

Welcome to the Guild of Architecture’s Christmas Party!

Vuosi lähestyy loppuaan ja joulurauha siintää edessäpäin. Vielä on kuitenkin tilaisuus kokoontua yhteen glögin ja muiden tarjottavien ääreen Arkkitehtillan Pikkujouluihin! Pyyhe mukaan!

Mitä: Arkkitehtikillan pikkujoulut
Missä: Vaasankadun kattosauna, Vaasankatu 10
Milloin: Keskiviikkona 11.12. tarkempi ajankohta paljastetaan myöhemmin tapahtuman eventissä, joka myös julkaistaan myöhemmin!!
Miksi: Eikös se olisikin jo korkea aika?

 

AA-KERHON VUOSIJUHLA

 

AA-kerhon hallitus toivottaa kaikki Arkkarit ja Athenelaiset tervetulleeksi juhlistamaan kulunutta vuotta. Tällä kertaa sitsien teemaa ohjaa Kummisedän ylevät juhlat, kun meininki on kuin Connien ja Carlon häissä. Puvusta itsesi siis himoitsemaasi rooliin ja saavu suurenmoiseen Smökkiin sunnuntai-iltana 15.12. nostamaan maljaa! Salute!

Juhlinta alkaa klo 18:00 Smökissä cocktail-tilaisuudella, josta saamme klo 18:30 apostolin kyydityksen Smökkiin pääjuhlaa ja gongin kumahdusta varten. Mukaan voi halutessaan varata hieman käteistä, mutta jättäkää kuuntelulaitteet ja valvontapakut kotiinne.

Innokkaimmat voivat tuoda kunnianosoitukset lahjan muodossa onnelliselle neliskunnalle. Huomioittehan lahjaa annettaessa eettisyyden ja ekologisuuden, jottei lahja nuku kalojen kanssa vuosisatoja kuten muovi konsanaan.

Ilmoittautuminen on jo auki ja sulkeutuu sunnuntaina 8.12. https://athene.fi/ilmo/event/46

 

MITÄ: AA-kerhon vuosijuhla X
MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: 15.12. klo 18:00 (cocktail), 18:30 (sitsit)
HINTA: 15 €
PUKUKOODI: cocktail, Kummisedän mukaan

ILMO: https://athene.fi/ilmo/event/46

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/542639226527084/

 

 

 

II Vapaa-ajalla

 

VASTAA SAFAN OPISKELIJAKYSELYYN

 

Hei arkkitehti-, maisema-arkkitehti tai sisustusarkkitehtiopiskelija!

Tervetuloa vastaamaan SAFAn opiskelijakyselyyn 2019, jossa kartoitetaan hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen, työhön ja uraan liittyviä asioita. Kysely on anonyymi ja sen toteuttaa SAFAn koulutus- ja tutkimustoimikunta. Kysely on alunperin painotettu arkkitehtuurin opiskelijoille, mutta suurin osa kysymyksistä on yleispäteviä, joten kyselyyn on mahdollista vastata opintoalasta riippumatta.

Kyselyn tuloksia käydään läpi koulujen kanssa ja niitä hyödynnetään mm. koulutus- ja tutkimustoimikunnan työssä ja opetuksen kehityksessä. Vastaaminen antaa siis tärkeää tietoa tulevaisuutta varten!

Kyselyn lopussa voi osallistua elokuvalippujen tai Arkkitehti-lehden vuosikerran arvontaan. Yhteystiedot eivät linkity kyselyn tuloksiin anonymiteetin säilyttämiseksi.

Linkki kyselyyn tässä (tai alla olevassa saatekirjeessä).

Palautetta kyselystä voi antaa kyselyn lopussa anonyymisti tai sähköpostilla osoitteeseen asiamies.opiskelija@safa.fi . Kiitos vastauksista jo etukäteen!

 

PYKÄLÄN SPEX 2019 – LOTTAPÄIVÄT

 

Viinatrokarin elämä kieltolain aikaan on makeaa – kunnes se ei enää ole. Tuottoisa liiketoiminta voi hetkenä minä hyvänsä saada äkkipysähdyksen maan tehokkaimman etsivän Klaara Vaaran saavuttaessa kohteensa. Trokariparivaljakon Vilhon ja Jussin on lyötävä viisaat päänsä yhteen ja keksittävä jotain arvaamatonta paetakseen lain pitkää kouraa.

Kaukana kapakoiden musiikin pauhusta ja kovan teen houkutuksista Lotta Svärd -järjestön Helsingin jaosto valmistautuu vuoden kohokohtaan. Lottapäivät kokoaa pääkaupunkiin tuhansia järjestön edustajia ympäri maan – sekä muutaman yllätysvieraan. Hyvä lotta on oikeamielinen, puhdas ja raitis, mutta mahtuvatko kaikki lotat ahtaaseen muottiin?

Pykälän 23. Spex tarjoilee syksyn hulvattomimman veijarikomedian täysin oikkarivoimin toteutettuna. Muista: kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan vuoden 2019 Spextaakkeliamme!

 

MITÄ: Pykälän Spex 2019
MISSÄ: Linnanmäen Peacock-teatteri (Tivolikuja 1)
MILLOIN: 11-14.12.2019, esitykset alkavat kello 19
PALJON MAKSAA: 16 / 19 / 25 euroa; ryhmäliput opiskelijoille 15 e / hlö, muille 18 e / hlö.

 

NO MISTÄ SAA LIPPUJA?

– Ticketmasterista osoitteesta https://www.ticketmaster.fi/artist/lottapaivat-lippuja/1019336

– Ryhmälippujen tiedustelu: spextuottajat@pykala.fi

 

SOME:

Instagram: @pykalanspex
Facebook: Pykälän Spex

www.pykalanspex.fi

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi