Viikkotiedote 14

 

Juhuu! ÄPYn 50h yhdistysmyyntiskaba alkaa huomenna tiistaina klo 10 kandikeskuksen aulassa!

Solmi oma myyjädiilisi ensimmäisen 50 tunnin aikana paikan päällä tai nettisivuilla  http://diili.apy.fi/ ja osallistu 50h kilpailuun sekä varmista myyjäedut itsellesi. Solmimalla Arkkitehtikillan yhdistysdiilin ensimmäisen 50 tunnin aikana olet takaamassa killalle huikeita palkintoja Ullikselle Wapuksi! Ole siis ripeä ja tsemppaa Arkkitehtikilta voittoon omalla panoksellasi!

Wappua odottavin terveisin,
Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Äpyn myyjäkauden avajaiset 2.4.
AK-Inkubio Skumppatasting ilmo aukeaa 3.4.
Wienerbergerin haalarikahvit 5.4.
Väärinymmärrettyjet sitsit  6.4.

II Vapaa-ajalla

Otaniemen ennakkoäänestystempaus 3.4.
Taiteellisen toiminnan avoin kokous 3.4.
Thought Leaders’ Talk by Tero Ojanperä 3.4.
Opiskelijoiden ilmastolakko 5.4.
Retuperän WBK Finlandia-talossa 5.4.
Humans vs Zombies Spring 5.-7.4.

 

 

I Tapahtumia

 

ÄPYN MYYJÄKAUDEN AVAJAISET

 

Äpyn myyjäkauden avajaiset Kandidaattikeskuksessa tiistaina 2.4. klo 10-15

Kuuletko, kuinka kevät ulkona puhkeaa kukkaan ja hukuttaa harmoniseen hyminäänsä kevään huolet ja kiireet? Wappu, vuoden riehakkain ja räyhähenkisin juhla on täällä, ja vuoden hauskin huumorilehti Äpy julkaistaan Äpy-gaalassa tiistaina 23.4. Oletko sinä tämän Wapun Äpy-myyjä? Äpyn myyjäkausi aukeaa ryminällä tiistaina 2.4. klo 10 Kandidaattikeskuksessa. Avajaisissa pääset tutustumaan tämän Äpyn myyjätuotteisiin sekä lunastamaan omasi välittömästi diilin tehtyäsi. Paikalla myös muut Wapun ajan hyödykkeet Äpy-myyjille, naposteltavaa sekä muuta kiinnostavaa!

Kun teet diilin ensimmäisen 50h aikana, (torstai 4.4. klo 12 mennessä) osallistut Relex Solutions Flow-lippu-arvontaan sekä Äpyn 50h-yhdistysskabaan. Osallistumalla Äpyn 50h-yhdistysskabaan autat yhdistystäsi voittamaan 30 pulloa kuohuviiniä TAI 300 munkkia toimitettuna suoraan yhdistyksesi päivystyspisteelle Wappupäivänä. Wau! Kysy tarkemmat tiedot yhdistyksesi diilistä yhdistyksesi hallitukselta.

Nähdään myyjäkauden avajaisissa!

FB: https://www.facebook.com/events/803780006656814/

 

AK-INKUBIO SKUMPPATASTING

 

”Täydellisen makunautinnon takaamiseksi erilaiset juomat kannattaa nauttia niiden optimaalisessa nauttimislämpötilassa. Kuohuviini tulisi nauttia jäähdytettynä, eli vähän kylmempänä kuin viini, mutta liiallinen kylmyys puolestaan saattaa tuhota kaikki kuohuviinin maut. Paras nauttimislämpötila vaihtelee hieman kuohuviinistä riippuen, mutta perinteiselle valkoiselle kuohuviinille se on noin 5-7 astetta.”

Wappu lähenee ja on aika herättää skumppamakunystyrät! Tule yhdessä Inkubion ja Arkkitehtikillan kanssa nauttimaan keväisestä illasta kuohuviiniä maistellen.

Ilmoittautuminen aukeaa ke 3.4. ja päättyy 10.4., jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.
ILMOITTAUTUMISLINKKI julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma on K-18!

MITÄ: AK-Inkubio Skumppatasting
MILLOIN: 17.4.2019 klo 16:00
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8 B
HINTA: 13€

DC: Smart casual

FB: https://www.facebook.com/events/650948685340383/

WIENERBERGERIN HAALARIKAHVIT

 

Yksi suurimmista haalarisponsoreistamme, Wienerberger, esittäytyy fukseille ja kaikille kiinnostuneille perjantaina 5.4. klo 13-14 kiltiksen läheisyydessä olevassa neukkarissa K101. Luvassa on mielenkiintoinen yritysesittely sekä Wienerbergerin tarjoamat pullakahvit! Tule ja ota selvää millainen yritys oikein koristaa maalarinvalkoista reittäsi! Pukukoodi: haalarit

MITÄ: Wienerbergerin haalarikahvit
MISSÄ: Kiltiksen läheisyydessä oleva neukkari K101.
MILLOIN: Pe 5.4 klo 13-14

Tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/371231373721719/

 

VÄÄRINYMMÄRRETTYJEN SITSIT

 

“Paapuuriin! Jyrkästi ja äkkiä!” Jäävuori häämöttää horisontissa. Väistöliikkeet ovat jo turhia. Väärinymmärretyn kansan kurssi on väärinymmärrysten seurauksena siirtynyt kohti ylitsepääsemättömältä vaikuttavaa hyistä kohtaloa. Onkin siis aika juhlia viimeisen kerran ennen kuin törmätään!

Tule mukaan erään valtamerilaivan loistokkaalle kannelle yhdessä Arkkitehtikillan, Athenen, NuDen ja Prodekon kanssa. Hetket ovat epävarmoja, mutta ainakin tunnelma tulee olemaan korkealla!

Ilmoittautuminen aukeaa pe 22.3. klo 12 ja päättyy 29.3., jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

ILMOITTAUTUMISLINKKI https://athene.fi/ilmo/event/1

Sitsit ovat K-18!

MITÄ: Väärinymmärrettyjen sitsit & sillis
MILLOIN: 6.4.2019 cocktailtilaisuus klo 18:00, sitsit klo 19:00 ja sillis 7.4. klo 12:00
MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4; sillis Rantsulla
HINTA: sitsit 17€, sillis 8€
DC: Cocktail
AVOIMET JATKOT: Smökissä n. 23:30

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/391836821594761/

 

II Vapaa-ajalla

 

OTANIEMEN ENNAKKOÄÄNESTYSTEMPAUS

 

Maanlaajuinen opiskelijatempaus ’Opiskelijat näkyville’ järjestetään ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä 3.4. klo 11. Tule mukaan käyttämään ääntäsi! Viidellesadalle ensimmäiselle luvassa AYY:n tarjoama haalarimerkki.

Koulutus. Toimeentulo. Ilmasto. Mielenterveys. Mikä on sun ratkaisu?

Tarvitsemme nyt konkreettisia ratkaisuja korkeakoulutuksen laadun parantamiseksi, opiskelijan toimeentulon ja hyvinvoinnin lisäämiseksi sekä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Tehdään yhdessä opiskelijat ja koulutukseen panostamisen tärkeys näkyviksi!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta ottaa osaa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) ja Suomen opiskelijakuntien liiton (SAMOK) ennakkoäänestystempaukseen, jossa jonotamme ennakkoäänestyspisteille sankoin joukoin. Jonot muodostuvat ympäri Suomen klo 11–12 ja ne mitataan maanlaajuisesti klo 12. Vaikutetaan ennakkoäänestyspäivänä kilometreittäin!

Vedä siis haalarit jalkaan ja tule mukaan tekemään opiskelijoiden ääni näkyväksi.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2359009287660838/

 

TAITEELLISEN TOIMINNAN AVOIN KOKOUS

 

Taiteellisen toiminnan avoin kokous 3.4. klo 17 @Café Kylteri

AYY:n taiteellisen toiminnan ohjausryhmä kokoustaa 3.4. klo 17 Kauppakorkeakoulun Café Kylterissä (Ekonominaukio 1) ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi kokoukseen! Asialistalla on Otaniemen yö, AYY:n taidekokoelman kartutus, valokuvamosaiikki ja muita projekteja. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan AYY:n taiteelliseen toimintaan!

Vaikket pääsisi paikalle (tai vaikka pääsisitkin), voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua AYY:n taiteelliseen toimintaan täällä: https://lomake.ayy.fi/taide/ayy-artistic-activities-take-part/

Saman lomakkeen kautta voi myös jättää omia ideoita!

 

THOUGHT LEADERS’ TALK BY TERO OJANPERÄ

 

AI has quickly crept into fields like finance, advertising, retail and sustainability – to name just a few. On Wednesday 3.4. Tero Ojanperä, Chairman and Co-Founder of Silo.AI, will take the stage and share the biggest social trends brought by AI. Join this Thought Leaders’ Talk to hear how the current technological disruption will impact our society and our lives.

 

Read more here: https://www.facebook.com/events/509076469620295/

The event is open for all interested and free to attend!

 

OPISKELIJOIDEN ILMASTOLAKKO

 

Tervetuloa osoittamaan mieltäsi ilmaston puoluesta Otaniemessä 5.4. järjestettävään opiskelijoiden ilmastolakkoon! Tuhannet nuoret ympäri Suomea skippaavat koulun lakkoillakseen kovempien ilmastotoimien puolesta. Sillä miksi opiskella ja valmistua, jos koko sukupolvemme tulevaisuus on vaarassa?

https://www.facebook.com/events/2212249069025412/

Muista myös allekirjoittaa Otaniemi 1,5 https://www.adressit.com/signatures.php?tunnus=otaniemi_15&page_number=13&num_rows=10

 

RETUPERÄN WBK FINLANDIA-TALOSSA

 

Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri nähdään Töölönlahden palokunnantalon nokisten kurkihirsien alla suurkonsertissa perjantaina huhtikuun 5. päivänä kello 19.33 alkaen. Konsertissa kuullaan valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalon varta vasten tätä konserttia varten retusoimia klassisen musiikin kirkkaimpia lasihelmiä, joita Retuperän kemiallisesti vahvistetun torwiseitsikon lisäksi tulkitsee maamme solistitähtitaivaan häikäisevät tähdenlennot, Sakari Mäkimattila pasuunalla ja Antero Pellikka kitaralla. Konsertin kapellimestarina toimii Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Torturo Canini, eräs aikamme johtavista kapellimestareista.

Lippuja konserttiin voi tilata osoitteesta http://liput.rwbk.fi/. Lippuja on myös myynnissä Otakaari 1:n aulassa viikolla 13. Opiskelijaliput 15 euroa.

Retuperän WBK Finlandia-talossa 5.4.2019 kello 19.33

Johtaa: Torturo Canini
Solistaa: Sakari Mäkimattila, pasuuna
Solistaa: Antero Pellikka, kitara
Woimailee: Koejäsenet

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/343434226283813/

 

HUMAN VS. ZOMBIES SPRING

 

Humans vs Zombies Spring 5.-7.4.

Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Ihmiset voivat puolustautua piiloutumalla, pakenemalla tai taistelemalla käyttäen sukkia tai nerf-pyssyjä zombeja vastaan. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin.

Osallistuminen on täysin ilmaista. Pelissä tarvittavan huivin ja erityishärpäkkeet saa järjestäjiltä. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua, tulla paikalle ja pelata.

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2213302415597479/
Ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/aava/humans-vs-zombies-2019/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi