VIIKKOTIEDOTE 11/2020

0

 

Tiedottajan terveiset

viikkis:

 

I Tapahtumia

Haalarikahvit 9.3.
TiistaiTRAMPOLIINI 10.3.
Majatalkoot 13.-15.3.
ValkohaalARIsitsit 18.3.
Toimistoappro 19.3.
Arkkitehtuuri iltakoulu 19.3.

II Vapaa-ajalla

Aaltoesin Open Meeting 10.3.
Sateenkaarisitsit by GAYY 21.3.
DASH Lapland osallistumisen DL 22.3.
Juhlavaate kirppis
Hiihtopäivä 2020 27.3.
Naisten Linja

III Työtarjouksia

Cereerwebin työtarjoukset

I Tapahtumia

Haalarikahvit

Yksi suurimmista haalarisponsoreistamme, Wienerberger, esittäytyy fukseille ja kaikille kiinnostuneille maanantaina 9.3. klo 15.15-16.15 A2 -salissa. Luvassa on mielenkiintoinen yritysesittely sekä Wienerbergerin tarjoamat pullakahvit! Tule ottamaan selvää millainen yritys oikein koristaa maalarinvalkoista reittäsi! Pukukoodi: haalarit

MITÄ: Wienerbergerin haalarikahvit
MISSÄ: A2 -sali
MILLOIN: Ma 9.3. klo 15.15

Tervetuloa!

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/558320121558531/

 

 

tiistaiTRAMPOLIINI

Viime vuoden menestyksekkään trampoliinipuistokokeilun seurauksena AK Sportklubb järjestää uuden kokeilun toiseen vastaavanlaiseen puistoon Rush Helsinkiin tiistaina 10.3. klo 18! Yhteislähtö kiltikseltä klo 17:15.

Käynti tulee maksamaan 5,5€, valmistaudu myös maksamaan 3€ trampoliinisukista. Jos sinulla on muun valmistajan trampoliinisukat, voi Rush vaihtaa nämä oikeanlaisiin maksutta.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 3.3. klo 12.

MITÄ: Trampoliinipuistokäynti
MISSÄ: Rush Helsinki, Valimotie 25
MILLOIN: 10.3. klo 18
MIKSI: Pomppiminen vahvistaa oikein suoritettuna luita

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/969824567177563/

 

Majatalkoot

Tervetuloa perinteisiin Majatalkoisiin!

Nyt on aika hoivata ja helliä yhteisömme helmeä, Majaa. Viikonloppuna touhutaan ja aherretaan sekä tietenkin nautitaan ja virkistytään!

Majalle voi saapua jo perjantaina. Launataina ja sunnuntaina hommia tehdään aamupalasta päivälliseen (~10-18).

Talkoot ovat täysin ilmaiset sisältäen ruuat. Illan saunalimpat tuo kukin janoinen itse!

Ilmoittaudu tästä: https://forms.gle/zRmuirjWYfwimXJ66

 

 

Toimistoappro

Oletko pohtinut miltä muiden työpaikat näyttää? Mietitkö kesätöitä, mutta et tiedä missä olisi kiva työskennellä? Osallistu torstaina 19.3. A-lumnin järjestämälle iltapäivän mittaiselle toimistoapprolle niin pääset kurkkaamaan toimistojen julkisivujen taakse!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen julkaistaan lähiaikoina.

ValkohaalARIsitsit

Kaipaako kevääsi piristystä laskARIen ja seminARIen keskelle? Sulje temppARIt telkkARIsta ja kaiva kaapistasi tennARIt, tikkARIt, simmARIt, vetskARIt, nimmARIt, henkkARIt, klemmARIt sekä tietenkin valkoiset haalARIt!

On nimittäin taas tullut se aika vuodesta, kun Prodeko, Sähköinsinöörikilta, Arkkitehtikilta, Lääketieteenkandidaattiseura ja Fyysikkokilta kokoontuvat saman katon alle Otaniemen keskukseen, Smökkiin, jossa jo perinteeksi muodostuneet valkohaalARIsitsit jälleen järjestetään. Olipa nimesi ARI tai ValdemARI, olitpa runkkARI tai vaikka vaARI, vedä puhtaan-, luonnon-, maalarin-, lääkärin- tai sateenkaarenvalkoiset haalARIsi päälle ja saavu juhlimaan 18.3. Smökkiin! Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.15 ja kongi kumahtaa klo 19.00.

MITÄ: ValkohaalARIsitsit
MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: 18.3. Kokkarit klo 18.15, sitsit klo 19.00
HINTA: 15 €
PUKUKOODI: Valkoiset haalARIt ja kaikki muu ARI-päätteinen
JATKOT: Rantasauna klo 23.00 (PALJU ON LÄMMIN!)

https://www.facebook.com/events/503365193705182/

 


II Vapaa-ajalla

 

AaltoES open meeting

Hei,

Meillä on ensi viikon tiistaina 10.3. klo 18 Aaltoesin Open Meeting Startup Saunalla. Toivottaisiin tapahtumaan mahdollisimman laajasti eri alojen opiskelijoita koko Aallosta, sillä poikkitieteellisyys on aina koko yhteisön etu.

About the meeting:

If you’ve ever wondered who’s Aaltoes and what we do, this one’s for you! The open meeting is meant for everyone who’s interested in Aaltoes in general, wants to join our team, hear about our current and upcoming projects or become a part of our vibrant community!

Aaltoes, Aalto Entrepreneurship Society, exists to build the next generation of entrepreneurs. Aaltoes organizes a variety of events and programs targeting university students and early-stage founders: accelerators, hackathons, inspirational events, and meetups.

https://www.facebook.com/events/647780296037522/

 

 

Sateenkaarisitsit by GAYY

GAYY ylpeänä esittää sitsien ABC:n – Anything But Clothes and Cups!

Järjestäjätaho suurella vastenmielisyydellä muisteli aikojansa Kaapin perukoilla ja totesivat että näiltä sitseiltä jätetään pois moisesta synkkyydestä muistuttavat elementit. Kehoitamme siis jättämään takit henkareihin ja housut hyllyihin pölyttymään – näillä sitseillä pukeudutaan vain hienolaatuisimpiin muovisäkkeihin, fiineimpiin pahvipakkauksiin ja vegaanisiin versioihin Lady Gagan lihamekosta.
Tuo paikalle Otakaari 20 yläkertaan oma tyylikäs itsesi, vaatepartesi, joka muodostuu jostain muusta kuin vaatteista sekä vapaavalintainen juomalasi (joka ei kuitenkaan ole juomalasi, mutta josta pystyy juomaan)!
Kannustamme poikkitieteellisyyteen, vapaaseen rakkauteen ja värikkään sallivaan ilmapiiriin!

Ilmoittautuminen sitseille on auki ja sulkeutuu 16.3. klo 23:55. Ilmon sulkeutumisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja sitsimaksu tulee maksaa esteistä huolimatta.
Ilmottautuminen tapahtuu osoitteessa: https://forms.gle/mTuacCnrHMLfdzUk6

Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17.30 ja sitsit klo 18.00. Tiedot maksamisesta lähetetään myöhemmin.

MITÄ? Sateenkaarisitsit by GAYY
MISSÄ? Otakaari 20 yläkerta
MIKSI? No miksi ei?
MILLOIN? 21.3. klo 17.30 alkaen
PALJON? 18 €
DRESSCODE? Mitä tahansa paitsi vaatteet!

 

 

 

DASH Lapland

Hei ja terveisiä Lapista!

Huhtikuussa Rovaniemellä järjestetään Dash Lapland 2020 Design Hackathon tapahtuma. Olemme täysin voittoa tavoittelematon opiskelijayhteisö ja ajattelimme, että tapahtuma voisi kiinnostaa teidänkin opiskelijoitanne, sillä kyseessä on monialainen hackathon! Dash Lapland järjestetään 17.-19.4.2020.

Osallistujahaku on auki ja päättyy 22.03.2020. https://www.dashlapland.com/

Haemme mukaan avarakatseisia osallistujia eri koulutusaloilta ja taustoista osallistumaan tapahtumaamme ja ratkaisemaan oikeiden yritysten todellisia haasteita. Esimerkiksi Dash Lapland 2019 Hackathoniin osallistui opiskelijoita ja työelämässä olevia henkilöitä 45:stä eri pääaineesta!
Osallistujat ympäri maailmaa ja eri taustoista tullaan jakamaan joukkueisiin, ja joukkueet kilpailevat keskenään käyttäen design thinking -prosesseja ja palvelumuotoilun keinoja, tässä on ammattilaiset sparraamassa läpi viikonlopun! Dash Lapland perustuu liiketoiminnan kehittämisen haasteisiin erilaisten muotoilutyökalujen hyödyntämisen avulla. Osallistujamme ratkovat haasteita viikonlopun ajan mentoreiden eli eri alojen ammattilaisten avulla.

Osallistuminen tähän tapahtumaan on ilmaista, ja voimme luvata osallistujille ainutlaatuisen tilaisuuden oppia intensiivisestä tiimityöskentelystä, ajanhallinnasta, palvelumuotoilusta ja uusista tavoista työskennellä. Sekä tapahtumassa on mentorien lisäksi kaikkien yritysten edustajia sparraamassa ja verkostoitumassa osallistujien kanssa. Jäsenistellönne arvokas kokemus tulevaisuuden työelämää varten!
Dash Lapland on opiskelijoillenne mieletön tilaisuus myös päästä verkostoitumaan niin osallistujien, yritysten kuin mentoreiden kanssa.

Dash Lapland Teaser Video: https://youtu.be/LiJqHVlNN3I

Jos teillä tulee mitään kysymyksiä koskien Dash Laplandia, olettehan yhteydessä meihin sähköpostitse: info@dashlapland.com tai vaikka Instagramissa!

 

 

Juhlavaate kirppis

Ollaan Teknologföreningenin Kestävyystoimikunnan (HålK) kanssa perustettu Facebook-kirppis vuosijuhlavaatteita (mekkoja, frakkeja yms.) varten. Ryhmässä on tällä hetkellä n. 100 jäsentä, jotka koostuvat opiskelijoista ja alumneista. Ryhmässä voi tehdä ilmoituksen jos haluaa ostaa, myydä, vuokrata tai lainata jotain vaatetta.

Olisi mahtavaa jos saataisiin ryhmään vielä lisää porukkaa, niin tarjontakin kasvaisi!

Liity mukaan: https://www.facebook.com/groups/614978232569734/

 

 

 

Hiihtopäivä 2020

ALLE KUUKAUSI JÄLJELLÄ YHTEEN KEVÄÄN PÄÄPÄIVISTÄ™!!!!!
Akateemiset Hiihtoseurat (AHS) järjestää vuosittaisen legendaarisen HIIHTOPÄIVÄN 2020 perjantaina 27. maaliskuuta. Netti-ilmo on ollut jo hyvän aikaa auki, mutta vielä mahtuu mukaan!!!

Hiihtopäivän lokaationa toimii Vihdin hiihtokeskus. Tule testaamaan laskutaitojasi päivän skaboissa sekä viihtymään poikkitieteellisessä seurassa Vihdin lumilla. Päivän hassuttelut vaihtuvat huikeisiin jatkoihin Pykälän hulppeissa kerhotiloissa Sörnäisissä. AAYYYY!!

Jatkoilla esiintyy Suomen seuraava rapsensaatio AARNIKOTKAT eli meininki on siis taattu!

Lähdemme matkaan keskustan ja Otaniemen kampuksilta, mistä bussimme kyyditsevät akateemisen hiihtokansan Vihdin huikeisiin tunnelmiin. Ohjelmassa on perinteisiä taidonnäytteitä vaativia kilpailuja; randokisa, laskukisa sekä tietysti supersuosittu kreisein asu -kisa. Kilpailujen voittajille on luvassa fantastisia palkintoja!!!! Eikä haittaa vaikka et rinteeseen ehtisikään mukaan. Jatkoille on myös mahdollista ostaa erikseen lippuja vaivaiseen 5€ hintaan!!

Ilmolinkki:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4uNwPEJ-HfFIUBxnDAmJfH_YPhwBMpd0kKiLTi0GQ9ZCu1w/viewform

Lisää tietoa löytyy tapahtuman facebook-sivuilta :
https://www.facebook.com/events/229717228025052/

Oli laskuvälineesi siis skimbat, snoukka, pulkka tai vaikka papan potkukelkka, lähde mukaan tähän koko päivän ilotteluun ja ota kaveritkin messiin♥️

 

 

Naisten linja

Jättäisitkö viimeisen juoman juomatta?

Naisten Linjan opiskelijajäsenyys maksaa 20€ vuodessa, eli 1,66 €/kk. Yhden juoman hinnalla kuukaudessa voit tukea voittoa tavoittelemattoman järjestön toimintaa, joka auttaa väkivaltaa kokeneita naisia Suomessa. Valitettavasti nykyiset resurssit eivät riitä auttamaan kaikkia apua tarvitsevia. Noin 30% suomalaisista naisista kokee väkivaltaa vuosittain.

Ilmoitus on osa Informaatioverkostojen opiskelijoiden kurssityötä, joka tähtää uusien jäsenten löytämiseen Naisten Linjalle.

Linkki sivuille: https://www.naistenlinja.fi/tule-mukaan/liity-jaseneksi/

Opiskelijakilpailu
Kemin kaupunki järjestää arkkitehtiopiskelijoille suunnatun ideakilpailun Kemin keskustan kehittämiseksi. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen Arkkitehtiliiton SAFA:n kanssa. Kilpailun kautta etsitään uusia näkökulmia kemiläisen ympäristön toteuttamiseen nuorten lahjakkuuksien avulla.
Kilpailuohjelma liitteineen on ladattavissa kilpailun verkkosivuilta, osoitteesta: www.keminkeskusta.fi/kilpailu

 

III Työtarjouksia

 

 

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?

Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi