Laitoskokoukset avoimia opiskelijoille!

Tästä lähtien arkkitehtuurin laitoksen laitoskokoukset ovat opiskelijoille avoimia! Paikalle kannattaa saapua kuulemaan laitoksen ajankohtaisista asioista, kyselemään kiperiä kysymyksiä, tai nauttimaan aamiaistarjoilusta. Seuraava laitoskokous on tiistaina 27.5. klo 9.00 – 12.00 Miestentie 3:n toisessa kerroksessa. 

Yhtenä käsiteltynä aiheena oli Aalto-yliopiston palveluiden yt-neuvottelut, joista liikkuneita huhuja selvennettiin, ja tarkempaa tietoa neuvotteluiden etenemisestä jaettiin. Tavoitteena neuvotteluissa on järkevöittää yliopistojen yhdistymisen jälkeistä palvelutilannetta mm. muuttamalla ja yhdistämällä työtehtäviä. Yliopisto pyrkii selviämään ilman irtisanomisia, ja eläköityvä henkilöstö kattaa mahdollisesti osan vähennystarpeesta. Koska todellistakin vähennystarvetta on, ei vähennyksistä voida vielä luvata mitään. Perimmäisenä tarkoituksena yt-neuvotteluissa on kuitenkin tarjota asiakkaille eli esimerkiksi opiskelijoille paremmin toimivat palvelut.

WP_20140506_002
Tänään paikalla olivat Santeri ja Säde kuulemassa laitoksen kehityslinjoista sekä nauttimassa Pirkon (vas.) aamiaistarjoiluista.