Huhtikuun kulttuuriannokset

Kulttuuria huhtikuuhunne, olkaa hyvät.

LEFFAILTA MAJALLA
Koittaa vielä aika, kun Wapusta on selvitty ja Wapun mahdollisesti aiheuttamat olotilatkin on selätetty. Silloin se iskee. Sosiaalinen krapula. Onneksi siihen on myös lääke – Majan leffailta. Sosiaalista krapulaa hoitavat parhaiten hyvä seura ja komediat, joten lähde nauttimaan niistä sekä illallisesta, leffaherkuista ja aamiaisesta vaivaiseen viiden euron hintaan. Ilmoittaudu siis mukaan tällä lomakkeella ja käy esittämässä leffatoiveita Facebookin puolella tai lähetä niitä sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@arkkitehtikilta.fi

MITÄ: Leffailta, komediaa!
MISSÄ: Maja, Metsäkalliontie 46, Sipoo
MILLOIN: Perjantaina 2.5.2014, yhteislähtö Kampista klo 18
MIKSI: Koska mikään ei palauta Wapusta paremmin kuin leffan tuijottaminen kaverin kainalossa

Wapun aikaan tapahtuu tietenkin myös paljon muuta, aloita oman kalenterisi täyttäminen vaikkapa arkkitehtikiltalaisen Wappu-kalenterista. Ja jos Wappu-mieltä haluat nostattaa, lähde myymään Julkkua! Myös toukokuiseen sirkusspektaakkeliin on vielä pari lippua jäljellä, nappaa omasi heti. Lisäksi pääkaupunkiseutu tarjoaa monenmoista muuta mielenkiintoista tässä kuussa.

JAANIKA PEERNA: ETENEE, VETÄYTYY
15.4.-11.5.2014, ke-pe klo 11-18, la-su klo 12-16
Galleria Aarni, Heikintori, 1.krs, Tapiola, Espoo
Virolaisen ja New Yorkissa vaikuttavan taiteilijan Jaanika Peernan näyttelyssä galleria muuttuu tilainstallaatioksi, joka muodostuu suuresta Mylar-kalvolle tehdystä piirustuksesta, seinäveistoksista, vahamaalauksista, ikkunapiirroksesta sekä videoheijastuksesta.
Lisätietoja: http://www.espoonkuvataiteilijat.fi/aarni

KIASMAN OPISKELIJAPÄIVÄ
25.4.2014 klo 10-20.30
Nykytaiteen museo Kiasma, Mannerheiminaukio 2, Helsinki
Opiskelijapäivä avaa Kiasman ovet ilmaiseksi opiskelijoille ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainvälisesti tunnustetun Alfredo Jaarin taiteeseen, Kiasma Hits -näyttelyyn sekä Kiasma-teatterin Là-bas -performanssibiennaaliin.
Lisätietoja: http://www.kiasma.fi

IMPRONATION BIENNALE FESTIVAL
30.4.2014 asti
Helsingin keskusta
Impronation Biennale Festival on improvisaatioteatterin festivaali, jonka tarkoituksena on tarjota yleisölle helppo tapa tutustua improon viihteen- ja taiteenmuotona. Mukaan pääset pientä maksua vastaan tai ilmoittautumalla haluamaasi tapahtumaan.
Lisätietoja: http://www.impronation.fi