Arkkitehtikillan kurssikysely

Oletko turhautunut joskus kurssien sekaviin järjestelyihin? Onko yötä myöten kurssityötä tehdessä tullut sellanen olo, että kuormittavuuslaskelmat ovat menneet muutamalla sadalla tunnilla pieleen? Tai kenties joku kurssi on ollut niin päräyttävä, että sitä jaksaa fiilistellä vielä vuosien päästä?

Kerro se nyt! Syksyllä voimaan astuva tutkinnonuudistus on edennyt kurssisuunnitteluvaiheeseen, ja keräämme tietoa siitä, missä kursseissa on parantamisen varaa, mitkä kannattaa säilyttää, ja mitkä voisi kuopata saman tien. Mitä enemmän vastauksia saadaan, sen paremmin voidaan puuttua niihin kursseihin ja fokusalueisiin joissa on ongelmia, ja toisaalta kannustaa hyvien kurssien järjestäjiä jatkamaan samaan malliin.

Kyselyyn

Keräämme vastauksia 20.2. asti, jonka jälkeen julkaisemme koosteen vastauksista killan sivuilla ja välitämme tiedot kurssien vastuuhenkilökunnalle. Kysely koskettaa arkkitehtuurin tutkinnon kandivaiheen kursseja, mutta toivomme vastauksia myös vanhemmilta opiskelijoilta sekä maisema-arkkitehtiopiskelijoilta niiden kurssien osalta, joita he ovat käyneet.

Kiitos paljon osallistumisesta!