Viikkotiedote – vko 37

0

Lukuvuosi on nyt virallisesti avattu ja ensi viikolla käynnistyvät lukuvuoden ensimmäiset kurssit. Tervetuloa maanantaina tutustumaan tämän vuoden Wood Program -opiskelijoihin ja perjantaina moikkaamaan vanhoja ja uusia tuttuja perinteiselle Kallion baarikierrokselle! Sunnuntaina kannattaa piipahtaa Smökissä kurkkaamassa miltä näyttää Otaniemen kirppispäivä.


Ensi viikolla tapahtuu:
ma 11.9. AK meets Wood Program
ti 12.9. Launch: A_Pocket Student Competition
ti 12.9. Stadisuunnistus 2017 + jatkot
pe 15.9. Kalliopiirtelyä ja Kallion baarikierros
su 17.9. Otaniemen kirppispäivä

ma 11.9. AK meets Wood Program
Tule ensimmäisen koulupäivän päätteeksi tapaamaan vanhoja ja uusia tuttavuuksia Otarannan kerhotilaan, kun tämän vuoden Wood Program esittäytyy. Tiedossa rentoa hengailua, hyvää ruokaa ja uusiin arkkari- ja maisu-opiskelijoihin tutustumista.
Tapahtuma Facebookissa

ti 12.9. Launch: A_Pocket Student Competition
Welcome to the launch of the A_Pocket Student Design Competition! The kick-off event will host talks by the competition organizers and jury members introducing the design brief and the competition site at Otakaari 1 X. The event will take place in the beautifully renovated A-Wing (room A1). The two-phase competition seeks innovative design interventions and concepts of spatial, social, aesthetic and programmatic quality. The organizers hope to see a diverse range of different approaches, and invite students from all Aalto Schools to participate. Submitted proposals are awarded with ECTS credits, and finalists selected for the 2. phase will compete for cash prizes of 4 000 € in total. Note: Only enrolled Aalto students are eligible to participate in the competition.
Tapahtuma Facebookissa

ti 12.9. Stadisuunnistus 2017 + jatkot
Vapise Helsinki! Teekkarit valloittavat Itäisen Satamakaupungin tiistaina 12.9. ja herättävät hilpeyttä kanssaeläjissään suorittaessaan mitä eriskummallisempia tehtäviä pääkaupunkimme vilskeessä. Rastikiertely on suunnattu fukseille, mutta kaikille avoimet jatkot järjestetään Club Capitalissa osoitteessa Fredrikinkatu 51 klo 21:00 alkaen. Capitalissa suuta kostuttavat opiskelijaystävälliset hinnat koko illan! Sisäänpääsy jatkoile maksaa 2€ + narikka 3€.
Tapahtuma Facebookissa

pe 15.9. Kalliopiirtelyä ja Kallion baarikierros
Tervetuloa päättämään ensimmäinen kouluviikko Arkkitehtikillan perinteisen Kallion baarikierroksen merkeissä! Ilta käynnistyy kulttuurisektorin järjestämällä kalliopiirtelyllä Katri Valan puistossa alkaen klo 18. Taiteellisen itseilmaisun päätteeksi siirrymme pienemmissä ryhmissä Kallion kuppiloihin jatkamaan iltaa. Tule tutustumaan uusiin fukseihin ja vaihtamaan kuumimmat kesäjuorut vanhojen tuttavien kanssa!

su 17.9. Otaniemen kirppispäivä
On jälleen syksy! Uudet opiskelijat muuttavat opintojen perässä pääkaupunkiseudulle ja vanhemmat valmistuvat ja muuttavat väljemmille vesille. Otaniemen kirppispäivä yhdistää ensiasunnon sisustajat ja poismuuttajat. Varaa siis ilmainen myyntipöytäsi ja laita itsellesi ylimääräiset tavarat myyntiin tai tule täydentämään kapioitasi, sillä Smökki muuttuu sunnuntaina 17.09.2017 suureksi löytöaitaksi! Kahviosta saatavilla herkullisia vohveleita ja kahvia 1 eurolla/kpl. Ilmaisen myyntipöydän varaus tällä lomakkeella 16.09.2017 mennessä.
Tapahtuma Facebookissa


Teekkarius 145-juhla 10.11.2017 Dipolissa – ilmoittautuminen aukeaa 11.9. klo 12!
Teekkariperinnejuhlaa juhlitaan tänä vuonna isosti 145 vuotta täyttävän teekkariuden kunniaksi! Tule kokemaan remontoidun Dipolin ikimuistoinen korkkaus vuosijuhlakäyttöön sekä nauttimaan laulusta, naurusta ja juhlahumusta. Ilmoittautuminen juhlaan aukeaa 11.9. klo 12 osoitteessa https://teekkarius145.ayy.fi/. Samoilta sivuilta löytyy myös lisätietoa juhlasta sekä koko Teekkariperinneviikosta. Tervetulleita ovat kaikki teekkarit ja teekkarinmieliset opintoalaan ja valmiusasteeseen katsomatta! Seuraa Teekkarius 145-sivua Facebookissa pysyäksesi perillä juhlavuoden tapahtumista: https://www.facebook.com/Teekkarius145

Junctionin vapaaehtoishaku on auki – hae nyt!
Junction on Euroopan suurin hackathon, joka pidetään 24.-26.11. Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Dipolissa! Junction on Aaltoes:stä lähtöisin oleva yhteisö, jota vetävät teknologiasta ja sen mahdollisuuksista innostuneet opiskelijat. Joka vuosi Junctionia rakentaa vapaaehtoisvetoinen tiimi, joka kasvaa syksyisin päätapahtuman lähestyessä yli 300 mahtavaan huipputyyppiin! Vapaaehtoispaikkoja on jäljellä useita erilaisia ja ne jakautuvat esimerkiksi tuotantoon, mediaan ja viestintään, osallistujiin, logistiikkaan, markkinointiin, designiin ja useaan muuhun kategoriaan. Junction-vapaaehtoisena pääset mukaan järjestämään Suomen siisteintä teknologia-alan tapahtumaa, saat mahdollisuuden verkostoitua kymmenien yhteistyöyritystemme kanssa ja pääset osaksi meidän kunnianhimoista ja hieman hullua Junction 2017 -tiimiä! Hae mukaan järjestämään Junctionia täyttämällä tämä lomake! Kerro lyhyesti itsestäsi ja mitkä tehtävät kiinnostavat sinua – löydämme varmasti jotain siistiä juuri sinulle.

Killan kalenteri

Ei tulevia tapahtumia.

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ