AK110-JUHLAVUODEN GRAAFINEN ILME -KILPAILU

Ellen Heikkilä

ig110-01
Etsimme Arkkitehtikillan 110-v juhlavuodelle GRAAFISTA ILMETTÄ jota voi käyttää juhlavuoteen liittyvissä materiaaleissa, kuten mediakorteissa, julisteissa, sosiaalisessa mediassa, jne. yhdistävänä seikkana.

Ilmeeseen (joka voi olla luonnosmainen) pitäisi sisältyä ainakin:
– logoehdotus
– värit (väh. 2 pääväriä)
– fonttikartta
– mahdolliset muut graafiset elementit

Ehdotuksen tulee mahtua yhdelle, enintään A3-kokoiselle arkille ja se tulee palauttaa kiltahuoneelle ehdotuksille varattuun laatikkoon 6.6. mennessä. Kilpailu on anonyymi. Kilpailuehdotus on luovutettava nimettömänä suljetussa kirjekuoressa ja varustettava nimimerkillä. Kilpailuehdotuksiin tulee liittää toinen, nimimerkillä varustettu kirjekuori, joka sisältää tiedot ehdotuksen tekijästä / tekijöistä (nimi, vuosikurssi, puhelinnumero, sähköpostiosoite).
Deadlinen jälkeen hallitus suorittaa tarvittaessa esikarsinnan. Voittaja päätetään yleisöäänestyksellä ja julkistetaan Killan kesäpäivillä (16-18.6). Kysymyksiä kilpailusta voi esittää Arkkitehtikillan hallitukselle (ak-hallitus(at)list.ayy.fi). Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.

Kilpailun voittajalle tarjotaan ilmainen illalliskortti 109. Wähäjouluun.

Arkkitehtikilta pidättää oikeudet muutoksiin, sekä oikeuden muokata voittajaehdotusta.