Viikkotiedote – vko 17

0

wappu ullis

Nyt se on vihdoin täällä: Wappu! Nauttikaa wappuwiikon tapahtumatarjonnasta ja pitäkää hauskaa! Viikkotiedote ilmestyy seuraavan kerran 2.5.


Ensi viikolla tapahtuu:
ke 26.4. Vistan wappusimat
to 27.4. AK International Movie Night
pe 28.4. AYY Vujusimulaattori
pe 28.4. Walk-in patches workshop @ A:SPACE
su 30.4. Vistan Wappu!
su 30.4. Wappuriehan julistus
su 30.4. Arkkitehtikillan Wappubooli
su 30.4. OtaWappu 2017
su 30.4. Wiinaton Wappu 2017
ma 1.5. Arkkitehtikillan Wappupiknik

ke 26.4. Vistan wappusimat
Vista tarjoaa wapun kunniaksi simaa, munkkeja ja kahvia kiltiksellä keskiviikkona 26.4.! Paikalla on myös yhteistyökumppani J-Tradingin edustaja, joka kertoo, mitä yrityksellä on tarjota arkkitehti- tai maisema-arkkitehtiopiskelijalle! Tule piipahtamaan lounaan jälkeen ja kuulemaan samalla uusista tuulista!
Tapahtuma Facebookissa

to 27.4. AK International Movie Night
This week’s movie night offers a movie from China!
Tapahtuma Facebookissa

pe 28.4. AYY Vujusimulaattori
Ovatko vuosijuhlat mielestäsi liian pitkäveteiset? Eikö lompakkosi nyörit löysty vuosijuhlien osallistumismaksuun? Ei se mitään! Vuosijuhlatoimikunta on löytänyt ongelmaan ratkaisun.
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 7. vuosijuhlat lähestyvät ja on aika fiilistellä itsensä vuosijuhlatunnelmaa. Jäynän Wappuareena muuttuu perjantaina 28.4. tajunnan räjäyttäväksi vujusimulaattoriksi. Ensimmäinen huviajelu vuosijuhlien tunnelmaan starttaa klo 16 ja seuraavat 5-10 minuutin välein. Yksi ajelu kestää noin puoli tuntia ja viimeinen nousukiito vuosijuhlien turbulenssiin starttaa klo 18.30. Tapahtumaan on vapaa pääsy! Nähdään Wappuareenalla!
Tapahtuma Facebookissa

pe 28.4. Walk-in patches workshop @ A:SPACE
Have you always wanted to design your own patch? Gather a group of min. 4 people and bring your best photo to A:Space at Otakaari 15 on Friday 28.4 and let’s make the bestest patch to your overalls ever! The workshop starts at 12:00 and lasts as long as we have patches left!

su 30.4. Vistan Wappu!
Maalarinvalkoisesta haalarinlahkeesta löytyvä vihreä puu on maisema-arkkitehtiopiskelijoiden tunnusmerkki. Perinteiseen tapaan wappuaattona maisema-arkkitehtifuksit pääsevät spreijaamaan haalarinlahkeeseensa oman puun ja vanhemmat opiskelijat puolestaan puuhunsa yhden lehden lisää! Tänäkin vuonna perinteinen puiden ja lehtien spreijaus järjestetään tuttuun tapaan Alvarin aukiolla heti lakkien jaon jälkeen.
Tapahtuma Facebookissa

su 30.4. Wappuriehan julistus
Wappu tulee jälleen, ja niin myös wappurieha! Tervetuloa juhlistamaan wappua ja wappuriehan julistusta wappuaattona 30.4. Smökin edustalle. Kello 12:30 tunnelman päräyttää käyntiin jazz-yhdistys Polirytmi fantastisella setillään, jonka jälkeen julistetaan wapunajan kilpailujen voittajia Retuperän WBK:n kemiallisesti vahvistettujen tanssirytmien tauottamana. Tapahtuma huipentuu kello 14, jolloin julistetaan virallinen wappurieha kahden Kilon poliisin juhlallisella avustuksella, ja lähetetään perinteinen Littu matkaansa. Tule kokemaan Wappurieha, ja näkemään, keitä muitakin paikalla on!
Tapahtuma Facebookissa

su 30.4. Arkkitehtikillan Wappubooli
Tervetuloa perinteistäkin perinteikkäämmälle Arkkitehtikillan IE:n Wappuboolille! Tarjoilemme simaa Runebergin patsaan juurella Helsingin Esplanadilla Mantan lakituksen yhteydessä. Manta lakitetaan klo 18.00, herkkuja tarjolla siitä lähtien. Tule moikkaamaan kiltalaisia olit sitten fuksi, vanhempi opiskelija tai jo valmistunut! Simalla nähdään!

Otaniemestä Wappuboolille pääsee kätevästi siirtymään killan wappubussilla, joka lähtee kiltiksen edestä klo 16.30. Bussi maksaa 3e/henkilö ja maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä. Kyytiin mahtuu 50 nopeinta kiltalaista, ilmoittautuminen bussiin aukeaa maanantaina 24.4. klo 12.00, linkki ilmoon julkaistaan Facebookin tapahtumasivulle. Ilmoittautuminen bussiin on sitova. Kysymyksiä bussista voi esittää killan Wappumestari Suvi Rantamäelle.
Tapahtuma Facebookissa

su 30.4. OtaWappu 2017
Wappu tulee jälleen ja niin tulevat myös Wapun 2017 suurimmat ja komeimmat bileet!! Oletko valmis? Wappuriehan julistuksen ja Mantan lakituksen jälkeen on aika suunnata Wapun suurimpiin ja hienoimpiin bileisiin Otaniemeen AYY:n OtaWappuun! Pääartisteina menoa juhlistavat Otaniemessä paljon suosiota keränneen bändin nykyinen kokoonpano HAUSMYLLY Tribute, sekä kieli poskella suomiräppiä esittävä SPEKTI, joilta löytyy paljon juhlakansan menoa siivittäviä hittibiisejä! Päälavan esiintyjien lisäksi menoa juhliin tuo lukuisat oheisaktiviteetit kuten GAYY:n glitternurkkaus sekä Beer Pong -alue. Otahallin suuren salin lisäksi pienempi sivusali aktiviteetteineen tarjoaa puitteet sekä bilettämiseen että rennompaan hengailuun. Ja puolen yön aikaan on aika kerääntyä päälavalle ja laittaa lakit yhdessä päähän perinteisellä tavalla! Älä missaa vuoden parhaita Wappubileitä vaan osta lippusi ajoissa ja tule nauttimaan ikimuistoisesta Wapusta 2017!
Tapahtuma Facebookissa

su 30.4. Wiinaton Wappu 2017
Jälleen kerran Wappuaattona Otaniemen ytimessä Smökissä vietetään perinteistä Wiinatonta Wappua. Tiedossa on hauskaa ohjelmaa, taikuutta, musiikkia, kisoja, pelejä plus muuta wappuhenkistä ohjelmaa ja tottakai tietysti simaa ja munkkeja sekä muuta Wappuaiheista syötävää. Illan aikana artisteina nähdään taikuri Miika Korkatti, joka tulee paikalle hämmästyttämään taikatempuillaan, ja Hessu Kärhä, joka puolestaan pitää yleisön tunnelmassa musiikin voimin. Keskiyön koittaessa painetaan lakit päähän teekkarihymnin saattelemana. Joten tule siis viettämään ikimuistoista teekkariwappua hyvässä seurassa! Tapahtuman järjestäjänä toimii Ristin kilta. Tilaisuus on ilmainen ja alkoholiton, joten se soveltuu myös lapsiperheille.
Tapahtuma Facebookissa

ma 1.5. Arkkitehtikillan Wappupiknik
Wappu ei olisi mitään ilman piknikkiä Ullanlinnanmäellä! Arkkitehtikillan oma teltta löytyy perinteiseltä paikalta ja tarjolla on pientä purtavaa ja kuohuvaa!
Tapahtuma Facebookissa

Killan kalenteri

  • Wappu
    30/04/2018 klo 00:00-23:59

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ